Що за мъж е това?

• 15 296
  • 342
  •   1
Отговори
# 75
За предпочитане е бягането от обвързане, отколкото бягането от отговорност.
Извинявай за личния въпрос, но теб някой гони ли те изобщо или си говорим по принцип?
Мъже, бягащи, не гоня. Имат си избор и няма нужда да ги обръщам в правата вяра. Има достатъчно, които искат деца и не се страхуват.

# 76
А, да, кампаниите. Рядко срещано малоумие са.
Това, което казвам, е че мантрата за търсенето на подходящия партньор, през призмата на реалните ползи от двуполова двойка, е просто оправдание за някой, който не ще ангажименти нито към деца, нито към половинка, но разполага с удобството да се оправдае с половинката.
Принципно мисля, че хората в голямата си част не са много качествени, но не оправдавам с това мислене някакъв мой страх от обвързване. Напротив, винаги тръгвам с идеята, че този човек е показал качества, както и той ме уверява как бил видял такива у мен. Но перспективата за ангажименти го хвърля в паника и фъсва, когато заявя желание за чести срещи.

# 77
Галче, запознайте се с Братан в реала - може да се получи нещо. Wink И двамата сте ми симпатични, затова го казвам. И той май търси такъв тип жена като теб. Доколкото съдя за вас виртуално, разбира се.

# 78
  • Варна
Brunetkaa, този мъж не е имал интимни желания към теб . Привлечените мъже действат веднага . Ухажват нагло и методично. Проличава си и дали са впечатлени или е само похот. Възможно е да си си въобразила наченки на флирт. Защо винаги се заклеймява като гей незаинтересован мъж? И мъжете си имат критерии, изисквания, дори и за еднократен акт. Харесваните мъже не обичат  лесни свалки. Играта на ловци им е заложена. Асоциират инициативата на жената като опитна мръсница или отчаяна за връзка. Има вероятност мъжа да е влюбен, да уважава партньорката си и т.н. Аз съм разговаряла с мъже на подобни теми. Изненадвах се, че отказват на привлекателни жени. Но има разминавания м/у мъжките и женските критерии .
Авторката стартира с романтични нагласи и вероятни проекции за чиста лИбов. Мисълта на мъжа е по -земна и прагматична - сексуална. Следва опознаване и развитие на чувства и отношения .

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 13:33 от Viviana91

# 79
Авторката ще я питам като отидохте у вас на кафе, там имаше ли някой - майка, брат - или някой да се очаква да се прибере скоро? Да изключим ли възможността мъжът да е отишъл да прави секс и там да е разбрал, че такъв няма да има, така че за какво да стои?

# 80
Имах една приятелка, чийто баща отишъл у майка й навремето уж на кафе. Докато тя варила кафето, кандидат-женихът прокарал пръсти отзад на секцията - ако има прах там - мърлячка е, ако няма - жени се. Та, шеговито да предположим, че нашият герой е проверявал хигиената в дома на Брюнетка.

Авторке, намери си някое гадже между другото и натрий носовете и на двамата. Не се ядосвай и се забавлявай.

# 81
Това с натриването на носа като житейска цел е много незряло. Мен ме отблъсква идеята да съм нечие оръжие за фукане.
Вкъщи баща ми бърше праха по гардеробите, че е доста висок 😁 Трябва значи да си водя кандидатите на село да видят за каква чистота иде реч, току-виж ме взели. И на първия месец ще избягат с писъци като им връча парцала, но това е друга тема.

# 82
Това за праха по мебелите ми припомни какво направил бащата на една съученичка.
Написал са раклата отгоре "Цеца мързеливата" / за майка и / Joy
Тя беше учителка и си била поканила приятелки на ликьорче, та всички видели.

По темата : Според мен е отишъл за 10 мин, за да види авторката дали ще отваря тези двери и друг път. Може импулсивно и да е помислил за нещо яко, може и авторката да го е погледнала хищно. Не знаем. Аз все си представям сюжети, но обяснението да е съвсем тривиално . Влязъл, щото тя много настоявала "само за десет минути", излязъл, за да се направи на интересен.
Въобщее, тук няма мерак от мъжа в такава степен, че да се бумне у авантюрата.

# 83
Viviana91, не смятам, че причината за неосъществените отношения с този мъж е неговата дълбока любов и преданост към партньорката му. Все пак, когато един човек желае да е "на чисто", не дава противоречиви сигнали (както при мен). Също, това за партньорката го разбрах след доста време...
 Забелязвам нещо друго, обаче, в твоя коментар и не само. Когато пожелая един мъж, аз действам доста открито и първично, вълнувам се като хлапачка и, предполагам, личи .
В това, за мен, няма нищо лошо и неестествено. От страни може да не изглежда така.
 Възможно ли е причината да е се крие в следното: Първоначално го привличам визуално, но в последствие интерпретира отношението ми като много лесна свалка или твърде отчаяно и бие пас?
Интересувам се, защото през целия ми живот има подобна тенденция. Никак не ми липсва мъжко внимание, но пожелая ли някого- изчезва като ужилен.

# 84
  • Варна
brunetkaa, когато подхождаш по подобен начин, мъжкото подсъзнание крещи "Колко ли са минали преди мен ?"
Даваш грешни сигнали. Една усмивка е достатъчна за показване на симпатия, остави мъжа да е инициатора. Флиртът си е  вид театър и стремеж да привлечем другия. Имам приятелки с прекрасна външност и богата обща култура, не им върви именно защото те инициират още на старта. После си намират партньори, без предварителни нагласи и планове.  Има и мъже, които са предпазливи, спрямо красиви и интелигентни жени .
Има и типично мъжки предрасъдъци, че привлекателните жени лесно сменят партньори. Остави мъжа да води флирта, с илюзията, че те е спечелил.

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 14:16 от Viviana91

# 85
Възможно ли е причината да е се крие в следното: Първоначално го привличам визуално, но в последствие интерпретира отношението ми като много лесна свалка или твърде отчаяно и бие пас?
Интересувам се, защото през целия ми живот има подобна тенденция. Никак не ми липсва мъжко внимание, но пожелая ли някого- изчезва като ужилен.
Гал, и аз не си падам по игричките, но ако авторката намери подходящо гадже и независимост от вниманието на двамата играчи - шеф и страхлив колега, нищо чудно да наблюдаваме друг филм.
Брюнетка, този мъж харесва ли ти наистина или просто си с наранено его?
Това че действаш открито за мен е плюс и ще бъде оценено.

# 86
Така... относно гостито Simple Smile Не съм настоявала въобще. Предложението за кафе беше негово, не мое. Живея сама. Хигиената е 6+ За другото - доста се притесних от факта, че е в дома ми и си пролича. За "хищния поглед" - да, имаше такъв.
След случката реших да се държа по-дистанцирано с него от тук нататък. Той, обаче, се постара да си върне вниманието ми на следващия ден. Нататък го знаете

# 87
Не ми беше отговорено за зодията, чувствам се дискриминирана 😃

# 88
Риба, некоя плъзгава. Smile

# 89
О, наборке, ти и терен имаш.
Все едно аз съм я пускала тази тема, но при мен от флирта до срещите и изчезването е няколко месеца.
Ходила ли си у тях всъщност? Сам ли живее?

Общи условия

Активация на акаунт