Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря!

Стартираме и ние с яслата до седмица Simple Smile
Жими и здрави да са ни децата!
Аз не съм готова психически и не мога да спя Joy луда работа.

# 466
  • Велико Търново
Благодаря!

Стартираме и ние с яслата до седмица Simple Smile
Жими и здрави да са ни децата!
Аз не съм готова психически и не мога да спя Joy луда работа.

Спокойно! Дишай, не спи и не яж, тревожи се и ще ти мине Simple Smile нали трябва да съм искренна, моята рецепта беше точно тази Simple Smile
На втория ден тръгване да го карам на ясла се ударих с колата сутринта в едно колче. Което винаги съм знаела къде е, всяка сутрин го заобикалям, парктроника си работеше, просто бях изключила за всичко друго освен за яслата... това го давам като пример колко съм била адекватна.

# 467
От ядене не се отказвам Joy

# 468
Момичета, искам да ви попитам за яденето на децата. Давате ли филийки намазани с мед или детски пастет?А с кашкавал? Аз тези и др храни не бях давала, но са в менюто в яслата и си мислех да ги включа и в домашното меню, само да не предобря нещата. Иначе от както ходи на ясла няма изхранване. Още в 17ч се почва с ам ам.  Докато беше светло стояхме по градинки и похапваше ябълка, за да избутаме поне до 18.30 вечерята. Сега режима с храненето ще трябва да го мисля. Не ми се иска да я тъпча със залагалки като е гладна. Относно спането се напаснахме. Най-късно в 21ч е в леглото и сутрин като я събудя става с неохота.

# 469
Отдавна яде всичко изброено.Закусва филия с нещо,най обича принцеси,мюсли с мед и банан,овесени ядки с км и орехи понякога,попара разбира се и любимата елда с масло и сирене.Кус кус  не обича,ювка и макарони понякога,омлет поне 2 пъти в седмицата, задължително с месо в него иначе само със сирене се мръщи.Тази сутрин беше 2 яйца с бекон и шарена сол.Общо взето яде каквото и аз закусвам и обядвам,не си играя да готвя отделно. Вечер и с баща му се съобразявам в готвенето,ама не е манаджия.
Режим няма,не му се отрази смяната пак става и ляга,когато е уморен.

# 470
Какъв пастет даваш и мюсли?
 Принцеса с кашкавал отдавна яде колкото може, че общо взето май само хляба изяжда отдолу ,слагам и масло и май затова му харесва.

# 471
Има в града месарница на местна свинеферма и от там го взимам.Мюслито е от дм,на тяхната марка изчистено без плодове и захар.Корнфлейкс не съм пробвала,аз само за панировка съм го ползвала,като американците не мога да го ям.И моите принцеси са такива-масло върху хляба и разбити яйца и сирене отгоре.

# 472
И моят яде принцеси с кашкавал, сирене и яйце. Пастет не съм давала.

# 473
Сутрин обикновено хапва плодове и сок,  за обед, каквото и ние .След обяд плодове, бисквити, палачинки,  за вечеря пак манджа и ако си отива салатка.
Тия дни бяхме до джъмбо и взехме една малка пързалка , голяма радост е 😊Радвам й се и аз че сега , както застудява ще се чудим какво да правим у нас .
Мисля да я заведем в музейко, някой бил ли е там ?Ще има ли пързалки и шарении с копчета дето светят?

# 474
hamsti, може ли снимка на пързалката, умуваме я от известно време и си мислех от черния петък на хиполенд да вземем. Вашата колко струва

# 475
А по колко хляб ядът на ден бубите? Ние по 2-3 филии си папаме.

# 476
hamsti, може ли снимка на пързалката, умуваме я от известно време и си мислех от черния петък на хиполенд да вземем. Вашата колко струва

49 лв , хубавото е че се сгъва като дъска за гладене, тоест стълбата се прибира и става по-компактна.Имаше и по-големи, но не стават за вкъщи 😊

# 477
1 филия,хич не го обича хем е домашен.Много рядко яде и половинка от втората.Виж бебешки солети и бебешки бисквити не отказва и яде почти всеки ден.Все още се въздържам от боклуджаците,но онзи ден му взех пуканки,че едно момиче ядеше и той поиска,тя не пожела да го почерпи и сам си изяде една малка кутийка,харесаха му.И ние имаме пързалка и люлка в двора, но вече ги прибрахме,тунел също взехме и къщичка,но не ги сглобихме тази година останаха за напролет. Само пясъчника още седи.

# 478
Имаме и къща , тип палатка😊Семейно се мушкаме вътре и готвим и къпем куклите😊

# 479
За Музейко им е рано още. Но с две ръце препоръчвам Природонаучния музей. Ние ходихме през Септември и голям фурор се оказа.😊

Общи условия

Активация на акаунт