Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 189
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Не знам,за слъзния канал така ми каза.Честно казано не съм се сблъсквала с конюктивид,но той нали е възпаление на слъзния канал или греша?Признавам си и аз че съм паника и ще го заведа веднга,хич няма да слушам другите майки.Очите са най-чувствителната част от лицето и най-незащитената.
Моят още си харесва бебешките книжки с по една дума и картинка на страница.Отскоро се заиграва и с картите с животни и ги имитира.Книжките с повече текст не го грабват,както и тези твърдите картонените.Музикалните до скоро ги харесваше имаше 7-8,но ги научи и вече са му скучни,а нямам намерение да купувам още,скъпи и еднакви ми идват.

# 406
Това, което знам за промиване на очи е отвора от лайка.
Нашата любима книжка е за фермата. Книжката има повдитащи се капанчета на всяка страница. На детето й е лювимо да открива какво е нарисувано там.  Иначе самата аз й разказвам приказки докато се храни.

# 407
  • пловдив
И нашето дете ходи боса вкъщи. Обувам чорапи, но тя ги събува.
От чорапите с гумено покритие купувам от един детски магазин в квартала.
Иначв и аз си мислех за тези пантофи от Лидъл, но незнам дали ще ги носи.

# 408
За вкъщи - пантофи или обикновени чорапи, често си събува пантофите и е само по чорапи. Но апартамента ни е топъл, на ламинат, а отдолу има и изолация.
За конюнктивита - аз също бих завела на лекар.
За книжките - нула внимание нито на разгъващи, музикални, приказки с картинки. Направо не ми се вярва, аз така обичам книги и си представях как му чета, ама друг път Grinning Като не става, не става, какво да се прави Simple Smile

# 409
Вкъщи по чорапи, с плочки сме.
Книжки много чете, всякакви.

# 410
Вкъщи е с пантофки от тези мекичките като животни- кучета, котета, зайци... Първоначално не искаше да ги носи, но започнах да обувам моите, които са подобни и така вече не ги сваля от краката. Даже се сърди ако не й ги обуя.
Аз пък искам да ви питам има ли февруарчета, освен моето, които още не ходят на гърне. При нас положението е плачевно. Използва го само за столче. Имам чувството, че никога няма да я науча.

# 411
  • Велико Търново
Моят младеж не ходи. В яслата уж ходи, но вкъщи и за стол не го иска, камо ли по предназначение.

# 412
Аз изобщо не съм го и слагала на гърне,само за игра го ползва,даже не съм му и говорила за какво ще го ползва. Взехме му седалка за тоалетната и мисля на нея да го уча,но според мен не е готов той не си казва кога има пиш или ако, така че само да го дебна няма как да стане .

# 413
  • пловдив
И ние не ползваме гърне още. Преди десетина дни опитахме за няколко дни, но после настина и прекратихме засега.

# 414
  • София
Понякога ака на гърнето (ако го издебна), но преди да навърши 2 няма да го мъча

# 415
И ние не сме на гърне. На годинката се беше научил да го ползва, но след 2 месеца(незнайно защо и какво стана) пак почна в памперса. Понякога го слагам на гърне и напъваме заедно, но нищо..Явно не му е дошло времето.

# 416
Книжки не чета, а си измислям разни истории по картинките и така много й харесва😊Харесва различни видове и сме взели всякакви .На гърне не ходи , но знае за какво се ползва, сяда на него, то е с капак, та сяда като на стол и понякога си ака така (в памперса де).Даже ме кара да ходим до гърнето и аз да седя до нея на тоалетната (гърнето е в банята)😊Обаче с махнати гащи я е страх да седне 😊😊Не я насилвам, явно си развива отношението към тази процедура със свое темпо.
Приказват ли вашите мъници и какво?

# 417
Моят никога не го е искал,свика един месец някъде на писоара и детската седалка в тоалетната и после се изхитри,спря да му е интересна перката на писоара,на седалката не искаше да седи и мирува вече и спрях .Ще пробвам пак зимата,ако не напролет.Никакъв дерт не ми е.

# 418
Изпада в ужас като го сложа на гърнето.Според мен не е готов и не искам да го тормозя.Иначе като си върши работата се крие зад пердето Joy

# 419
  • София
Ники през ноща вдигна температура не я премериш, но си личеше и му дадох нурофен и след 30 мин беше ОК, та въпроса ми е да не би да е от зъбите.... Вчера си беше весел нищо му нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт