МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 322
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Мартеа ами в другата стая стоя. Просто го оставям сам с бибата и пияното, и като се утиши отивам да завивам.

# 196
Феъри Мишето е много сладка, а тези кукуиригата са супер.
Мами на момичета дълги коси ли ще пускате?Аз да ,обичам момичета с дълги косички!

# 197
  • Mediterraneo

Мами на момичета дълги коси ли ще пускате?Аз да ,обичам момичета с дълги косички!

Какво да пускам, тя вече гони моята  Mr. Green

# 198

Мерси Blush Голямо гонене из стаята обаче настава, докато й ги вържа #Crazy

Дълги коси, естествено, трябва да се ползва по предназначение- панделки, финтифлюшки, аз защо съм искала да си имам момиче Laughing

# 199
Много са ми бонбонести като ги видя едни малки госпожици с рокли и джувки на главата.... пу пу ние на втория тур живот и здраве ще се борим за панделки  Laughing .

Мамите на децата изкарали противния вирус  #2gunfire това за вируса де...не за мамите - я кажете колко време горе долу отнема възстановяването на нормалните порции храна? Калоянския вече е добре, но хапва 3 пъти вместо 4 и яде между половин и 3/4 порция - става дума кога да се замисля за нещо за подсилване на апетита? Може би като стане седмица?

# 200
  • София

Мерси Blush Голямо гонене из стаята обаче настава, докато й ги вържа #Crazy

Дълги коси, естествено, трябва да се ползва по предназначение- панделки, финтифлюшки, аз защо съм искала да си имам момиче Laughing

аз успявам да ги сложа бързо, но и също толкова бързо биват свалени...нищо не понася на главата си да има...

Fairy, много е сладка Михаела и една такава порастнала вече  Heart Eyes
Май има твоята боя и чертите на баща си.

# 201
Fairy, много сладка Мишата и каква е синеока  Heart Eyes
Мартеа, съжалявам за вашите неволи, аз самата бях алергична към много неща, затова и мога да ти кажа от собствен опит, че се израстват, но в доста по-късна възраст. Може да ти звучи налудничаво, но при едно от многобройните ни посещения в Медицинска академия (правеха ми тестове с ижектиране на алергени) единият от докторите каза, че при момичетата израстването става много по-лесно като им дойде цикъла и започнат да "си сменят кръвта всеки месец". За сведение, моите доказани алергии са към: картофи, домати, краве и овче мляко и всички продукти от тях, пилешко месо, яйчен белтък+всички останали алергени (ягоди, шоколад, праскови и т.н.). Обаче ги израстнах и сега ям всичко. Ако искаш ми вярвай израстнах ги с консумация на алергените постепенно-например баща ми видя, че умирам за домати, лютеници и пр. и почна да ми дава по малко. При мен алергичните реакции бяха толкова тежки, че няколко пъти съмвлизала в болница полузадушена, тъй като обривите са избили по ларинкса... Shocked Ама сега си хапвам абсолютно всичко, така че търпение и успех на теб и всички майки на деца с такива проблеми  bouquet
По отношение на кърменето положението при нас сте го описали много подробно, заедно с бъркането по блузи и т.н., ама мен това не ме притеснява-ще се замисля за отбиване чак към ноември евентуално, щото септември тръгваме на ясла, да посрещнем подобаващо първите масирани атаки на вирусите!
Сиска,  радвам се, че вече сте по-добре!   bouquet
За приспиването-и ние сме на път да разрушим тотално режима,ама ние с таткото не се предаваме без бой!  Laughing
Бели правим много, пералнята я включваме на 90о, търчим навсякъде, вадим всичко, плющя, викам и бия-неврите ми са пред тотален крах  Rolling Eyes
Явно и ние сме във фаза с нов зъб-мале мила...
По въпроса за морето-ходи ни се на Царево-ако някой е ходил и може да препоръча нещо ще сме много благодарни   bouquet
Дона, честито прохождане на Пламъче и безаварийно   bouquet

# 202
  • София
Вчера водих Калинка на очен лекар, тъй като едното оче е червено и малко подуто (бялата част на оченцето). Оказа че някакъв контактен конюнктивит и сега се опитвам да слагам капки, доста безуспешно, защото тя не дава и стиска очичките много силно. Към какво е алергията не може да се разбере и няма да може  Sad

Аз подстригах Калина преди 2 месеца доста, тъй като много се потеше и все беше мокра. Сега косичката и е доста по - хубава от преди, но не знам как ще я пускаме дълга, тя не търпи никакви момичешки джуфки на главата си, иначе и аз искам да я пускаме по - дълга косичката, но сигурно по - натам, има време да си прави прически  Laughing

Сиска, браво на Дени, радвам се че се оправя   bouquet

Пак сме във фаза със нов зъб, кътник (имаме си вече един, но вторите резци долу никакви ги няма, дори не са подути  newsm78 ), общо имаме 7 зъба вече Simple Smile

Иви, от сега малката кака практикува как ще учи малкото човече да казва "кака", знае си тя  Laughing

# 203
Мамите на децата изкарали противния вирус  #2gunfire това за вируса де...не за мамите - я кажете колко време горе долу отнема възстановяването на нормалните порции храна? Калоянския вече е добре, но хапва 3 пъти вместо 4 и яде между половин и 3/4 порция - става дума кога да се замисля за нещо за подсилване на апетита? Може би като стане седмица?
Не знам newsm78И аз това се чудя...Дени още не си е възстановил обичайните порции. А каша тотално ми отказва, това много ни учудва, защото преди я обожаваше.

Куки, бързо да се оправяте. Аз съвет за слагане на капки не мога да дам, че не ни се е налагало до сега

# 204
Тиа, Сиска, Мари си възстанови апетита за повече от седмица, не ми е хрумвало въобще да й давам нещо за повишаване на апетита, природата си знае работата, когато организма се възстанови, тогава.

Мами, тук направо се сварихме, такава жега е...а заедно със смога става нещо невероятно, а за утре дават 38 градуса Shocked Притеснявам се за Мари в тия жеги, да не се претопли или обезводни, тя пие много течности, но се поти много...А и в апартамента ни е ад, пече по цял ден, само един немощен вентилатор чудо не прави.

Влизах днес в албумчетата ни, гледам, че няма такова за юли, явно интереса спадна постепенно...

# 205
Здравейте мами,
и ние да се отчетем за днес, сложих на Криси в подписа си нова снимка и ние да си покажем малките опашки Wink.Как е при вас покрай нас повечето ни дружки заминаха на море и ние взехме да понамаляваме в градинките?

# 206
Здравейте и от нас  bouquetНие се поизгубихме,защото бяхме на гости в Украйна-при другата баба.Изкарахме си много хубаво,само че мнооооого ми липсвахте HugВече и ние можем да се похвалим с ходещи крачета-още сме неуверени,но вече ходим.Направихме и Кръщене на Вики,така че си имам християнче Heart EyesПрисъединяваме се към пристрастено кърмещите се,просто си нямам идея как ще го откажа...
На всички болнички-бързо оздравяване  bouquetАз се връщам да чета,че доста сте поизписали през моето отсъствие Wink

# 207
честити ходещи крачета на Вики! мнооого да го слушкат!  Grinning

# 208
Честити ходещи крачета на малкия християнин Виктор!

Нашия обрив се оказа от АБ, въпреки че не го пием за първи път. За щастие отита премина и не се наложи дА ни изписват нов.

# 209
Честити  ходещи крачета на новия пешеходец Вики и от нас

Общи условия

Активация на акаунт