Къде в Пловдив??? - 81

• 34 630
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Нали хотела в Марково и той е на собствениците на Триумфа. Да не би да са решили да се отърват от магазините и да се разширяват в хотелиерство?
Дано да не е вярно. Няма по-мизерна верига в града ни от Т Маркет.

# 211
# 212
# 213
  • Euskal Herria
И при мен се отваря друго.
Обаче и вестник "Марица" е пуснал новината:
https://www.marica.bg/t-market-kupuva-plovdivskata-veriga-triumf … ticle-225272.html

# 214
Много тъпо.
Жалко. Tired Не очаквам нищо добро, Т-Маркет не се наложиха досега, не виждам и занапред да го направят.

# 215
  • о`майна лунна нощ е
Тия току-що самоубиха веригата. Жалко. Не стъпвам в Т-маркет.

# 216
Тия току-що самоубиха веригата. Жалко. Не стъпвам в Т-маркет.
Как да стъпиш в магазин, в който за икономия се изключат нощно време хладилниците, включително и фризерите със сладоледа, мирише на мърша около месото и поне 20% от стоката е с изтекъл срок на годност. Персоналът го подбират с конкурс за мърлявост, наглост и арогантност.
Жалко, много, много жалко.

# 217
Колко магазина имат Т-маркет в Пловдив? Аз знам само този до Детски свят и на мястото на р-т Стадиона?
А Триумф са толкова много и все по-големи.

# 218
  • под тепетата
Странно, абсолютно същия текст  беше и в plovdiv24 ! А сега го прерових и няма следа от тази новина  Thinking

# 219
На мен и във ФБ ми излезе, за жалост... Tired

# 220
Да не е фалшива новина

# 221
Аааа, това звучи страшно! Много съжалявам за кварталния ми триумф😪😥

# 222
  • Пловдив
Н мен и Триумф и Т маркет ми изглеждат много нечистоплътно. Кауфланд в последно време и ной натам върви.

# 223
  • Пловдив
Спокойно не са си съсипали бизнеса, просто са умни хора и са го дали под наем. Този холдинг обаче според мен,няма как да направи тези магазини Т-маркет. Първо защото те като цяло са малки магазини, пък и толкова много за града..пък и може да сменят политиката...че наистина Т-маркета са си доста зле. А може и просто да направят нова марка...То ще си покаже.

# 224
  • Пловдив
Къде мога да намеря черни обувки с каишка, тип балеринки, но с по-нормална подметка, но голям номер 39 🤨

Общи условия

Активация на акаунт