Къде в Пловдив??? - 81

• 33 871
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Някой да се сеща за магазин в който продават изкуствени цветя? Трябват ми бели рози, но не единични бройки, а като буткет, по няколко на един стрък. Около 10-15 ми трябват.

# 451
Някой да се сеща за магазин в който продават изкуствени цветя? Трябват ми бели рози, но не единични бройки, а като буткет, по няколко на един стрък. Около 10-15 ми трябват.
Джъмбо и Домко.

# 452
  • под тепетата
 Виж в ЕМ АРТ   не мога да ти пусна сайта, че го води рекламен

# 453
  • Пловдив
Здравейте,знаете ли къде мога да поръчам торта-цифра?Може и да не е от сладкарница,Благодаря.

Преди седмица поръчах за РД от Dolce mela по интернет и беше уникалната торта, всички я харесаха, което е голяма рядкост. Бишкотино, 15 парчета, 54 лв. Маркетингът им малко куца. Поръчах първоначално друга торта и 3 пъти ми звъняха за смяна, понеже не могат да направят за 1 ден тези, които избирах, но накрая без да искам уцелих много вкусна и лека торта. Също доставчикът нямаше никакви пари, за да върне, затова ако поръчвате от тях, съветвам да си приготвите точни.

# 454
  • Пловдив
Denix - в мол Пловдив и Марково тепе,  и English home - в Плаза мол и мол Пловдив.

# 455
  • Пловдив
Здравейте.Искам да се отърва от една секция, врати от вграден гарде роб масив ,дограма от един прозорец и бойлер. Хамалски услуги ли да търся,фирма за почистване ли.Ако някой е ползвал такива услуги моля да даде идея ,а и ориентир как вървят цените.Може и на лично съобщение.

# 456
  • Пловдив
Може и пари да изкараш от нещата и да ти ги разчистят безплатно. Има цигани, които изкупуват стари уреди,  най-вече железни, пък дървенията ще вземат за огрев.

# 457
  • Пловдив
SINEOCKA_D, може да ги пуснете в ОЛХ в секцията за без пари и ще дойдат да ви ги изнесат. Или в групите за подаряване във ФБ. Аз така съм разчиствала непотребни вещи /мебели и техника/.

# 458
Около главната къде има банкомат на Пиреос банк, дами?

# 459
Около главната къде има банкомат на Пиреос банк, дами?
на джумаята, като трънеш в посока кукления театър има клон и банкомат. Дано си видяла, че редактирах.

# 460
  • Пловдив
Пуснала съм обяви в 4 сайта,но няма интерес.Затова питам тук ако някой е ползвал конкретен човек или фима да сподели.

# 461
  • Пловдив
Здравейте,знаете ли къде мога да поръчам торта-цифра?Може и да не е от сладкарница,Благодаря.

Преди седмица поръчах за РД от Dolce mela по интернет и беше уникалната торта, всички я харесаха, което е голяма рядкост. Бишкотино, 15 парчета, 54 лв. Маркетингът им малко куца. Поръчах първоначално друга торта и 3 пъти ми звъняха за смяна, понеже не могат да направят за 1 ден тези, които избирах, но накрая без да искам уцелих много вкусна и лека торта. Също доставчикът нямаше никакви пари, за да върне, затова ако поръчвате от тях, съветвам да си приготвите точни.
Много Благодаря!И аз ги гледах,дали имате снимка?Много ще съм благодарна
Ако ми пратите на лични.

# 462
Здравейте.Искам да се отърва от една секция, врати от вграден гарде роб масив ,дограма от един прозорец и бойлер. Хамалски услуги ли да търся,фирма за почистване ли.Ако някой е ползвал такива услуги моля да даде идея ,а и ориентир как вървят цените.Може и на лично съобщение.
Фирма Хамалчо https://hamalcho.com/ свърши тази работа за нас - матрак, спалня и пр. Цена не знам, че мъжът ми се договаряше.

# 463
Елитис вече не ли в пощата?Къде мога да го открия ?

# 464
  • Пловдив
Някой писа по-назад...

Общи условия

Активация на акаунт