Къде в Пловдив??? - 81

• 34 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета имам нужда от помощ за местоположението на два магазина: Имаше магазин за платове до пешеходен мост / Кършияка/ в ляво под края на моста в посока към централна поща, знаете ли къде се намира в момента?
Също така, къде се намира магазина/кинкалерия с шивашки инструменти и материали, имаше всичко за плетене куки, ножици, ципове и т.н. в близост до централна поща?

Миналата седмица ходи, но така и не намерих магазините на тяхно място има нови, но на мен са ми нужни изброените два по-горе. Ще съм благодарна, ако някой може да ми даде информация.
Благодаря предварително. Heart

# 151
  • Пловдив
Търся климатици на марката Daikin. Разглеждайки в сайтовете на фирмите в Пловдив, попадам на доста големи разлики в цените на един и същи вид климатици. Въпросът ми е, има ли доволни от конкретна фирма в Пловдив, предлагаща марката?
В Оазис 5 точно на ъгъла от към булеварда има магазин за климатици. Есента там ни предложиха най-ниска цена на климатик + монтаж

# 152
  • Пловдив
Daikin са с прекалено шумно външно тяло. Блазе на съседите ви. Аз съм много доволна от Мицубиши и Фуджицу. И като работа и като разход на ел. енергия. Но и те са на цената на Даикин. По принцип Атаро клима мисля, че са представители на Даикин.

# 153
  • Пловдив
И аз, ако сменям ще е Мицубиши  Grinning Доволна съм от Марси-ПКМ.

# 154
Daikin са с прекалено шумно външно тяло. Блазе на съседите ви.
Нашето външно тяло не е шумно. Минтирано е перпендикулятно на прозореца на спалнята, спим на отворен прозорец и познавам шума на климатиците на всички съседи наоколо. Simple Smile Конкретно този климатик е с подов монтаж, не знам това има ли значение за външното тяло.
А от Мицубиши с подов монтаж имате ли конкретни впечатления? Предстои ми закупуване на още 2 климатика и ако си заслужава мога да изневеря на Дайкин. Wink

# 155
Благодаря на всички, включили се относно климатиците Daikin.

# 156
  • Пловдив
Къде се продават бои за текстил?

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 11:08 от Rusalka:)

# 157
  • Пловдив
Нашият Дайкин не се чува изобщо,нито вибрира,нито бучи.
Отгоре съседите са с много шумен,не знам какъв е. Реално ние не го чуваме,защото не са ни преки съседи,но с другите си имат големи разправии.

# 158
  • Пловдив
Къде се продават бои за текстил?
Да си боядисани цялото нещо, или да го рисуваш?
За рисуване има Марабу в книжарница Дали, към Стария град. Може да има и в МАрт.

# 159
Здравейте, момичета имам нужда от помощ за местоположението на два магазина: Имаше магазин за платове до пешеходен мост / Кършияка/ в ляво под края на моста в посока към централна поща, знаете ли къде се намира в момента?
Също така, къде се намира магазина/кинкалерия с шивашки инструменти и материали, имаше всичко за плетене куки, ножици, ципове и т.н. в близост до централна поща?

Миналата седмица ходи, но така и не намерих магазините на тяхно място има нови, но на мен са ми нужни изброените два по-горе. Ще съм благодарна, ако някой може да ми даде информация.
Благодаря предварително. Heart
Момичета, имам нужда от помощ. Нужна ми е кинкалерия и магазин за по-евтини платове някой ако знае?People Eyes

# 160
  • Пловдив
Моля, някой да препоръча от къде да си купя сервиз за хранена от дуралекс на добра цена? Може и да не е цял сервиз, аз ще си го комплектовам.

# 161
  • Пловдив
Съншайн, голям, двуетажен магазин за платове има на ул. “Железарска”, малко след писоарите в посока Тунела. Цените не мога да коментирам- не разбирам от платове. Кинкалерия знам в Тракия, в ТЦ Сани, вход- към МЦ, на други места- не зная. Едно време имаше много, но някои вече не съществуват, за съжаление.

# 162
  • Пловдив
Моля, препоръчайте клиника или кабинети за поставяне на зъбни импланти.

# 163
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ. Нужна ми е кинкалерия и магазин за по-евтини платове някой ако знае?People Eyes

И аз не съм наясно с цените за платове, така че нямам представа. Но имаше две малки магазинчета за кинкалерия на Хр. Г. Данов и на Опълченска в центъра. Скоро не съм ходила натам, но предполагам, че още си ги има.
И също след пешеходния мост вдясно посока центъра, в първата сграда още - от към уличката, успоредна на главната.

# 164
  • о`майна лунна нощ е
Моля, препоръчайте клиника или кабинети за поставяне на зъбни импланти.

Вимплант.
Намира се на кръстовището на ул. "Победа" и ул. "Сава Муткуров",  светофара на моста на Герджика. Под него има Прокредит, ако не се лъжа. Точен адрес трябва да има в нета.

Общи условия

Активация на акаунт