Къде в Пловдив??? - 81

• 33 934
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ако търсиш обществена пералня, на самообслужване, няма. Има перални, които обслужват ресторанти, хотели и можеш да им занесеш пране и след това да си вземеш чаршафи и кърпи изпрани и изгладени. Химическо чистене също е вариант, там също перат.
Обикновено пране без гладене ми трябвя за едни кувертюри. Не на самообслужване. Но не знам дали всички химчета предлагат пране. А не искам да ги пускат на хим.чистене и да ми треснат съответните цени.
Такъв тип пералня има на Водната палата. Точно до вратата на нощния клуб. Ползвала съм ги, доволна съм.

# 136
Здравейте! Някой с информация,в кой от магазините(Алати, Бриколаж,Хоуммакс...или др.)предлагат услуга изразване по размери на плоскости(плот за кухня)?

# 137
Здравейте! Някой с информация,в кой от магазините(Алати, Бриколаж,Хоуммакс...или др.)предлагат услуга изразване по размери на плоскости(плот за кухня)?
Най-добре в Съливер, преди КАТ, като влизаш от Голямоконарско шосе, в дясно. И кантиране предлагат на плоскостите, освен рязане по размер.

# 138
Зависи какво и колко ви трябва...  в Практикер и в Хоуммакс, там цената е на квадрат...при Съливер и Мебелино плащаш цялата плоскост и каквото остане ти го връщат.

# 139
  • Пловдив

Homemax предлагат такава услуга.

# 140
  • Пловдив
Цитат на: desspld link=topic=1128406.msg39087633#msg3908763
3 date=1564485591

Homemax предлагат такава услуга.
Само че, доколкото си спомням, плоскостта трябва да е купена от тях.

# 141
  • Бг
В Хоуммакс има и обкантване, не само рязане.
От Съливер последният път не останах доволна. Отидох с едни стари рафтчета, девойката мери, струва, и накрая като ги занесох на вилата се оказа, че не ги е измерила правилно и не могат да влязат в шкафа. Та се наложи да ги режа посредата, за да ги напасна.

# 142
Здравейте момичета! Кажете ми къде мога да намеря хубави официални бебешки роклички... за кръщене ми трябва по-точно. Обиколихме няколко магазина в Гранда и в Пловдив Плаза, но няма никакво разнообразие, пък не ми се иска да купувам, без да сме мерили на място. Благодаря.

# 143
  • Пловдив
На Главната има едно детско магазинче, близо до Халите.
Също в уличката в близост до него има друг магазин само за детски рокли. Не мога да кажа точно адрес, но се намира като тръгнеш от Халите в посока Пешеходния мост първата или втората уличка вдясно.

Аз имам два въпроса:
1. Откъде да намеря панталон за момиче (12г.) за лагер, на който ще яздят коне? В Декатлон има точно два модела за туризъм -  и двата са огромни в кръста. Купих един анцуг от Тера Нова, но ми се иска още нещо да взема. Лошото е, че малката носи само клинове и с панталоните сме сложни. Не става с дънки, защото няма да й е удобно да се качва на конете, а и те не стават за преходи в планината.

2. Откъде да купя по-дълбоки гащи да 12-годишна девойка за "месечните" периоди?

# 144
Търся климатици на марката Daikin. Разглеждайки в сайтовете на фирмите в Пловдив, попадам на доста големи разлики в цените на един и същи вид климатици. Въпросът ми е, има ли доволни от конкретна фирма в Пловдив, предлагаща марката?

# 145
  • Пловдив
Ние купихме от ViMax, но чрез приятел и не мога да кажа точно къде е магазина. Доволни сме, нямаме никакви забележки. Взехме добър клас, за малко жилище, около 1500лв.

# 146
Търся климатици на марката Daikin. Разглеждайки в сайтовете на фирмите в Пловдив, попадам на доста големи разлики в цените на един и същи вид климатици. Въпросът ми е, има ли доволни от конкретна фирма в Пловдив, предлагаща марката?
А клима ЕООД, бул. Марица. Потърсете в интернет телефони и точен адрес. Три климатика Дайкин сме купили от тях и сме много доволни.

# 147
В Декатлон имат сектор за езда - там нямаше ли бричове за езда /не туристически панталони/?

https://www.decathlon.bg/C-86149-brichove/N-632-%D1%81%D0%BF%D0% … D0%B7%D0%B4%D0%B0

# 148
  • Пловдив
Ами те ще имат и преходи пеша и не знам тези стегнати панталони,дали ще са удобни.

# 149
с анцуг е най-удачно,хем после ще си го ползва. За няколкото пъти,дето ще се качи на коня,не си струва екипировката.
Скрит текст:
На Дивите Родопи ли ще ходите ? Момчето е много свястно и мястото е приятно много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт