Къде в Пловдив??? - 81

• 34 586
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
За медицински педикюр съм ползвала услугите на Ана Ташева. Работи в салон в Капана. Ето тел. 088 670 7649 Има страница и във фейсбук. Там също можеш да се свържеш, отговаря. Аз съм й безкрайно благодарна и много доволна.

# 181
HeartbeatHeartbeat
И аз не съм наясно с цените за платове, така че нямам представа. Но имаше две малки магазинчета за кинкалерия на Хр. Г. Данов и на Опълченска в центъра. Скоро не съм ходила натам, но предполагам, че още си ги има.
И също след пешеходния мост вдясно посока центъра, в първата сграда още - от към уличката, успоредна на главната.
Точно за този на пешеходен в дясно питам, но го няма знам че до скоро беше там защото приятелка купуваше от там и ми каза, че има по-евтини платове-конкретно тези които ме интересуват мен. Ходих, но магазина го нямаше! Sad

Съншайн, голям, двуетажен магазин за платове има на ул. “Железарска”, малко след писоарите в посока Тунела. Цените не мога да коментирам- не разбирам от платове. Кинкалерия знам в Тракия, в ТЦ Сани, вход- към МЦ, на други места- не зная. Едно време имаше много, но някои вече не съществуват, за съжаление.
Благодаря, да явно за няколко години са изчезнали добре познати за мен магазини а някой от скоро може би е било разпродажба затова и цените са били по-ниски не знам и аз.

Конкретните магазини не зная къде са се преместили, но мога да кажа къде има други.
За платове:
На гарата, на колелото, на ъгъла на бул. Руски и бул. В. Априлов.
В уличката по диагонал на входа на МВР.
На площадчето на ул. Железарска в Капана.
На ул. Иван Вазов. Преди имаше поне 3-4 магазина, последно, минавайки по обувните магазини видях двата, за другите не съм сигурна.
Кинкалерията, която беше до подлеза от южната страна на тунела се е преместила в уличката към Понеделник пазара, в помещението, преди това на аптека.
Кинкалерия голяма имаше и срещу Младоженския дом срещу Четвъртък пазара, но отдавна не съм минавала от там и не знам дали още съществува.
Благодаря, точно тази кинкалерия ме интересуваше като ходя там ще я потърся.

Голям магазин за платове има на Дунав където беше Филикон до ОМВ бензиностанцията май беше Какаду
Кинкалерия има до наказателния паркинг под пешеходния мост, зад бизнес центъра се пада
https://www.google.com/maps/@42.1525328,24.7452624,3a,75y,131.4h … 3312!8i6656?hl=bg
Съвсем отзад, благодаря преди имаше отпред! Благодаря за визуализацията на адреса.

Кинкалерия имаше и на колелото на гарата. Бившия магазин "Перла" - едно малко магазинче.
Благодаря ти. Simple Smile

Кинкалерия има и в началото на Железарска, преди Какадуто.
Благодаря.

Благодаря на всички, явно по-рано трябваше да попитам но не знам кога пак ще имам възможност да ходя до там. Flowers HibiscusHeartbeat

# 182
  • Варна, Пловдив
Здравейте, освен "Лекси" и "При Сандо", знаете ли други заведения/магазини, предлагащи обедно меню и храна за вкъщи в Каменица 1?

# 183
  • Пловдив
Здравейте, освен "Лекси" и "При Сандо", знаете ли други заведения/магазини, предлагащи обедно меню и храна за вкъщи в Каменица 1?
от октомври ще има Кантина в новата бизнес сграда на мястото на завод Каменица.
Иначе има такава и в офис сградата до Империал...мисля и Южен полъх имат обедно. Още..бензиностанция Инса Ойл има заведение, тази на кръстовището на Източен и М.Луиза.

# 184
  • Пловдив

Чили(бързо хранене) има на ъгъла на Кап. Райчо и Родопи. Малко по-надолу отзад на Ил. Макариополски (до входа на бившата бирената фабрика) Дон Камино също има обедно меню. Сигурно има и още, но сега не се сещам...
А, да, сетих се, Ривиерата също ( но не знам дали вече не идва далече)

# 185
  • Пловдив
Чили - не става
Дон Камило - е затворено
Ривиера с две ръце, от много опит

# 186
За медицински педикюр съм ползвала услугите на Ана Ташева. Работи в салон в Капана. Ето тел. 088 670 7649 Има страница и във фейсбук. Там също можеш да се свържеш, отговаря. Аз съм й безкрайно благодарна и много доволна.

Благодаря за насоката. Изпитано е вече - препоръчвам! Много внимателна и любезна!

# 187
В Триумф буркани продават ли?

# 188
Чили - не става
Дон Камило - е затворено
Защо не става Чили ?

# 189
  • Пловдив
Чили - не става
Дон Камило - е затворено
Защо не става Чили ?
Заради качеството на храната, което предлагат.

# 190
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли дали в Тракия и къде има каса на Фаст пей? Сайтът им се обновява и не може да ми се отвори точно това.

# 191
solenka,
ЖК "ТРАКИЯ" БЛ.52
Телефон: 605 974
Телефон: 682 275
Работно време: 7:30 - 18:30 ч.
събота: 9:00 - 14:00 ч.

# 192
  • Пловдив
Тия конкуренция на Изи пей ли са?Не съм ги чувала...

# 193
Аз пък мислех, че само в София имат офиси.

# 194
  • Пловдив
solenka,
ЖК "ТРАКИЯ" БЛ.52
Телефон: 605 974
Телефон: 682 275
Работно време: 7:30 - 18:30 ч.
събота: 9:00 - 14:00 ч.

Това не е каса на Фаст пей, а си е на ВиК офис, трябва ми каса. Мерси все пак.
И аз не ги бях чувала, мислех, че има само Изи пей.

Общи условия

Активация на акаунт