Голямо гонене из стаята обаче настава, докато й ги вържа 
това за вируса де...не за мамите - я кажете колко време горе долу отнема възстановяването на нормалните порции храна? Калоянския вече е добре, но хапва 3 пъти вместо 4 и яде между половин и 3/4 порция - става дума кога да се замисля за нещо за подсилване на апетита? Може би като стане седмица?
Голямо гонене из стаята обаче настава, докато й ги вържа 

), общо имаме 7 зъба вече 
това за вируса де...не за мамите - я кажете колко време горе долу отнема възстановяването на нормалните порции храна? Калоянския вече е добре, но хапва 3 пъти вместо 4 и яде между половин и 3/4 порция - става дума кога да се замисля за нещо за подсилване на апетита? Може би като стане седмица?
И аз това се чудя...Дени още не си е възстановил обичайните порции. А каша тотално ми отказва, това много ни учудва, защото преди я обожаваше.
Ние се поизгубихме,защото бяхме на гости в Украйна-при другата баба.Изкарахме си много хубаво,само че мнооооого ми липсвахте
Вече и ние можем да се похвалим с ходещи крачета-още сме неуверени,но вече ходим.Направихме и Кръщене на Вики,така че си имам християнче
Присъединяваме се към пристрастено кърмещите се,просто си нямам идея как ще го откажа...
Аз се връщам да чета,че доста сте поизписали през моето отсъствие
Препоръчани теми