Къде в Пловдив??? - 81

• 33 883
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря точилар на ножове. Даже не съм сигурна, че трябва да е точилар Thinking интересува ме къде мога да дам да заточат ножове и решетка на професионална месомелачка. Благодаря

# 121
  • до едно тепе
Търся занималня за 4г годишно и бъдещ първокласник за съботите между 9 и 14ч. Досега само Anglia school видях че предлагат такава, но ми се ще да имам поне 2-3 варианта за да си избера.

# 122
Момичета къде в Пловдив мога да купя възглавница за пътуване?Вече проверих в Jysk,но не ме устройва цената(22.99),два месеца ще пътувам с автобус до София и като се познавам не ми се влагат толкова пари.

# 123
В Кауфланд постоянно пускат на промоции.
Сигурно има.

# 124
Момичета къде в Пловдив мога да купя възглавница за пътуване?Вече проверих в Jysk,но не ме устройва цената(22.99),два месеца ще пътувам с автобус до София и като се познавам не ми се влагат толкова пари.
Аз си взех възглавница от магазин Панда. Мисля, че цената й беше 13 лв.

# 125
Сигурно и по левовете има.

# 126
Момичета оказва се че почти навсякъде може да се намерят в Метро(15лв.),Декатлон(12лв-надуваема),Джъмбо .Благодаря на всички.

# 127
Скоро имаше на промоция в Пепко- цената беше смешна, качеството- прилично. Мисля и без промоция пак са на доста добра цена.

# 128
Левчето на Събота пазара взех надуваема възглавница за път, за самолет е идеална.

# 129
Скоро имаше на промоция в Пепко- цената беше смешна, качеството- прилично. Мисля и без промоция пак са на доста добра цена.
В Пепко са 7.99лв .,имаше но беше чисто бяла,което не  е вариант в моя случай.
Тази ,която все пак купих е надуваема със свалящ калъф,което напълно отговаря за сега на мойте изисквания,остава да ми е удобно,но това утре ще го разбера.

# 130
Дами, може ли по принцип да се скъси сребърен синджир и къде в Пловдив извършват такива услуги?

# 131
  • Пловдив
Дами, може ли по принцип да се скъси сребърен синджир и къде в Пловдив извършват такива услуги?
Зависи от плетката, но в повечето случаи може. На ул."Отец Паисий" има много ателиета и магазини,  където се предлагат подобни услуги.

# 132
  • Тра-ла-ла
Има ли в Пловдив обществени перални?

# 133
Ако търсиш обществена пералня, на самообслужване, няма. Има перални, които обслужват ресторанти, хотели и можеш да им занесеш пране и след това да си вземеш чаршафи и кърпи изпрани и изгладени. Химическо чистене също е вариант, там също перат.

# 134
  • Тра-ла-ла
Ако търсиш обществена пералня, на самообслужване, няма. Има перални, които обслужват ресторанти, хотели и можеш да им занесеш пране и след това да си вземеш чаршафи и кърпи изпрани и изгладени. Химическо чистене също е вариант, там също перат.
Обикновено пране без гладене ми трябвя за едни кувертюри. Не на самообслужване. Но не знам дали всички химчета предлагат пране. А не искам да ги пускат на хим.чистене и да ми треснат съответните цени.

Общи условия

Активация на акаунт