Къде в Пловдив??? - 81

• 34 599
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
В Триумф буркани продават ли?
В Триумф съм виждала само капачки за буркани, вразлични размери.
http://burkanche.com/index.php?option=com_virtuemart&page=sh … id=1&Itemid=2
Има и обяви в продавалниците.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 19:34 от droidd

# 196
Буркани е най-добре от магазина пред Стъкларския завод. Старите Омния, само от ОЛХ или от човек. Не се произвеждат.

# 197
  • Пловдив
В Лидл май ще има другата седмица, но не съм сигурна, вижте брошурата. На винт бяха.

Аз да питам знаете ли къде евентуално биха приели дрехи за възрастни - носени малко, запазени? Църква, дом... Разчистваме си гардероба и има неща, които така си стоят и няма и да ги носим.

# 198
  • до едно тепе
На много места вече има контейнери на БЧК- Кауфланда в Тракия, Била на Марица до Макдрайв, пред ректората на ВСИ, пред входа на училище Симеон Велики и на още доста места. Изискванията са да са в торби и да са завързани/ залепени, за да не се разпилеят в контрйнера.

# 199
Препоръчайте ми място, където пробиват уши. Трябва ми за бебе под годинка.

# 200
Аз днес разчиствах дрехи у майка и ги занесох в контейнер на БЧК до едно кметство.
Направи ми впечатление, че е празен.
Ще питам на село в църквата приемат ли, ако ли не - няколко джипита от село, май, вземали и раздавали на социално притеснени семейства.
Една позната е социална и ми е давала координати на приемни семейства, на които съм пращала.
Аз бих взела детски дрехи, есенни-зимни.
Подарявам бебешорски.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 00:19 от Анонимен

# 201
  • Пловдив
Здравейте.Руския пазар сутрин от колко часа започва да работи ?

# 202
има ли някъде магазин за изгодни уреди втора ръка? Трябва ми фурна, мислех и за вградени котлони, но дали ще намеря хубав, незнам.

# 203
Чили - не става
Дон Камило - е затворено
Ривиера с две ръце, от много опит
Защо не става Чили ?
Заради качеството на храната, което предлагат.
Лични впечатления ли са това или мнения на повече клиенти? Няколко пъти взимам храна от там, не съм забелязала нещо нередно. Доста го посещават. Може и на лично, да не спамим.

# 204
  • Пловдив
има ли някъде магазин за изгодни уреди втора ръка? Трябва ми фурна, мислех и за вградени котлони, но дали ще намеря хубав, незнам.
Това намирам в нета, мисля, че са ми го препоръчвали познати.
https://www.relaxbg.org/novi-uredi-uredi-s-transportni-defekti-i-vtora-raka

Този също:
https://technovision.bg/

Някъде около ВИХВП също са ми казвали, че има, но не съм ходила.

# 205
  • Варна, Пловдив
Благодаря ви много за отговорите, ще ги наобиколя посочените заведения, относно Чилито, ще го пробвам, но ще имам едно наум, че то ми е най-близо, хич не съм се сещала за Ривиера, а даже съм работила наблизо.  Laughing

# 206
За ВИХВП е точно до реката на ъгъла, ние сме доволни от там, няколко покупки сме правили.

# 207
  • Близко съм
Момичета, добър дерматолог за премахване на възпалена подута брадавица от лявата страна на шията? Питам,защото не искам да ми остане белег. Бях и ми казаха че е за махане но казаха малко да разхлади, но тези дни доста се възпяли и няма да изтрае.

# 208
Някой има ли информация, дали е вярно че Т Маркет купува "Триумф"?
Дано не е, щото по- мизерна верига от Т маркета, не съм срещала.....а и нашият Триумф си работеше много добре  Crossing Arms

# 209
Не ми се вярва.
Триумф е в пъти по-добър магазин от Т-маркет.

Общи условия

Активация на акаунт