Що за мъж е това?

• 15 291
  • 342
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Не мисля, че е имало нещо конкретно в съобщенията, а невинни закачки м- у колеги.Филма е само в нейната глава.Нищо не и е предлагано.Кино?Пица? излизане като двойка- неее
С много хора може да си пишеш без да означава нещо или интерес.Нека авторката ме обори.
Много е вероятно да си е въобразила повече..или той да е имал някакъв друг интерес за да прави този нещо като флирт( ако го има де)защото някой по- лигав мъж може да изглежда че те сваля, ама да не би..

# 106
  • Варна
Аз ще провокирам агента със следния казус. Съблазнителна, сексапилна жена го атакува директно с предложение за секс и комплимент - клише. Ще се озадачи , поласкае или първосигнално ще приеме, че е поредния номер в тази програма ?

# 107
За да си въобрази нещо авторката, значи този мъж далеч е надминал нормалните взаимоотношения между колеги.  Вие като се приберете вечер у дома и какво - чатите си за забавление с колеги, половинките ви със колежки...Идилия.
Особено като се е изтърсил у тях за кафе, невинна работа. Как може тя да си помисли нещо.
Има хора, които наистина все си въобразяват - ама той така ме погледна, така ми каза, значи ме харесва, но в случая с действията си наистина я е вкарал в заблуждение и не му прави чест.

# 108
  • Sofia
Добре, де, изтърсил се е у тях един-единствен път за цели 6 месеца, и то – за 10 мин. Голяма работа.
Реално погледнато, може да е дори някакъв сбърканяк, който просто е искал да огледа апартамента ѝ. Ние изобщо няма как да сме запознати с мотивите му.
Аз по-скоро бих се уплашила, ако някой се самопокани у нас и духне броени минути по-късно. Сигурно бих си помислила, че набързо е монтирал скрита камера или подслушвателно устройство някъде из жилището ми или е намислил друг пъклен план. Абе, във всеки случай, би ми станало тревожно и съмнително. Rolling Eyes

# 109
Ти я пита защо иницира разговор за отношения, след като няма такива. Според мене има отношения, но са безперспективни. За разговор си е.
Ако мъж с действията си показва безперктивност в отношенията ни, никакъв разговор за "изясняване" няма да инициирам, а просто ще се "дръпна" леко и ще се дистанцирам. Ако ме иска за нещо повече, да се напъни и да свърши мъжката работа. Ако не ще, ако го мързи, ако изобщо спре да се обажда, да ме търси и да напира Той за мен, за срещи и за развитие на връзката, значи не е бил Моят мъж. Прав е агента, гледайте Действията на мъж и реагирайте спрямо тях.

# 110
Вивиана, аз не мисля, че агента очаква от жената да предлага секс. По-скоро иде реч за иницииране среща за пица или кино заедно, такова мероприятие. Който и да инициира сближаването, според мен не се почва веднага със секс. Да не би мъжете да правят веднага такова предложение, като видят хубава жена? И те ще предложат първо театър, кафе, ресторант... Агента казва - това може да го направи и жената.

# 111
Разговорът може да е предложение за следващо ниво - пр.да се организират и отидат на почивка заедно. Или да заживеят заедно. Не е задължително да атакува директно с въпрос 'имаш ли намерение да се жениш за мен'. Винаги има някакъв дребен шанс мъжът да се притеснява да предложи.
Ако обаче почне да увърта и клинчи - нещата са ясни.

# 112
Добре, какви планове относно човек, който дори не те е целунал до момента може да има?? След 2-3 срещи ако това не е станало, не знам за какво говорим. Тук май и срещи няма, а само кафе веднъж и човекът се изнесъл набързо. Явно не стават нещата. Има други мъже.

# 113
  • Агент под прикритие
Аз ще провокирам агента със следния казус. Съблазнителна, сексапилна жена го атакува директно с предложение за секс и комплимент - клише. Ще се озадачи , поласкае или първосигнално ще приеме, че е поредния номер в тази програма ?
Имаме една колежка в момента при нас, стажантка, 91-ви набор (съвпадението с 91 в името ти е напълно случайно). Ако тя ме постави в такава ситуация, няма да се замисля. JoyJoyJoy
Сега сериозно: като се знам какъв съм замаен, ще има тест (който не е задължително да е $hit). Ще я контрирам с нещо от рода на "Първо вечеря!" Все пак:
1. Искам малко да се опознаем.
2. Трябват калории преди такива упражнения.

# 114
Ако един мъж си седи пасивно и чака жената да го ухажва, сваля, побутва и насочва, не само е кифла, ами и муньо и половина.
Може да е много яко от феминистка гледна точка да го играеш мъжа в двойката, ама от гледна точка на създаване на семейство и дълъг съвместен живот едва ли е работещ модел. Не за друго, ами обикновено се получава един любовен триъгълник между мъжкараната, мунчо и майка му.

# 115
  • Сф
Точно.Съгласна с провокатора.
Те са имали и подходяща ситуация- 10 мин.кафе у тях и пак нищо не се е случило. Даже не една( пише в 1 пост изпращал я е, писали са си без да има пречка)И всъщност накрая и е отговорено в прав текст( нещо което мъжете избягват, )че е обвързан с друга.И да има и да няма. друга, няма какво да се случва между авторката и въпросния)
Това изпращане- какво е ? С кола, без кола- още една възможност да е разбрала за интерес.Ама явно такъв не е имало отначало.Освен че двупосочните сигнали са в твоята глава, не прочетох да те е докосвал, прегръщал, канил някъде официално.То един мъж като има интерес ще те награби още в колата, респективно градския транспорт- хаха
Самият факт мила, че намесваш и шефа като някакъв злодей пречещ на вечната любов , също ми говори че си въобразяваш повече от реалното.

# 116
Чакай да добавя към списъка на Сийка - или зодия Телец. Там не ги чакайте, ами подбутвайте, защото иначе Телецът докато се размърда... Sunglasses

# 117
Тъй, тъй, говеденцата трябва да ги ръчкаш 😁 Ама то омръзва.
Като чета авторката, изкушавам се да я питам поименно, защото поведението на този неин не-ухажор много ми напомня за двама мои ухажори.

# 118
  • Агент под прикритие
Чакай да добавя към списъка на Сийка - или зодия Телец. Там не ги чакайте, ами подбутвайте, защото иначе Телецът докато се размърда... Sunglasses
Ей, ай' си имаме уважението. JoyJoyJoy

# 119
Това за телеца не е вярно, напротив - много устремени са и когато знаят какво искат, знаят и как да го постигнат.

Залагам на риби аз, както предположи някой по-горе.
Разбирам авторката, била съм в подобна ситуация и разбирам, че, за да премине напред без да анализира миналата вече случка, трябва да знае каква е причината да не се стигне до консумация на влечението, което сигурна съм, че е било двустранно. Според мен и моя опит, отговор няма да намериш. Изживей разочарованието в себе си и продължи напред. Трудно е, но си заслужава! Успех! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт