Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 136
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Това ще ни е едно от нещата https://www.amazon.co.uk/Rainbow-Designs-Soft-Toy-Shrek/dp/B07X5 … s=kids&sr=1-1
Шрек плюшка😊Малката е шреко маниак 😊 "Ек" й е любимото филмче, та този избор ще е лесен😊Лошото е че го намирам само в Ибей и Амазон.Някой виждал ли е такава играчка?
Провери е в Алиекспрес, но трябва от сега да го поръчаш, че доста се чака.

# 556
В комсед ще има 30 процента този уикенд.Набелязах всички коледни за дребен и приятелчетата му.Днес пристигна количката за пазаруване, че старата и счупи гумата.Само я сглобих и ще я опаковам.
Иначе съм планувала маса с инструменти,конструктор за едното комшийче,нашият има 2 и е голяма игра като дойде на гости,ксилофон и една дървена за другото дете,и за едното момиче дъска за рисуване от двойните, и за едно новородено бебче една музикална приспивна лампа прожектор.За нашия казах писта с колички.

# 557
  • Down Under
Аз взех тези две писти, знам че няма да се ползват, както всичко останало, но да има нещо под елхата. Мисля и за интерактивна играчка тип куче/котка, че той много се впечатлява от животни.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:15 от gordi

# 558
Много са хубави.  Ще потърся в Амазон.

# 559
Здравейте, да попитам пистите на Vtech от къде ги купи и на каква цена? Много са хубави и аз търся нещо подобно за
сина ми.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 12:47 от dolore

# 560
Да кажа и аз, отказах се от автобуса на ФП, не беше това което си представих 😄 .  За малчо взехме писта със Сфера(интересна ми се видя,макар че пише на нея 5+), автовоз(впечатлява се по улиците като види) и това е, ако харесам някаде и нещо др ще взема.
Онзи ден от кварталния магазин му взех плодове и зеленчуци за рязане с нож има и дъска, много му харесаха реже,отлепва ,правим комбинация от тях много сполучлива покупка за 5лв.

# 561
Аз съм на тема книги и дървени пъзели. Хит са у дома.
Послушах съвета на един татко , с който се засичаме по площадките, да купувам играчки, когато имам възможност, когато ги хвана на промоция и да ги прибирам за напред. И двамата сме фенове на Лидлските дървени играчки и други които пускат. Таааа такааа като дойде време за празник и повод се вадят от шкафа, опаковат се и се подаряват.  Хем, няма да си товаря допълнително бюджета излишно баш по Коледните и новогодишни празници, хем имам нещо под ръка Wink Аз от средата на ноември до средата на февруари влизам в дълбока финансова дупка (майка ми има рожден ден, аз, след това веднага и имен ден имам,  после Коледа, Нова година, после свекърите и двамата веднага са рожденници в първите няколко дни на Новата година, именни дни и рожденни дни на приятели и последни децата -  два броя средата на февруари, барабар с данъците, винетките и застраховките...(ох депресирах се Rolling Eyes Rolling EyesRolling Eyes), а тази година и наборчетата, с които играят заваляха с покани за рожденни дни още от сега .. Та така ми е добре ... Докато стане време да ми казват КАКВО точно искат за подарък има още някоя друга година. До тогава - каквото мама купи и каквото и хареса Wink

Тааа както писах в момента сме на вълна дървени пъзели. Фен съм на goki, ама тея не познават парите, честно! Но за повод по-бих преглътнала сумата. Лидлските не им отстъпват по качество, а и цената им е доста по-приемлива за джоба ми с две деца на една и съща възраст. Има доста и в Джъмбо, но нещо качеството и изпълнението понякога им куца, а и аз не винаги ги харесвам. То и парите им толкова де.
Ако нищо не намеря сега съм нагласила body puzzle. ако не хване ред сега, ще е за рожденните дни, ако и тогава не хване ред -  на лятос за именния ден на щерката, сина ще празнува с нея, 'щот' той си няма. 

# 562
Ох аз книги взимам постоянно (и за себе си) но освен няколко музикални и едни разтварящи се картонени нищо друго не го впечатлява. Текст да чета и да ме слуша.. абсурд. Но ще дойде и тоя момент, надявам се.

# 563
Аз много обичам да чета книги. В библиотеката ми постоянно има едни поне 5-6 нови, чакащи да цъдат прочетени, не мога да се владея Joy на детето също постоянно купувам, много си ги разлиства и учи по тях - плодове, зеленчуци, автомобили, цветове.
Малко ме боли сърцето като купя 2/3 книги в седмицата по 8-10 лв, защото още е малък и не може да ги пази,  но пък му е кеф.

# 564
  • Велико Търново
Книгите на малкия са " наследствени" от племенниците ми, имат много щети по тях, а тези които са здрави не са интересни. Затова си мисля, че интересната книга е тази която има белези Simple Smile
Аз вече чета все по рядко, речникът ми обедня все повече, а воденето на разговор с приятелка на тема " дай нещо интересно за четене" вече е мираж!
Единствено от време на време си чета някоя кратка книжка на вторият ми чужд език, за да не губят форма. Но и това е трудно!
На малкия за Коледа ще му подаря нещо малко и лесно за събиране! Вече се чудя къде да прибирам играчки, как да ги събирам и дали ще намеря някоя липсваща част....
Предполагам не давате доброволно, но давали ли сте / открадвали ли са от вас шоколад/ бисквити с глазура или вафли малките човечета? Вкъщи не давам, навън не давам, но майка ми го омагьосва с вафли ( нетунквани) и той много си я обича. Дори си знае, като отидем на гости шкафа и стои като куче пред него и вика Маки иска ( макси иска).

# 565
Аз съм им взела няколко поредици с приказки, с дебели корици, които смятам че са подходящи за възрастта, една голяма книга - златна съкровищница на бг стихотворения  но нея отварям САМО АЗ, детски ръце не я пипат все още, щото ако скъсат или ми надраскат книгата ще им счупя пръстите... (да е жива и здрава майка ми, че тя даде парите за всички тези книги) и каквото са ни подарили за поводите, защото като ме питат какво искам аз казвам книга и евентуално какви имаме, за да не дублираме. Над 20 книги имат от втората употреба - платнени, с дебели корици и къси истории, но с прекрасни илюстрации (всички на английски или немски, за съжаление, но добре, че мама "чува" малко английски, а вече взе да научава и немски Joy). Общо взето сменям книгите на седмица, две максимум и оставям само любимите, за по-дълго. За мой ужас от кварталния супермаркет си харесаха една поредица еФтини (по 3 лв) с ужасни според мен илюстрации, но пък в момента са хит - Мега - машините. Та благодарение на тях стигнахме с хиляда обяснения, че АЗ чета и разлиствам, а те слушат и гледат, евентуално посочват и питат. За тези книжлета, признавам си няма да ми пука особено ( е не съвсем), ако ги скъсат или надраскат, но другите, за които съм дала маса пари с красивите илюстрации и хубав текст ще ме боли сърцето и сигурно няма да издържа и ще поошляпам ръцете.
За деня на будителите синът успя да скъса една от скъпите ми книги и беше "възнаграден", за сега не е потретил.

За шоколада и сладките - все още ограничавам максимално. По рожденни дни опитват, тук таме едната баба ако издебне баща им или мен и ги почерпи зад гърбовете ни и евентуално на площадката, ако някой ги почерпи пак през главата ми. Пред тях не се яде нищо, което не бихме искали да им даваме все още.
За момента удържаме победа и в магазините все още не проявяват интерес към опаковките със сладки неща. Наясно съм, че няма да е за дълго, но пък колкото по-късно, толкова по-добре.

# 566
  • Пловдив

Аз поръчах от една жена от Facebook тази играчка. Днес сутринта я взех. Игра си супер много време с топчетата и чукчето. Ксилофона се вади и може да се свири и на него. Т.е играчка 2 в 1. Ще видим докога ще се задържи инетереса, но днес беше много щастлива.

# 567
Ние имаме три ксилофона (два класически и един в комбинация с пиано) и си играят доста с тях. Основно се чука с палката по земята и по прозорците, но не и по клавишите, колкото и  да показвам.
Отделно имат дъска с чукче и пирони. Тя е голям хит, много я харесват, но за съжаление само една. Ооообаче се бият за нея и доста често чукчето се ползва по друго предназначение - да се удря по главата на на сестрата/брата, също традиционно по пода стъклата и телевизора.
Вадя я много рядко и само под мой надзор, че да няма пострадали или поразии.

# 568
Относно сладкото нямам никакви притеснения,бяга като дявол от тамян като му предложиш.Определено се е метнал на баща си Grinning

# 569
Книгите на малкия са " наследствени" от племенниците ми, имат много щети по тях, а тези които са здрави не са интересни. Затова си мисля, че интересната книга е тази която има белези Simple Smile
Аз вече чета все по рядко, речникът ми обедня все повече, а воденето на разговор с приятелка на тема " дай нещо интересно за четене" вече е мираж!
Единствено от време на време си чета някоя кратка книжка на вторият ми чужд език, за да не губят форма. Но и това е трудно!
На малкия за Коледа ще му подаря нещо малко и лесно за събиране! Вече се чудя къде да прибирам играчки, как да ги събирам и дали ще намеря някоя липсваща част....
Предполагам не давате доброволно, но давали ли сте / открадвали ли са от вас шоколад/ бисквити с глазура или вафли малките човечета? Вкъщи не давам, навън не давам, но майка ми го омагьосва с вафли ( нетунквани) и той много си я обича. Дори си знае, като отидем на гости шкафа и стои като куче пред него и вика Маки иска ( макси иска).
Малко офтопик ще си позволя. Ако ти липсва четенето за удоволствие, пробвай аудиокниги. Аз бях много скептична дали ще е интересно така и ще мога да се концентрирам, но като свикнеш е такова удоволствие. И запълва всякакви моменти - шофиране/градски транспорт, гладене, готвене, домакинска работа, приспиване, фитнес, игнориране на досадни майки по площадки Joy и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт