Шрек плюшка😊Малката е шреко маниак 😊 "Ек" й е любимото филмче, та този избор ще е лесен😊Лошото е че го намирам само в Ибей и Амазон.Някой виждал ли е такава играчка?
Аз от средата на ноември до средата на февруари влизам в дълбока финансова дупка (майка ми има рожден ден, аз, след това веднага и имен ден имам, после Коледа, Нова година, после свекърите и двамата веднага са рожденници в първите няколко дни на Новата година, именни дни и рожденни дни на приятели и последни децата - два броя средата на февруари, барабар с данъците, винетките и застраховките...(ох депресирах се

), а тази година и наборчетата, с които играят заваляха с покани за рожденни дни още от сега .. Та така ми е добре ... Докато стане време да ми казват КАКВО точно искат за подарък има още някоя друга година. До тогава - каквото мама купи и каквото и хареса
на детето също постоянно купувам, много си ги разлиства и учи по тях - плодове, зеленчуци, автомобили, цветове. 
). Общо взето сменям книгите на седмица, две максимум и оставям само любимите, за по-дълго. За мой ужас от кварталния супермаркет си харесаха една поредица еФтини (по 3 лв) с ужасни според мен илюстрации, но пък в момента са хит - Мега - машините. Та благодарение на тях стигнахме с хиляда обяснения, че АЗ чета и разлиствам, а те слушат и гледат, евентуално посочват и питат. За тези книжлета, признавам си няма да ми пука особено ( е не съвсем), ако ги скъсат или надраскат, но другите, за които съм дала маса пари с красивите илюстрации и хубав текст ще ме боли сърцето и сигурно няма да издържа и ще поошляпам ръцете. 
и т.н. Препоръчани теми