Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 38 972
  • 382
  •   1
Отговори
# 120
Аз днес разговарях с д-р Исаков, и на мен ми каза същото.. заради положението работят със записване на час. Аз ще ходя в Сряда, ще видя има ли изнесен график за Май.
Здравейте Simple Smile От тази седмица, заради извънредното положение, трябва да се обадиш на регистратура и да си запишеш час преди да отидеш на ЖК. Идеята е да няма струпване пред кабинета на бременни жени. В четвъртък имаше момичета, които не знаеха за новото изискване и съответно се получи струпване пред кабинета и чакане час и нещо. Всеки влезе спрямо реда си и не се гледаха записаните часове.
Преди няколко седмици ми издаваха болничен и ми поискаха номера на Лична Амбулаторна Карта (ЛАК). Най-добре се обади и попитай утре. Simple Smile

# 121
Вчера на обяд бях на преглед и все още няма изнесен график за май. Тъй като следващия ми преглед е след 17 май, доктора ме помоли да се обадя на регистратурата след 10 и да си запиша час.

# 122
Да, и при мен така. Днес бях на преглед и нямаше изнесен график.

# 123
Какво ви е мнението за Георги Станулов?

# 124
Възхитена съм от отношението и грижата му. Благодарна завинаги ❤
quote author=Intro83 link=topic=1128218.msg40660906#msg40660906 date=1588265421]
[/quote]

# 125
От личен опит и обикаляне и нерви в други клиники за мен д-р Станулов е най-добрият специалист. От вторият ми инвитро опит при него вече съм в 6 месец. Въпреки, че се следя при друг лекар (тъй като той не проследява бременност), когато и да съм му звъняла винаги ми е вдигал телефона и дори когато ходя на ЖК минавам на посещение при него. Цял живот ще сме му благодарни с моят мъж.

# 126
Мами, аз пак да питам някоя има ли график за месец Май?

# 127
Здравейте, момичета!
Това е графика за май 🙂

# 128
Здравейте, момичета!
Това е графика за май 🙂

Безкрайно благодаря!

# 129
Здравейте момичета, насочила съм се болница "Лозенец" за раждане, само че досега не съм ходила там. Днес опитвах няколко пъти да се свържа с регистратурата, но никой не вдигна, та ако може да ми кажете как става записването на часове или е отиваш и чакаш системата. Също така не се ориентирам на този график нещо, не знам и към кой лекар да се насоча, чух добри отзиви за д-р Лещарска и д-р Асенова.
Ще съм признателна за всякакви съвети и препоръки. Благодаря Flowers Hibiscus

# 130
Здравейте момичета, насочила съм се болница "Лозенец" за раждане, само че досега не съм ходила там. Днес опитвах няколко пъти да се свържа с регистратурата, но никой не вдигна, та ако може да ми кажете как става записването на часове или е отиваш и чакаш системата. Също така не се ориентирам на този график нещо, не знам и към кой лекар да се насоча, чух добри отзиви за д-р Лещарска и д-р Асенова.
Ще съм признателна за всякакви съвети и препоръки. Благодаря Flowers Hibiscus

Здравей, пробвай да звъннеш на всичките от номерата 02/ 9607–681/682/683/684. Аз за записване на часове звъня сутрин, казваш за кога като може и тях да попиташ за самия ден кой доктор е на смяна ако не се ориентираш, сега заради епидемията е малко по-различно и само 1 кабинет работи

# 131
ki234, благодаря. Пробвах на всичките номера но явно ще трябва да съм по настоятелна. Надявам се да ми хареса като отношение и професионализъм на лекарите, но ще видим.Не съм наясно нито с условията там нито с нищо но има време.  Доста съм притеснена Sad

# 132
ki234, благодаря. Пробвах на всичките номера но явно ще трябва да съм по настоятелна. Надявам се да ми хареса като отношение и професионализъм на лекарите, но ще видим.Не съм наясно нито с условията там нито с нищо но има време.  Доста съм притеснена Sad
Аз съм много доволна от отношението и от всичко, ти в коя седмица си? Аз не съм чула лошо мнение за лекарите там, следя се при д-р Дамянов, но той ми е гинеколог от доста време. Акушерките са доста отзивчиви и мили, така че ще ти обяснят всичко. Аз платих 770лв пакет+50лв ехограф, който не беше включен в цената, иначе самия пакет включва следене на бременността, тонове, изследвания, още от ранна бременност, някъде около БХС започнах да се следя там.

# 133
Здравейте ,има ли вече родили секцио в болницата . Освен пакета ,плащахте ли нещо друго за операцията и престоя . След секциото веднага ли ви карат в стаята или лежите в реанимация ? Кога ви дават бебето,и какви са условията в стаите Simple Smile Аз съм с термин 19 юни и вече тръпна в очакване ..

# 134
Здравейте, момичета. Бих искала да ви питам за доц. Асенова. Днес бях за първи път на преглед при нея в 17 седмица съм. До сега се следях при д-р Станулов, имах негов номер и можех да се свързвам с него по всяко време и за резултати от всички изследвания, които правим. Днес като бях при доцентката ми каза, че от този понеделник вече няма пакет за следене в болницата, а се плаща всеки път всеки преглед, като неговата цена е различна всеки път в зависимост какво се прави. Въвели са и избор на екип, който струва 900лв, а самото раждане е с направление от личен лекар и по здравна каса. Днес доцентката ми пусна изследвания за кръв, които заплатих и съответно прегледа, който ми направи. Каза ми следващ преглед края на юни. Нямам неин номер и реално до тогава нямам връзка с нея. Ако е възможно момичетата, които са се следили да кажат как е протичала комуникацията с нея, когато ви пуска изследвания чак следващия месец ли ги гледа? Ако имате въпроси, ако не се чувствате добре на кого ги задавате, ако сте я избрали за следене и раждане, и може би трябва да знае всичко за бременността? И за кръвните изследвания мога ли да си взимам направления от личен лекар, за да не плащам и тях?

Общи условия

Активация на акаунт