МАЙските крачета вече тичат край морето (72)

• 9 316
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Приятна почивка Ания!Дано Мари е послушна!
Хубаво море желая и на Сиска!

Ние днес отиваме на вила на наши приятели на един голям язовир. Sunglasses

# 271
Здравейте момичета!Моето детенце от 2дни е болно,по последни данни от онзи гаден вирус с повръщането Cry.В четвъртък в 1часа през ноща ни приеха в болницата с адско повръщане,миличкия ми беше повърнал само вечерта над 10 пъти на фонтан в комплект с ужасни болки в корема,направо пищеше от болка.Вляха му система,но на сутринта пак повърна водата,която му бях дала.Беше обезводнен,фонтанелата му хлътнала на вътре Cry.За капак като клекна на земята и отстрани от памперса направо на струя-диариа.Че като скочи една смотла 60год. дето минаваше на визитация това било салмонела/без никакви изследвания/,по най бързия начин да сме се изнасяли от отделението защото било много заразно,щели да ни прехвърлят в инфекциозно в Бургас/понеже в скапаната ни болница няма не само лекари ами и такова отделение #Cussing out/.От там като се започна едно размотаване по кабинети,кой трябва да ни издаде направление за Бургас?!Педито я няма,дежурната която ни прие през ноща я няма,някаква си друга докторка щяла след незнам си колко часа да отиде,ама тя нямала право да ни издава такъв талон,въобще помия пълна.И представете си това детенце дето цяла нощ е беряло душа в това състояние как чака да се оправят пустите му доктори чие задължение е да му обърне внимание #Cussing out.Най накрая се появи 4-та педиатърка,тя обаче трябвало също да го прегледа,е направи го най-сетне написа ни направлението,изпрати ни да му махнат абоката щото те така като ни изритаха от отделението никой не се сети да го махне,и най накрая тръгнахме за Бургас.То пък добре,че дечко спря да повръща,не беше и дрискал и не ни приеха,написаха му рецептичка,с уговорката,ако започне пак да повръща веднага да се върнем и да го приемат.Снощи се стабилизира,не беше и отпаднал,нямаше болнав вид,но сутринта се събуди с 39градуса темп.Свалихме я,сега заспа,пазим диета,без мляко,без плодове и зеленчуци,почти без нищо Sad.Дано по-бързичко да се оправим Praynig.Поздрави на всички  bouquet!

# 272
  • Му Кинд Оф Плаце
Оф, Гита, съжалявам. Отвратителна е такава идиотия.

Аня, с тая вила в Южна Франция и филма за Франция по ТВто, който вървеше в същия момент, направо се размечтах. За мен Франция преди еврото е най-приятната държава, която съм посещавала, много ми е легнала на сърцето пак да посетя и тоз път да отида в Музе Д`Орсе  Sunglasses

# 273
Gita, съжалявам за преживяванията ви Sad Не стига, че детенце е било толкова зле, ми и с лекари и неуредици да се ядосваш...Дано вече не вдига Т и да се оправя. Диетата е много важна и не забравяй да я спазвате поне няколко дни след като вече е добре.

Ние към 18 часа тръгваме. Нова тема ще оставя Калина да пусне (или някой друг), само ще предложа заглавието което Кроче беше дала в предишната тема: "МАЙското дете обича без да го държат само да тича". Пък понеже повечето майки се стягат за морето - "МАЙското дете се стяга за море!"

До скоро от нас и целувки на всички дребосъци!  bouquet

# 274
Сиска, лек път и  приятно прекарване!
Гита, много съжалявам за детенцето, да се оправя скоро! Ужасно е да гледаш как страдат малчовците! Аз се стресирах доста Момчил като повръщаше на фонтан.....А за докторЯта - неам думи , аман от пишман доктори Shocked  #2gunfire
Момчилски е добре вече, да чукна на дърво. Не знам ква модификация на вируса изкара, ама мина само с повръщане...
Аниа, и на вас приятно прекарване и леко със свекитата...

Честити обувки на Калоян, видЕхме ги и ги харесАхме  Simple Smile

# 275
Гита, много съжалявам за преживяванията ви.
А тази докторка е пълно куку! Салмонелата не се предава ей така, много се нервирам на такива градски легенди. Бях споменавала, че преди 4 години бяхме на сватба, на която 70 от 100 човека се заразихме със салмонела (от домашна майонеза). 4-5 колеги от работата присъствахме на тази сватба, а сме 100 човека фирма - беше ми много смешно как всички останали ни заобикалят като чумави. А пътят на зараза съвсем не е прост.

За вчерашната случка - ами честно съжалявам, че направих забележка. Резултат никакъв нямаше, само излезе, че аз нарушавам добрия тон. Като си тръгнаха въпросните, майките в кафето угоднически започнаха да си дърпат децата там, откъдето минава Теа и да обясняват - внимавай, тя е малка - едва ли не да не ми накриви някой шапката и на него да направя забележка. Тъпа работа. Следващия път като видя такъв агресор - бЕгаме надалеч.

# 276
  • София
Сиска, много хубаво да си изкарате, да починете и да се върнете заредени с енергия и сили! Simple Smile

Гита, ужасно сте преживяли...дано бързо му мине на детенце, че няма нищо по-тъжно от това, да гледаш как детето ти страда  bouquet А за бургаските лекари от дете си имам едно наум, колкото и обобщаващо да звучи Confused

# 277
Сиска, пропуснах, и от мен приятно изкарване!

# 278
Е не съм съгласна че си постъпила нередно Мартеа  Crossing Arms ! В края на карищата... то не стига, че кът местата, дето можеш да заведеш детето на сянка и на площадка...ами ако няма и да ги посещаваш, за да избегнеш агресорчета.... а който иска да си коментира...в крайна сметка - ДА правиш забележка, ДА детето ти наистина е малко  Naughty

Аз малко пристрастно...ама то.. аман от идиоти  #Cussing out , на моменти ми писва шъ знаете (а аз съм търпелив човек). Не че има връзка... при нас вратата на асансьора не се затваря добре на 1 етаж, ако не я подбутнеш ... е поне 2/3 от входа са слизали пеша, щото хаспела го нема... е написах бележки с маркер на вратата отвън и от вътре, на таблото в асансьора .... и те пак не я затварят.... и аз търча акто идиот с мрънкащо дете горе, а аз по етажите да взеха превозното средство, за да сваля детето.  #Crazy

Гита съжалявам за перипетиите. Оздравявайте... а докторЯта.... мани мани....

Сиска лек път.

# 279
Мартеа, хич да не съжаляваш - майка си и си пазиш детето, пък кой каквото ще да мисли и прави... Да, малка е и ще я пазят, бе, ха, ма хааа  Crossing Arms

# 280
  • София
Мартеа, аз лично съм доста изнервена напоследък (разбираемо е защо  Mr. Green ) и много се ядосвам на такива майки. В нашия парк няма много издънки, но едно детенце с 2 - 3 месеца по - голямо направо бие наред децата. След последния случай (онзи ден ощипа зверски силно Калина и тя още си има раничка на брадичката) не знам как се сдържах да не кажа нищо, майката и таткото видяха цялата сцена и "наказаха" детето да седне на пейката, без дори да му обяснят защо го правят. То наистина децата не са виновни и според мен определено майките не трябва да си траем, ако родителите се вземат бележка - добре, ако не - следващия път по - далече от тях

# 281
Мартеа,аз пък мисля че добре си направила като си и направила забележка,може би защото аз така и не събрах смелост да го направя с моята съседка/бях писала преди време за това/,пък за това че си дърпат децата като минава Теа,ми по добре за теб значи си си свършила работата и си я предпазила малко или много евентуално от подобна случка Wink.      Искам да пожелая на летуващите приятна почивка и много хубави емоции.Тиа,Наси също по цял ден бяга и обикаля като самотен електрон,но на плажа не мърдаше от хавлията.Даже когато го вдигнех да я изтърся от пясъка после веднага бързаше да скочи на нея Simple Smile.Виш до водата беше друг въпрос Wink.Сиска пък аз я смятах да дойдем до Бургас да се запознаем а тя каква стана Confused.Мойто мъж преди час и той взе да повръща,аз иначе веднага реагирах,щото вчера се запасих с лекарства и за нас,че нещо ми подсказваше,че ще я има тази като го знам какъв ми е болнав Tired.Аз засега удържам фронта,че да видим.Пак се поолях,като не пиша-не пиша ама като седна...

# 282
Олеле, Гита ooooh!
То пък като са те пратили в Бургас, голям келепир! И тука са едни... Да си имаш едно на ум Peace
Станиславка днес цял ден поддържа температура. Става като първия път - аз я чакам да оздравява пък тя вдига Т Sad.Преди малко не удържах фронта, щото видях , че е 38,2 и и дадох Нурофен. И кашлицата нещо не ми звучи, първо беше суха, после къртеща и сега вече въобще нямам идея каква е. Тюх Tired
Дано изкараме спокойно вечерта.

Весела почивчица на всички идващи по нашия край Heart Eyes

# 283
  • Пловдив
Ние днес бяхме на екскурзия на Софийското поле Grinning Посетихме зоопарка, размазахме се от жега, Преско направи някакъв гаден конюнктивит от слънцето, сдоби се с няколко дрешки от Бенетон (страшно намаление има там) и преди малко се прибрахме гроги, отивам до положа глава.
Лека нощ!

# 284
Привет от Бургас Laughing Laughing Laughing

Ние сме супер щастливи! Пътувахме много леко, в спален вагон през нощта първа класа. Дени е най-послушното дете, абсолютно никакви проблеми не ни създава - спа по пътя за София, спа и през цялата нощ във влака. Сега вършее тук из апартамента все едно си е вкъщи. След малко ще си вземем обещаната количка (дано не ни вържат и да останем без количка) и после отиваме да се цопнем в моретоооо Laughing

Катка, оздравявайте, че искаме срещичка  bouquet

Гита, ще се радваме да се запознаем, ако успеете все пак Praynig

Аниа, вие като идвате в БГ-то, в Мездра ли ще стоите?

До скоро! Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт