Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
скк, голям ужас и стрес сте преживели! 🥺 Добре е че си реагирала на момента и че спешното ви е близко! Да наблюдавай го, утре може пак да го заведеш ако и нещо дребно те притеснява. Малкия дявол е бил.
Днес явно е ден за падане,че и моя падна но от един шкаф на които се покатери,и падайки си удари главата в един ръб, така изпищя че ..Няма да казвам как ми се преобърна всичко 😔 . Поплака си известно време, и пак започна с игрите ,което го считам за знак че нищо му няма,че искаше пак да се катери на същото място 🤦‍♀️.

# 616
Скк, разбирам те, имахме почти същия случай. Покатерил се на стола, падна заедно със стола назад и си разби устата, тече кръв...ходихме до спешното разбира се. Превързаха го, преслушаха го, питаха дали е губил съзнание, дали е спирал да диша и казаха, че няма да го снимат и ни пуснаха да си ходим. Ние 2 часа се мотахме по път и в спешното, та след това още един час го наблюдавах и го сложих да спи. За щастие също беше малкия дявол.

За снимката какво да ти кажа, ако се налага, разбира се. Но като беше на 10 месеца синът ми си направи страхотна цицина, стърчаща, мораво-лилава. Изкарахме си акъла. А в спешното една млада лекарка направо в Пирогов ни прати, че само там имало детски неврохирурд. Ми погледна го неврохирурга, зададе стаандартните въпроси дали е губил съзнание и т.н. и каза за всеки случай снимка, за щастие нищо нямаше. Оттогава обаче вече понатрупах опит и не ходя да правя снимки "за всеки случай".

Да ми е жив и здрав, но ми е много щур, обърнеш се за две секунди и край. Виждам на площадките и по рожденни дни едни кротки деца, особено момиченцата Laughing Виждам и майки, които си стоят на пейка отстрани на пясъчника, аз все още до това ниво не съм стигнала, а съм го оставила за 2 секунди, а си е забил лицето в бордюра от бързане да стигне някъде....

# 617
Къде ги виждате тези кротки момиченца?!?! Боже, моето е по-голяма бели от брат си. Снощи дере екрана на тв с четката ми за коса , при условие, че няколко пъти вече обяснявам да не пипа, пошляпвах я, че карах се... Но снощи вече е не издържах и я набих по дупето.

# 618
Almond eyes все едно описваш моя син! Особено когато сме на вън за 1секунда не мога да го оставя. Другите деца като ги гледам играят си кротко,седят около майка си .
Моя син онзи ден в парка ми каза тао,тао (чао,чао) помаха ми, и тръгна аз го викам да се връща,той нито се обърна нито ме чуваше. За секунди се отдалечи адски много, започнах да тичам да го хвана,той като ме видя още по-бързо се изтреля, "добре" че падна та успях да го хвана. Не го беше правил тоя номер, но аз се притесних. На тая възраст не би трябвало да се отделят така от майка си,  и най тенденциозно да ми каже чао,и да иска да избяга от мен, като това не е било игра. На никоя приятелка и с по-големи деца не са правили така. 😕

# 619
Спокойно, щеката го прави същият номер. Примирих се. Казвам си, че децата са ми будни, че а не застреляни.

# 620
Вдигайте телевизора на стената.Нашият бутна един от високия скрин и директно го сложихме новия със стойка на стената,хем да не го мисля и него.Иначе е същата беля де що набара важно трябва да се счупи. Не помня колко протектора смених на телефона и таблета,само да ги лепне и са на земята.Всичко вече е вдигнато на високо,но вече е 92 см. и като се вдигне на пръсти стига абсолютно всичко вече и вкъщи съм като пъдар.Тази зима ще бъде много дълга.

# 621
  • София
Имам две момичета и абонамент в Пирогов (особено за голямата). Толкова много неприятни случки имам. Около нас имаме приятели с момчета и завиждам на родителите им колко са кротки в сравнение с моите.

# 622
Винаги казвам,че моето момче същност не ходи той бяга,през цялото време.Преди няколко дни в парка се заби в един голям храст и седи там и не мърда,викам го аз,баща му,не и не.Тогава реших да си "тръгна" та най после да излезне. Казвам му чао,отговаря ми ча-ча и си седи,баща му последва моя пример понеже и на него му омръзна,та седим си ние на люлките не далече от храста вече 5 мин.и го чакаме да се сети,че е сам и да излезне.Хич и не трепна това дете,че е сам,накрая се наложи да влизам да го вадя.

# 623
Almond eyes все едно описваш моя син! Особено когато сме на вън за 1секунда не мога да го оставя. Другите деца като ги гледам играят си кротко,седят около майка си .
Моя син онзи ден в парка ми каза тао,тао (чао,чао) помаха ми, и тръгна аз го викам да се връща,той нито се обърна нито ме чуваше. За секунди се отдалечи адски много, започнах да тичам да го хвана,той като ме видя още по-бързо се изтреля, "добре" че падна та успях да го хвана. Не го беше правил тоя номер, но аз се притесних. На тая възраст не би трябвало да се отделят така от майка си,  и най тенденциозно да ми каже чао,и да иска да избяга от мен, като това не е било игра. На никоя приятелка и с по-големи деца не са правили така. 😕
Моя е същия. Като сме на площадката и като му омръзне тръгва към вратата и като види, че идвам след него и почва да бяга.

# 624
  • София
Колко време след като съм пръснала Тантум Верде не трябва да пие течности?

# 625
  • София
Мислех си, че само мойто не се спира, че и не гледй къде тича... щото той не ходи само тича. Изобщо не мога да си представя да ходим дори по тротоара и да не го държа за ръка... веднага ще хукне на някъде. И на площадката съм все след него...

Колко време след като съм пръснала Тантум Верде не трябва да пие течности?
15-20 мин

# 626
Мислех си, че само мойто не се спира, че и не гледй къде тича... щото той не ходи само тича. Изобщо не мога да си представя да ходим дори по тротоара и да не го държа за ръка... веднага ще хукне на някъде.
И моя е все в галоп, проблема е че и ръка не дава 😂

Явно Февруарчетата са едни малки "тасманийски дяволчета" 😈🌪🌋 идеално за следващото заглавие на темата ни 😁

# 627
  • Down Under
Айде и моят хубустник е в клуба на палавниците. Има дни едвам изкарвам. Днес е станал в 6ч сутринта и не се е спрял за секунда до сега 19.20ч , това дете не спи през деня и 13 часа е диво дивеене всеки Божи ден. Редовно бяга и гледа на страни и се забива в стената. Качва се на дивана и започва да бяга, 100 пъти падна и се удари, но това не го спира. В кухнята е като орел, само да зърне, че не съм заключила някои шкаф и е грабнал ножа 😱 също както играе на площадката и хуква да бяга, хич и не му дреме че е сам. Аз съм толкова спокоен човек, а ми се падна дяволче на колела 😊Едно го мислиш, то друго става 🙈 дори не се замислям за второ дете 🤫
Да са ни живи и здрави лудетините 💙💙💙

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 14:02 от gordi

# 628
Лещичка, вече не помага вдигането на високо. Сега са по 85-86 см. Вдигат се на пръсти и стигат. Което не го достигат така си търсят стол или нещо за повдигане, катерят се и пак го стигат. . А и моя мъж дума да не чуе да се дупчи стената.

# 629
  • Сливен
И моето момиче бяга вместо да върви, инат е за трима. И има афинитет към ножовете. Очите на 10 и пак успява да докопа някой. Joy

Общи условия

Активация на акаунт