Къде в Пловдив??? - 81

• 34 636
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Дами, пак имам нужда от вашата помощ.
Новата ми лятна чанта ме изостави на втората седмица. Моля, припомнете ми къде мога да я занеса, за да ми зашият (или може би по-добре да ми сложата рапида/капса на)  дръжката. Спомням си, че е коментирано, рових, рових няколко теми назад, но без успех.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 226
  • Пловдив
Къде има работещ обущар, който не е в отпуск? Днес през двама минах и двамата отпускари.

# 227
Ем нормално, лятото се шляпа с джапанки и чехли, няма кой знае какво да им се обущари Simple Smile И хората си айлячат и те Simple Smile

тоз ползвам понякога - https://www.facebook.com/pg/Obushtarplovdiv2/about/?ref=page_internal има и тел. можеш да питаш.. или да пишеш на ФБ ..

# 228
  • Пловдив
Къде има работещ обущар, който не е в отпуск? Днес през двама минах и двамата отпускари.
Дами, пак имам нужда от вашата помощ.
Новата ми лятна чанта ме изостави на втората седмица. Моля, припомнете ми къде мога да я занеса, за да ми зашият (или може би по-добре да ми сложата рапида/капса на)  дръжката. Спомням си, че е коментирано, рових, рових няколко теми назад, но без успех.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Момичета, проверете обущаря, който се намира в двора на ветеринарната клиника отдясно на Медикус Алфа - може да имате късмет.

# 229
  • Пловдив
Новата ми лятна чанта ме изостави на втората седмица. Моля, припомнете ми къде мога да я занеса, за да ми зашият (или може би по-добре да ми сложата рапида/капса на)  дръжката.
Защо не направиш рекламация? Как така 2 седмици носене и нещо се прецаква?

# 230
Можете ли да дадете съвет за фирма, от която сте доволни и която доставя стоки от Германия до Пловдив? До сега използвах Доставям.ком, но вече нямат офис в Пловдив и изпращат по Еконт, като трябва аз да си плащам доставката, което никак не ме устройва.

# 231
  • Пловдив
Аз използвам KDshoppinguk - доставят и от Англия, и от Германия.
Като отидеш на сайта им, има таб Регистрация - там можеш да следиш кога тръгват и пристигат товарите.

Намират се зад Военна болница.

# 232
  • Пловдив
Можете ли да дадете съвет за фирма, от която сте доволни и която доставя стоки от Германия до Пловдив? До сега използвах Доставям.ком, но вече нямат офис в Пловдив и изпращат по Еконт, като трябва аз да си плащам доставката, което никак не ме устройва.
Gabieli ползвам аз - склада се намира до Хаджията Груев в Кичука, може да се плаща с карта. Много качествено работят, не съм имала проблеми досега.

# 233
Още един глас за Габиели. На неудобно място са, но нямам забележка, ползвам ги от както се махнах от КД.

# 234
Къде мога да намеря магазин Триумф, за дамско бельо?

# 235
  • Пловдив
Триумф има в мол Пловдив, както и в мол Марково Тепе. Има и едно магазинче до ДГ "Малкият принц"

# 236
  • Пловдив
Има и в самото начало на Главната откъм Пощата, магазин Еми май беше името (продават и козметика някаква).

# 237
  • Пловдив
Има и в самото начало на Главната откъм Пощата, магазин Еми май беше името (продават и козметика някаква).
На магазина си пише Triumph, но е пълна скръб откъм асортимент.
В МОЛ Плаза също има, на ул. “Г. Данов” на един от ъглите, от страната на театъра тоже.

А този до ДГ”Малкия принц” къде точно се намира? Аз обичам да ги навестявам профилактично.

# 238
На ул."Граф Игнатиев" до салон Клеопатра

# 239
Дами, къде мога да занеса едни гуменки на детето, чиито велкро закопчаване не държи вече, да бъдат сменени. В района Център - Сточна гара - Събота пазар. И заслужава ли си изобщо подобно упражнение?

Общи условия

Активация на акаунт