Къде в Пловдив??? - 81

• 34 585
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Къде се продават бои за текстил?
Да си боядисани цялото нещо, или да го рисуваш?
За рисуване има Марабу в книжарница Дали, към Стария град. Може да има и в МАрт.
Панталон  Mr. Green

# 166
 Здравейте, къде в Пловдив се подават документи за изплащане на еднократна помощ за раждане на дете?
 Намирам 2 различни адреса на Социално подпомагане - на бул Руски, и на 6-ти Септември и  не мога да открия кой е правилния адрес за целта... :/

# 167
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив се подават документи за изплащане на еднократна помощ за раждане на дете?
 Намирам 2 различни адреса на Социално подпомагане - на бул Руски, и на 6-ти Септември и  не мога да открия кой е правилния адрес за целта... :/
В социалните по района на постоянния ви адрес.

# 168
  • Пловдив
Тези помощи не се си изплащат от районните кметства? Имам предвид от Социалните по райони.

# 169
Здравейте, момичета имам нужда от помощ за местоположението на два магазина: Имаше магазин за платове до пешеходен мост / Кършияка/ в ляво под края на моста в посока към централна поща, знаете ли къде се намира в момента?
Също така, къде се намира магазина/кинкалерия с шивашки инструменти и материали, имаше всичко за плетене куки, ножици, ципове и т.н. в близост до централна поща?

Миналата седмица ходи, но така и не намерих магазините на тяхно място има нови, но на мен са ми нужни изброените два по-горе. Ще съм благодарна, ако някой може да ми даде информация.
Благодаря предварително. Heart
Конкретните магазини не зная къде са се преместили, но мога да кажа къде има други.
За платове:
На гарата, на колелото, на ъгъла на бул. Руски и бул. В. Априлов.
В уличката по диагонал на входа на МВР.
На площадчето на ул. Железарска в Капана.
На ул. Иван Вазов. Преди имаше поне 3-4 магазина, последно, минавайки по обувните магазини видях двата, за другите не съм сигурна.
Кинкалерията, която беше до подлеза от южната страна на тунела се е преместила в уличката към Понеделник пазара, в помещението, преди това на аптека.
Кинкалерия голяма имаше и срещу Младоженския дом срещу Четвъртък пазара, но отдавна не съм минавала от там и не знам дали още съществува.

# 170
  • Пловдив
Голям магазин за платове има на Дунав където беше Филикон до ОМВ бензиностанцията май беше Какаду
Кинкалерия има до наказателния паркинг под пешеходния мост, зад бизнес центъра се пада
https://www.google.com/maps/@42.1525328,24.7452624,3a,75y,131.4h … 3312!8i6656?hl=bg

# 171
  • Euskal Herria
Кинкалерия имаше и на колелото на гарата. Бившия магазин "Перла" - едно малко магазинче.

# 172
  • Seattle-USA
Мили дами, извинявам се ако въпроса ми не е за тук, но вие всичко знаете:) къде в Пловдив има тренировки по баскетбол за момичета 12-13? Някой нещо да знае къде как, за август?

# 173
Закуски подават по настоящ адрес. Ако напишеш в кой район на Пловдив ти трябва, ще ти кажем конкретно адреса.

# 174
Заявки сигурно имаш предвид, Тони. Simple Smile
Телефоните така редактират. Laughing

Някоя мама питаше за детски гащи.
Силно препоръчвам Пепко, много хубаво бельо, на смешно ниски цени. Peace

# 175
  • под тепетата
Кинкалерия има и в началото на Железарска, преди Какадуто.

# 176

Аз имам два въпроса:
1. Откъде да намеря панталон за момиче (12г.) за лагер, на който ще яздят коне? В Декатлон има точно два модела за туризъм -  и двата са огромни в кръста. Купих един анцуг от Тера Нова, но ми се иска още нещо да взема. Лошото е, че малката носи само клинове и с панталоните сме сложни. Не става с дънки, защото няма да й е удобно да се качва на конете, а и те не стават за преходи в планината.

Всеки по-плътен панталон, който не се хлъзга /тип ликра клиновете за фитнес и спорт/ би свършил работа
От Декатлон не те съветвам да взимаш бричове, защото за същите пари можеш да вземеш много по-качествен и удобен. В сайтовете за езда, винаги има на промоция
https://alfavet.bg/bg/category/236
Примерно този е много добър
https://alfavet.bg/bg/product/236/2858

Също не забравяй да й дадеш ръкавици, защото ръцете бързо ще се протъркат- примерно ръкавици за колоездене ще свършат чудесна работа
Виж обувките за езда - ако има подходящи нейни подобни, можеш да й ги сложиш в багажа също

# 177
Голям магазин за платове има на Дунав където беше Филикон до ОМВ бензиностанцията май беше Какаду
Там е складът на "Какаду" - продават най-малко по метър, а в магазинът на "Железарска" може и по-малко см.
Търся медицински педикюр заради врастнал нокът. Не търпи отлагане. Някой ползвал ли е и доволен ли е?

# 178
Заявки сигурно имаш предвид, Тони. Simple Smile
Телефоните така редактират. :lol
Имах в предвид заявления
Но пусти редактор, а и рано сутринта не съм го препрочела след публикуването...

# 179
Закуски подават по настоящ адрес. Ако напишеш в кой район на Пловдив ти трябва, ще ти кажем конкретно адреса.

Благодаря много, в район източен съм...  намирам ул. Ландос 14 , дано е актуален.

Общи условия

Активация на акаунт