Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Ооо да за "Прасето Пепа" с две ръце, има някаква магнетична сила Grinning

# 436
  • пловдив
И ние сме фенове на "Пепа". 😉

# 437
  • София
Не си ли е Маршал, Рабъл, Скай..... Не ми го хвали (в кръга на шегата естествено), 😊

# 438
Моят пък не го впечатлява грам тв,пуснат е постоянно на музика, вечер си гледаме и Фермата, поглежда и до там.Играе си с играчките или с нас.

# 439
По телевизията гледа само рекламите😊Пускаме от ютюб едни много яки песнички и много ги харесва😊

# 440
  • София
По телевизията гледа само рекламите😊Пускаме от ютюб едни много яки песнички и много ги харесва😊
И моя е така.
А има ли реклама нищо друго не съществува.
В последните 2-3 седмици се заглежда за по 5-10 мин и по някои детски филмчета на Ник джуниър и слава богу, че си беше пукнал ръката, беше с гипс и не трябваше да тича. Та детските малко ме спасяваха

# 441
Нандин добре ли е малчо,как се случи?
Моят падна преди 2 седмици от една катерушка и си цепна устната,размина се лепенето,но беше много уплашен и голям рев.Миналото лято пък падна тичайки върху един камък и челото му лепиха.

# 442
Олее, Нандин! Добре ли е вече? Как успя да се нареди така?

# 443
  • София
Ами имало да става...
На него тичането му е основен начин на придвижване, обаче падна вкъщи, като точно тогава нито тичаше, нито скачаше... Вече е ОК, в понеделник махнаха гипса. То на него не му пукаие много, че е с гипс... важното е, че аз оцелях, че от време на време ме центрираше с гипса 🤣
Лещичка, как така е тичал миналото лято, че те тогава бяха на по 5-6 месеца 🧐

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:28 от Nandin

# 444
Леле момичета, какви перипетии Sad Дано да се разминават такива каръщини занапред

# 445
  • Велико Търново
Надин, явно вече е открит сезона лудориите у вас. Дано сте търпеливи и двамата, че застояването е много гадно...  И разбира се час по-скоро да бъде на линия за нови пакости Simple Smile

# 446
Пролетта имах в предвид,хептем оглупявам с миналото 😅
Днес се запознахме с едно адашче,на 1,7г. цели изречения говори,скри ми шапката.Голям бонбон беше и как бърбори,всичко му се разбира.Моят едвам връзва по една нова дума отвреме на време,не си го представям изречения да казва.

# 447
  • София
Надин, явно вече е открит сезона лудориите у вас. Дано сте търпеливи и двамата, че застояването е много гадно...  И разбира се час по-скоро да бъде на линия за нови пакости Simple Smile
Ооо, линията за пакости изобщо не е прекъсвана 🤣.
Лещичка, на моя само МАМА му се разбира 🤣. Много приказва, ама на японски 🤣🤣🤣

# 448
Мен също ме впечатли едно момченце на площадката, на две годинки говори като голям човек. Иначе моята като изключим японския, казва само мама, тате, баба и деде.

# 449
  • София

Нахлувам с въпрос :с каква вода топла или студена че не пише?

Общи условия

Активация на акаунт