Що за мъж е това?

• 15 283
  • 342
  •   1
Отговори
# 135
Кажи, авторке, какъв е тоя. И малко деликатен въпрос - не се ли е опитвал да скъси дистанцията физически? Впрочем знае ли се с кого е обвързан или не? Аз те питах да не се окаже гей. Имам приятел, който е такъв, държа на него и го уважавам, така че за мен това не е, както ти се изрази, "заклеймяване". Ама знам, че преди да ни каже той това, никой не се досещаше. Говореше за жени и т. н. Просто искаше да не се знае и вземаше съответните мерки (тогава беше още момче). Демонстрираше и голям интерес към наша позната, която ходеше с друг от години. Може би нарочно? Не знам...

# 136
Накрая ще се окаже, че просто не си пада по авторката. Първо нещо го е впечатлило /привлякло, в хода на контактите е видял, че нямат нищо общо /мацката нещо не го кефи, и е дал заден. И понеже няма как директно да й заяви "Ами, не ме кефиш, остави ме на мира!", измисля приятелка /увърта /дръпва се... накратко, бяга й по тъча. Пък тя да се тюхка какво /що....

# 137
Равносметката е, че е близнак и/или гей Smiley

Но може и да е някакви фетиши. Дори и авторката да има представа за себе си като неотразима инстаграмка, която никой земен мъж не би отхвърлил, то мъжът може да си пада по определен тип.
Например аз имам силен фетиш към тънки глезени и прасци Flushed
Имам една приятелка, която доста се поизостави и напълна доста напълня в последните години. Съответно - мъжко внимание минимално. Миналата година отиде на море в Турция и там е била нещо като секс символ, черпили са я навсякъде и се забавлявала много, докато финните й приятелки нищо не забърсали и са се върнали фрустрирани. Satisfied
Та... и търсеният тип от човека си е фактор и тя просто да не пасва. Rolling Eyes

# 138
Братане, чета те и една мисъл не ми дава покой. Вие, мъжете, не подбирате ли малко поне дори за безперспективен флирт? Аз например не бих хвърлила грам усилие за човек, с когото съм преценила, че не мога/не искам да имам и трайни отношения. Обидно за самата мен го считам, а за клетия момък, когото ще лъжа - съвсем.

# 139
Кажи, авторке, какъв е тоя. И малко деликатен въпрос - не се ли е опитвал да скъси дистанцията физически? Впрочем знае ли се с кого е обвързан или не? Аз те питах да не се окаже гей. Имам приятел, който е такъв, държа на него и го уважавам, така че за мен това не е, както ти се изрази, "заклеймяване". Ама знам, че преди да ни каже той това, никой не се досещаше. Говореше за жени и т. н. Просто искаше да не се знае и вземаше съответните мерки (тогава беше още момче). Демонстрираше и голям интерес към наша позната, която ходеше с друг от години. Може би нарочно? Не знам...
Ако ме питаш зодиакално- да, близнак е. Физическата дистанция я е скъсявал, но много обрано и много деликатно. Не се знае с кого е обвързан. Стигам до извода, че е имало известно колебание в началото, но после бързо е размислил и си е набил камшиците по една или друга причина.

# 140
Братане, чета те и една мисъл не ми дава покой. Вие, мъжете, не подбирате ли малко поне дори за безперспективен флирт? Аз например не бих хвърлила грам усилие за човек, с когото съм преценила, че не мога/не искам да имам и трайни отношения. Обидно за самата мен го считам, а за клетия момък, когото ще лъжа - съвсем.

Аз лично си подбирам, но съм сигурен, че повечето мъже изобщо не подбират и със сигурност се мразят после Smiling Imp Но надали мога да съм компетентен тук, мен не ме бива във флиртовете, повечето ми връзки са започвали с приятелство.

Иначе моята филосифия е да подхождам с уважение и внимание към всяко човешко същество, независимо от интереса ми към него. В темата за кармата съм описал защо. Practice what you preach. Във всеки човек има приятни и забавни черти, така при мен не мога/не искам е относително. Разбира се, това не важи за либерална Animal Cowс къса лилава коса и още няколко крайно облъскващи социални типажа, с които имаме крайно несъответстващи екзистенциални виждания за живота. Но ние така или иначе с тях няма къде да пресечем пътищата си.

# 141
Как се скъсява обрано и деликатно физическа дистанция?

# 142

Гледал я е в циците отблизо, но не ги е пипал.

# 143
Всъщност, като се замисля, няма такова понятие. Ако един мъж те желае физически, няма начин да не те "сграбчи". Всички останали полу-докосвания са булшит..

# 144
либерална Animal Cowс къса лилава коса
В кое либерална?
А само къса коса става ли? Не е лилава, брюнетка съм 😁

# 145
Равносметката е, че е близнак и/или гей Smiley

Но може и да е някакви фетиши. Дори и авторката да има представа за себе си като неотразима инстаграмка, която никой земен мъж не би отхвърлил, то мъжът може да си пада по определен тип.
Например аз имам силен фетиш към тънки глезени и прасци Flushed
Имам една приятелка, която доста се поизостави и напълна доста напълня в последните години. Съответно - мъжко внимание минимално. Миналата година отиде на море в Турция и там е била нещо като секс символ, черпили са я навсякъде и се забавлявала много, докато финните й приятелки нищо не забърсали и са се върнали фрустрирани. Satisfied
Та... и търсеният тип от човека си е фактор и тя просто да не пасва. Rolling Eyes
От всички тези гей теории да не се окаже, че е в сериозна връзка... с шефа Scream В кръга на шегата, разбира се

# 146
Тази тема все повече ме забавлява, особено с обраното и деликатно зяпане в пазвата, без да се пристъпва към екшън 😁

# 147
Авторке, според мен си прекалила с излиянията, че шефа ви те сваля. То по принцип, когато някой мъж е тръгнал да иска една жена, подсъзнателно се стреми да е номер едно. Ако нетактично си му споделяла как шефа ти е навит, този се е попарил.
Съдя от това, че и в темата, още в пост първи, си го споменала- тази трета страна от тъпоъгълника.

# 148
  • Варна
Brunetkaa, има ли вероятност  да се е дистанцирал от  интриги от колеги  ? Възможно е да е имал и вид заболяване.
Стандартен, привлечен ( загорял)  мъж би те награбил веднага, дори и с риск да го малтретираш. Grinning
Нагонът е страшен допинг . Joy

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 19:49 от Viviana91

# 149
Аз пък все повече си мисля, че изобщо не е имало флирт, а авторката напира ли напира. Той от ден първи се дърпа и за да не я отреже директно е хъкал и мъкал и накрая може и да си е измислил приятелка, че да се отърве от колежката, която си мисли, че има нещо...

Общи условия

Активация на акаунт