Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
На нас антбиотик, пробиотик и за задната хрема йалоклийн. Температурата му спадна, явно действат нещата. Отделно давам вит. Ц и калц.глюконат.

# 586
Моя е на ангин джуниър, изопринозин, тантум верде + хомеопатия. Утре пак при лл ако още е с Т сигурно АБ ще дава.
Утре ще търся и термометър.

# 587
  • София
Настоявайте за ПКК И CRP преди АБ. Голямата ми е била с Т над 39 повече от седмица и си беше чиста вирусна инфекция.

# 588
И ние с АБ, какво става този сезон не знам...
За термометър - на Микролайф за чело. Сравняван с обикновен електронен под мишницата - точен е.

Офф, аз нещо много се сдухах, че трябва да пие антибиотик, добре че ви прочетох, малко да се успокоя, че сега явно върлува нещо гадно Sad

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 08:06 от Анонимен

# 589
Мами, давате ли вече сокчета и боклучки ( пръчки, солети и тем подобни), както и сладко? И ако да - всеки ден ли и по колко?

# 590
  • Велико Търново
Аз съм от лошите майки - давам боклукчета като бисквити обикновени, солети и пръчки тип Слънчо. Давам ги между храненията веднъж дневно. Не му влияят на апетита към основното хранене, а и малкия не спира да яде и просто няма как в колата докато го карам да мога да му обеля ябълка или друг плод. В общи линии не харесва сладко ( освен явно вафлите които майка ми му дава тайно!) бисквити ги гризе и оставя, солети хрупа и пуканки също.
Сокчета се старая да не давам - правя му фреш фрейпфрут и лимон и го пие до дъно! Аз не успявам. Опитвал е "натурални сокове", сода, швепс и бира лятото когато сме били някъде навън и е искал КРЕЩЯЩО силно нещо. Под опитвал е имам предвид, че е близвал и му се е услаждало.
Знам че не е съвсем редно, но това е положението.

# 591
Tweety - не на всичкш въпроси.

Алмонд - не се сдухвай. Не съм фен и аз, обаче ако ти кажа, че температурата започна да спада 3 часа след приема и детето прояви интерес към храна и вода?! За мен беше правилното решение.
Ще натрупат имунитет и ще со здрави децата.

# 592
Момичета, явно доста от малките са болни и на АБ.Какви са ви диагнозите?Едно нещо ли се вихри?

# 593
  • София
Малката беше на 2 месеца когато изпи първия си АБ. До навършване на 1 година още 2 пъти се наложи да пие заради бактериални инфекции. Голямата за 6 години е пила също 3 пъти, а всеки вирус при нея е бил с Т около 39+.

Давам солети, бисквити, даже шоколадови бонбони . Гледа от кака си и не мога да се боря.

# 594
  • София
Моето дете преди да опита мляко вече беше на 2 антибиотика, в последствие включиха трети. След това още 1 път се е налагало да пие антибиотик. Аз нямам драма с антибиотиците, щом се налага, ще пие.
Аз също съм от лошите майки. Давам солети, бисквити. Шоколад все още не съм давала, сокчета той не иска (дори домашни). Без солети не излизаме, имам моменти в които само солетите може да го укротят.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 13:39 от Nandin

# 595
Да сменя темета, какво правите в лошото време?Аз се усещам страшно утрепана😑Хич не мога да измислям весели игри., а детето е явно отегчено....Вчера я изведох до площадката бяхме сами и порихме в мокрия пясък, обаче духаше много и си беше студено, та се прибрахме след 30 минути...Купих , перящи се маркери от Лидъл и рисуваме с тях.Ползваме домашната пързалка и люлка., гледаме книжки, обаче аз съм много не ентусиазирана, честно хич не ми се играе.Искам да легна и да си почивам....
Преди седмица,  бяхме в Музейко..хареса й.
При вас как е положението?

# 596
Ние сме винаги навън, изключвам при силен дъжд като днес. По 2/3 часа преди и след обяд.

# 597
Да сменя темета, какво правите в лошото време?Аз се усещам страшно утрепана😑Хич не мога да измислям весели игри., а детето е явно отегчено....Вчера я изведох до площадката бяхме сами и порихме в мокрия пясък, обаче духаше много и си беше студено, та се прибрахме след 30 минути...Купих , перящи се маркери от Лидъл и рисуваме с тях.Ползваме домашната пързалка и люлка., гледаме книжки, обаче аз съм много не ентусиазирана, честно хич не ми се играе.Искам да легна и да си почивам....
Преди седмица,  бяхме в Музейко..хареса й.
При вас как е положението?
При нас е абсолютно същото. Купувам нова играчка, тя ся захвърля, а в същото време се чуди какво да прави.
Солети и аз давам, бисквити също. Сок купувам на Ганчев без захар, тя много обича да пие. Вие защо не давате? Имам предвид има ли някаква вреда или просто е рано?

# 598
Ами при лошо време се занимаваме вкъщи с каквото дойде...В ден като днешния в София не излизаме.
За боклучките - само бебешки бисквити съм давала и сокчета. Солети и зрънчо не. Шоколад също не и няма и да е скоро. Мед също не.

# 599
  • пловдив
И ние днес излизахме само набързо до кварталния магазин, но нашата девойка е на настроения и понякога не иска да излиза с количката или й омръзва в един момент и иска да слиза. Пускам й детски песни вкъщи по Тв, като свършат другите занимания. На нея също са и омръзнали повечето играчки, крия ги и пак ги вадя след време за да има интерес.
Сок пие само фреш портокал от време на време вкъщи. Покрай кака си опитва зрънчо и други подобни, но умерено. Шоколад е опитвала случайно, но не беше много впечатлена. Като, че ли не се впечатлява много от сладкото. Отказахме кухнята понеже почти не хапваше и аз приготвям, но си има любими храни и главно тях въртя вкъщи. Обича и кебапчета даже да хапва. 😉

Общи условия

Активация на акаунт