Къде в Пловдив??? - 81

• 33 805
  • 724
  •   2
Отговори
# 510
  • Пловдив
Е точно заради по-студената вода.

Все още? Не ги е срам!!!

# 511
  • Пловдив
То е въпрос на усещане .Може аз да съм зиморничава,ама последно преди около 5 месеца бяхме.Не е за мен.Макар аз по принцип не влизам в басейни,детето също не пускам.

# 512
  • Близко съм
Момичета, попитах майката и реши чиджирче с името или с иконка но като за голям тогава да си я носи. Сега ме насочете къде? Златарските магазинчета на Паисий?

# 513
Какво означава" като за голям"?
Майката е поискала по-голям грамаж ли?

# 514
  • Пловдив
Когато порасне мъж тогава да го носи......Аз така го разбрах.

# 515
  • ...
здравейте Simple Smile искам да купя тротинетка на сина ми - 6 год. Гледах онлайн в Декатлон.. чудя се хубави ли са? има ли друг магазин с подобни стоки в Пловдив (да не са мнгоо скъпи, но да не са и боклуци Simple Smile) благодаря!

# 516
  • о`майна лунна нощ е
По мои наблюдения декатлонските са здрави. Синът ми има от тези за трикове, много зор е видяла и все още е жива. Децата във входа са с обикновените, поне три има пред блока и отнасят много тормоз, но и те са цели и функционални. Ако трябва да избирам сега, бих взела от Декатлон.

# 517
Здравейте, момичета.
Има ли магазин в Пловдив, от който да си избера и купя одеало?
Не олекотена завивка, не поларено подобие (като в Юск), не плетиво с ресни за красота пред телевизора, а одеало памучно (може и с малко акрил) и вълнено за завиване, за поставяне в спално бельо-плик ...
Дано съм станала ясна. Simple Smile
Онлайн изгледах подходящи на вид артикули, но ми се иска и да пипна преди да купя.

# 518
Можеш в Метро да провериш. Преди време купих оттам вълнено одеяло / стандартно/ и съм доволна от качеството. Не зная  като не е в сезона дали предлагат.

Близо до Билата, която е до  гарата- посока Кючука в  страни от нея, има малко магазинче, в което продават само вълнени одеяла / истински/. Различни са  по цветове, размери.

# 519
По въпроса за тротинетките, от Декатлона е на синът ми, купена, когато беше на 6. Много мъка е видяла, сега е на 10 и все още е здрава. Е, няма вид, но е здрава абсолютно отвсякъде.

Одеало - и аз предлагам Метро.

# 520
Имаше магазин на производител на български одеала от много хубав памук на ъгъла срещу Билата(Кичука) на гарата, но това преди години.Не знам дали е там още. Бяха около 35 лв. Имаха и много хубави вълнени.
Скоро в гугъл някъде ми се мерна сайт на бг производител.

# 521
  • Пловдив
Doroty3, щях да препоръчам същия магазин. ☺️ Лично на мен са ми много бодливи, но пък ако ще са в плик, може.

Djasra, аз си взех от магазина за спално бельо на Събота пазара вълнена завивка - памучен плик с пришит вълнен пълнеж, много добре изолира и топли зимата. Правят ги по поръчка и преди 2 години беше около 50 лв. Ако намериш хубаво памучно одеало, пиши моля на лични. Отдавна си търся и не намирам подходящо.

# 522
  • до едно тепе
Одеало последно поръчвах от Роксима дрийм. Още не бяха отворили магазина в Пловдив плаза. Може да погледнете какво предлагат. Мисля че е памучно.

# 523
  • Euskal Herria
Те съществуват ли още магазините до Билата в Кичука (до бетонния мост)? Нали събориха около стадиона всичко.

# 524
И за мен декатлонските тротинетки са с най-добро съотношение качество-цена.

Общи условия

Активация на акаунт