Хубаво море желая и на Сиска!
Ние днес отиваме на вила на наши приятели на един голям язовир.
.В четвъртък в 1часа през ноща ни приеха в болницата с адско повръщане,миличкия ми беше повърнал само вечерта над 10 пъти на фонтан в комплект с ужасни болки в корема,направо пищеше от болка.Вляха му система,но на сутринта пак повърна водата,която му бях дала.Беше обезводнен,фонтанелата му хлътнала на вътре
.За капак като клекна на земята и отстрани от памперса направо на струя-диариа.Че като скочи една смотла 60год. дето минаваше на визитация това било салмонела/без никакви изследвания/,по най бързия начин да сме се изнасяли от отделението защото било много заразно,щели да ни прехвърлят в инфекциозно в Бургас/понеже в скапаната ни болница няма не само лекари ами и такова отделение
/.От там като се започна едно размотаване по кабинети,кой трябва да ни издаде направление за Бургас?!Педито я няма,дежурната която ни прие през ноща я няма,някаква си друга докторка щяла след незнам си колко часа да отиде,ама тя нямала право да ни издава такъв талон,въобще помия пълна.И представете си това детенце дето цяла нощ е беряло душа в това състояние как чака да се оправят пустите му доктори чие задължение е да му обърне внимание
.Най накрая се появи 4-та педиатърка,тя обаче трябвало също да го прегледа,е направи го най-сетне написа ни направлението,изпрати ни да му махнат абоката щото те така като ни изритаха от отделението никой не се сети да го махне,и най накрая тръгнахме за Бургас.То пък добре,че дечко спря да повръща,не беше и дрискал и не ни приеха,написаха му рецептичка,с уговорката,ако започне пак да повръща веднага да се върнем и да го приемат.Снощи се стабилизира,не беше и отпаднал,нямаше болнав вид,но сутринта се събуди с 39градуса темп.Свалихме я,сега заспа,пазим диета,без мляко,без плодове и зеленчуци,почти без нищо
.Дано по-бързичко да се оправим
.Поздрави на всички
!
Не стига, че детенце е било толкова зле, ми и с лекари и неуредици да се ядосваш...Дано вече не вдига Т и да се оправя. Диетата е много важна и не забравяй да я спазвате поне няколко дни след като вече е добре.

А за бургаските лекари от дете си имам едно наум, колкото и обобщаващо да звучи
! В края на карищата... то не стига, че кът местата, дето можеш да заведеш детето на сянка и на площадка...ами ако няма и да ги посещаваш, за да избегнеш агресорчета.... а който иска да си коментира...в крайна сметка - ДА правиш забележка, ДА детето ти наистина е малко
.
, на моменти ми писва шъ знаете (а аз съм търпелив човек). Не че има връзка... при нас вратата на асансьора не се затваря добре на 1 етаж, ако не я подбутнеш ... е поне 2/3 от входа са слизали пеша, щото хаспела го нема... е написах бележки с маркер на вратата отвън и от вътре, на таблото в асансьора .... и те пак не я затварят.... и аз търча акто идиот с мрънкащо дете горе, а аз по етажите да взеха превозното средство, за да сваля детето.
. Искам да пожелая на летуващите приятна почивка и много хубави емоции.Тиа,Наси също по цял ден бяга и обикаля като самотен електрон,но на плажа не мърдаше от хавлията.Даже когато го вдигнех да я изтърся от пясъка после веднага бързаше да скочи на нея
.Виш до водата беше друг въпрос
.Сиска пък аз я смятах да дойдем до Бургас да се запознаем а тя каква стана
.Аз засега удържам фронта,че да видим.Пак се поолях,като не пиша-не пиша ама като седна... 

.Преди малко не удържах фронта, щото видях , че е 38,2 и и дадох Нурофен. И кашлицата нещо не ми звучи, първо беше суха, после къртеща и сега вече въобще нямам идея каква е. Тюх