Що за мъж е това?

• 15 283
  • 342
  •   1
Отговори
# 120
PureLove, не смятам, че е уместно да се поставя под въпрос дали съм си въобразила или не. Една жена винаги усеща кога се държат с нея по-специално от обикновено и кога не. Съжалявам, че не мога да ти прикача видео файл на сагата в реално време, тук във форума, за да прецениш от първо лице Simple Smile В действителност имаше такъв период, но след това започна да се отдръпва.
Намесвам шефа, като част от това, което се случи и нищо повече. Също не смятам, че трети човек може да повлияе върху развитие на нечии отношения.
Да, каза ми за партньорката, но това се случи на доста късен етап, след множество (объркващи за мен) приказки и сигнали.
Самият факт, че накрая се опита да отрече същите тези случки, като "никога случили се" и като "нещо, което не желае да се коментира" не ми изглежда ок.
Понеже съм твърдо убедена, че за да попадна в тази неприятна ситуация, също имам вина и съм можела да я предотвратя многократно, пуснах следната тема.
Всичко казано, сигурно, ще остане теория на вероятностите, но все пак допускам, че:
*Възможно е да не е подходящо първа да показвам на някого интереса си.
*Възможно е да не разчитам навреме червените лампички, че нещо не е наред.
Има всякакви хора, все пак. Някои флиртуват, за да се самодоказват, без да имат намерение да стигат по-далече.
*Възможно е да проявявам прекалено много инициатива в началния етап и това да плаши и отблъсква мъжете. Т.е да се чувстват притиснати и задушени
И да, инициирах разговор за отношения, но попитах какво се случва, как да разбирам това поведение и ако греша в преценката си да ми каже. Отговор не получих сума ти време, вместо това "ала-бала". Накрая, явно, му писна и излезе с тезата за приятелката, за която уж ми бил казал по-рано, а де факто не е.
Друг е въпросът, аз защо задълбавам да търся отговор от човек, който очевадно не е искал да ми даде честен такъв. Ако се абстрахирам от това, че се случва на мен, реално никой не ти дължи честна игра и прозрачно отношение. Хубаво е да поставяш лични граници Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 11:39 от Brunetkaa

# 121
Ако един мъж си седи пасивно и чака жената да го ухажва, сваля, побутва и насочва, не само е кифла, ами и муньо

Мъжът трябва да ухажва, сваля, дава подаръци, прави комплименти, да се доказва, да забавлява, да разбира, да кани, да изслушва, да е опора, да е в топ форма, да отвява конкуренцията, да се съобразява. Всичко това по етикет, преди да признае и затвърди чувствата си. Иии накрая пак нищо не е сигурно, защото както знаем, жената избира.

Жената просто трябва да го хване за пакета. 99% успеваемост.

Чуди се после защо предпочитат да са муньовци, отколкото да поемат инициативата като човек-оркестър.

# 122

Въпросът не е да не си показваш интереса, а в начина, по който го правиш.
Всъщност ти сама си се досетила:

Цитат
*Възможно е да проявявам прекалено много инициатива в началния етап и това да плаши и отблъсква мъжете. Т.е да се чувстват притиснати и задушени.

Или направо изплашени.  Simple Smile

# 123
Завалиите мъже, страх ги е да не бъдат свалени, чувстват се притиснати, част от менюто... Вярвате ли го наистина? Мъжът се дърпа, когато не изпитва същото влечение като жената. На директен език - той не я харесва много. Неприятно, удря егото, но това е положението. Шансът да е просто изключително смотан и стеснителен, е много малък.

# 124
  • Агент под прикритие
Ако един мъж си седи пасивно и чака жената да го ухажва, сваля, побутва и насочва, не само е кифла, ами и муньо

Мъжът трябва да ухажва, сваля, дава подаръци, прави комплименти, да се доказва, да забавлява, да разбира, да кани, да изслушва, да е опора, да е в топ форма, да отвява конкуренцията, да се съобразява. Всичко това по етикет, преди да признае и затвърди чувствата си. Иии накрая пак нищо не е сигурно, защото както знаем, жената избира.

Жената просто трябва да го хване за пакета. 99% успеваемост.

Чуди се после защо предпочитат да са муньовци, отколкото да поемат инициативата като човек-оркестър.
Защо бе, човек, знаеш ли колко е лесно да си "папур"? В предната тема даже развиха теорията, че "муньото" веднъж като го свалиш така, и след това цял живот ще трябва да поемаш инициативата, че даже тръгнаха и представителни извадки да правят на база техния опит, която теория е абсурдна и пак няма нищо общо с мъжете като цяло, а само и единствено с конкретния избор на конкретния човек в конкретния случай.

Мога обаче да дам съвет на ей тоя целия отбор, дето са се пробвали и нещата са завършили "катастрофално" (според тях, за мен това не е никаква катастрофа) - ако:

1. Спрете да се водите по акъла на други хора (в повечето случаи - други жени). Това включва и да спрете да се вкарвате във филми какво щяло да си помисли обществото, след като в действителност обществото не дава пет пари за Вас.
2. Спрете да се водите по разни псевдо-стереотипи и проумеете, че всичко на тоя свят е възможно.
3. Спрете да влагате във всичките си действия и решения емоции преждевременно.
4. Започнете да реагирате адекватно на база на действията на човека отсреща.

тогава нещата може и да започнат да Ви се получават.
Проследното е най-важното от четирите, а третото е изключително трудно, особено за жена, защото означава да тръгне срещу природата си, но не е невъзможно.

P. S. щях да забравя, има и още едно:
5. Спрете да оправдават своите (и чуждите) глупости със зодии, хороскопи, състояние на лунните фази, тренд на курса на суровия петрол и други подобни.

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 18:05 от AgentProvocateur

# 125
  • Sofia
Завалиите мъже, страх ги е да не бъдат свалени, чувстват се притиснати, част от менюто... Вярвате ли го наистина? Мъжът се дърпа, когато не изпитва същото влечение като жената. На директен език - той не я харесва много. Неприятно, удря егото, но това е положението. Шансът да е просто изключително смотан и стеснителен, е много малък.

+100 !!!

# 126

Въпросът не е да не си показваш интереса, а в начина, по който го правиш.
Всъщност ти сама си се досетила:

Цитат
*Възможно е да проявявам прекалено много инициатива в началния етап и това да плаши и отблъсква мъжете. Т.е да се чувстват притиснати и задушени.

Или направо изплашени.  Simple Smile
Да, върху това си струва да се замисля. Rolling Eyes Наистина действам доста припряно, когато съм много впечатлена от някого. Трудно е да го контролирам. Правя го, защото изпитвам страх и несигурност, че нещо или някого, върху когото нямам яснота и контрол, ми е напипал "тънките струни". Опасявам се, че отстрани може да изглежда като досадница и лепка. Не знам, мъжете във форума ще кажат Thinking
Като върна житейската хронология, при хората, с които имам здрави връзки, съм го карала доста по-лежерно  Simple Smile Ако си права - кофти порочен кръг е

# 127
Преследване, обсебване и мания за контрол над даден човек е нездравословно за отношенията, още повече, преди да са възникнали. Мен би ме изплашило да си призная, както жените имат радари за несигурни мъже, така и мъжете за луди жени. Промени подхода.

# 128
  • Агент под прикритие
Възможно е да проявявам прекалено много инициатива в началния
Да, върху това си струва да се замисля. Rolling Eyes Наистина действам доста припряно, когато съм много впечатлена от някого. Трудно е да го контролирам. Правя го, защото изпитвам страх и несигурност, че нещо или някого, върху когото нямам яснота и контрол, ми е напипал "тънките струни". Опасявам се, че отстрани може да изглежда като досадница и лепка. Не знам, мъжете във форума ще кажат Thinking
Като върна житейската хронология, при хората, с които имам здрави връзки, съм го карала доста по-лежерно  Simple Smile Ако си права - кофти порочен кръг е
Това, което описваш, може и да е вярно, но само ако започнеш да преследваш човека. Такива хора отблъскват еднакво и мъже, и жени. Това обаче не прави подхода ти грешен, както повечето тук твърдят. Правиш първата крачка, без да се притесняваш. Ако човека тръгне да прави такива неадекватни изпълнения или просто директно отклони поканата, просто се отдръпваш и оставяш топката в неговото игрище. Ако човека е с акъла си, сам ще те потърси след това. Това обаче в никакъв случай не значи, че трябва да спреш да се оглеждаш наоколо. Никога не знаеш откъде ще изскочи заека.
И отново: правиш каквото смяташ за редно, без да се влияеш от чуждо мнение! Ако имаш насреща мъж, който има пипе и вижда какво се пробваш да правиш, дори ще ти помогне, ако е папур - Neeeext!

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 13:19 от AgentProvocateur

# 129
Агенте, ти Телец ли се оказа? Simple Smile Хубава зодия, нищо лошо не казвам, не... Все пак и ММ е Телец. Когато имам повече време ще ви разкажа каква епическа епопея беше докато човекът се накани да пристъпи към действие... В темата за зодията му бях споделила следната случка оттогава - двамата сме на разходка, аз питам "Защо не ме държиш за ръка?", а Телецът отвръща: "Ами... ям семки..." Joy Извинете за спама...

# 130
Много се съмнявам, че за неродена Петка, демек несъстоял се секс или връзка някой мъж ще почне така издълбоко да се човърка и да дълбае, да се навива сам и т.н. неприятни и депресивни мисли и униния... просто ще продължи напред.
Авторке, защо си го причиняваш? Ами, не те ще, не те ще. Че то да не е лошо, а!?
Избягнала си поледващи терзания като "Затваря се в тоалетната с телефона - запек ли има или какво...", "Не иска секс...мъж ли е, какво ли е", ...
Свиркай си, животът е прекрасен и без този точно мъж.

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 13:59 от luna

# 131
  • Варна
Мъжете да се обосноват как да стартира флирта дамата,  за да сте и полезни .
Агента тества, нормална мъжка реакция, иначе пледира за женска инициативност.
Зодиите са забавен нюанс, дори повод за комуникация при запознанства.
Телешкото е вкусно, при   специфична технология на обработка и подправки. За двойна лъвица с много екзотични поддетайли . Grinning

# 132
Мисля, че и мъж Дева или Козирог също не биха си дали много зор да ухажват и преследват жена.

# 133
То пак зависи и каква е инициативата. Инициатива "ела да те запозная с мама" например... Rolling Eyes Предполагам, че Братан правилно гарантира 99 % успеваемост на предложения от него подход, но не може да се влиза в такъв близък контакт, без да познаваш добре човека, нали. Simple Smile

# 134
Близнаците се държат точно така и май познах. Двусмислени сигнали плюс стоун фейс, обожават да объркват хората, имам чувството, че за това живеят.

Общи условия

Активация на акаунт