Що за мъж е това?

• 15 277
  • 342
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Стигам до извода, че е имало известно колебание в началото, но после бързо е размислил и си е набил камшиците по една или друга причина.
Причината въобще не е важна, по-важното е да си отговориш на въпроса, защо повече  от половин година след това, излишно още,  задълбаваш  в убити в зародиш отношения?  Какво значение има  "що за мъж е това", ти що за жена си реши?!  Имаш ли проблем със самочувствие, прилепчивост, обсебеност. Писа, че винаги когато демонстрираш интерес и мъжете се изпаряват, въобще продължителна връзка имала ли си?

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 19:03 от rosi81

# 151
Моля ви се, той бил близнак. Това обяснява нещата. Флиртът и то комуникацията най-вече е за таз зодия като слънцето и въздуха. Stuck Out Tongue И всичко при тях е двойнствено и двойно - два флирта наведнъж - поне - може и повече. В близнака все едно има две личности. Rolling Eyes

# 152
Айде сега, зодията виновна. Това е смешно. Преди да стане ясно, че е близнак, бяха изредени още 5-6 зодии, общо взето всяка гледа представител на каква зодия я е връткал и обвинява зодията, а не съответния глупендер Grinning

# 153
  • Агент под прикритие
Темата достигна нов връх в класическата и дървената философия. Нямах си на идея, че толкова много хора във форума имат кристални топки у тях. JoyJoyJoy
Някой (от тях) може ли да ми обясни какво значение има каква е била причината другаря да се държи като "сега ми е студено, отново ми е топло"?

# 154
  • Варна
Отговорите на хипотезите очакваме именно от мъжки изводи , не стереотипи .
Кои женски качества, маниери, отношение и т.н. могат да попречат или спрат евентуален флирт, още в генезиса ?
Перефразирам леко въпроса на Brunetkaa.

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 20:00 от Viviana91

# 155
Кристалната топка е датата на раждане. Обичам астрологията. Не съм имала гадже Близнаци, но добър приятел. Флиртуваше наред, но всъщност си обичаше гаджето, за нея се и ожени. Очароваше жените просто за забавление. Всеки си има хобита... Simple Smile

# 156
Вие щом сте колеги може да е искал да имате добри взаимоотношения и като е видял на къде отиват нещата да се е отдръпнал.Може да си има приятелка, да харесва друга или друг проблем.

# 157
Ако колега предложи да ме посети в моя дом, който случайно обитавам сама и най-смущаващият съквартирант е котката ми - хич няма да мисля какви добри колегиални отношения иска да изгради с мен.

# 158
къде е казано че той е предложил?Аз също съм ходил на гости у колежка ама не съм я опънал,пък може и аз да съм прост и това го има Simple Smile

# 159
  • Sofia
Авторката писа по-назад, че той се е самопоканил. Не си чел внимателно.

# 160
пропуснал съм,то авторката всичко може да напише.Как се самопоканваш и след това изчезваш след 10 мин,няма логика

# 161
  • Варна
Hectorbg , опиши коректно какво би те отблъснало от привлекателна жена на фаза флирт ? Авторката попита и за това .

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 23:41 от Viviana91

# 162
написал съм:Вие щом сте колеги може да е искал да имате добри взаимоотношения и като е видял на къде отиват нещата да се е отдръпнал.Може да си има приятелка, да харесва друга или друг проблем.Няма логика са се самопоканва и да си тръгне след 10 мин,ако е искал тряс-прас

# 163
Smile
Ако колега предложи да ме посети в моя дом, който случайно обитавам сама и най-смущаващият съквартирант е котката ми - хич няма да мисля какви добри колегиални отношения иска да изгради с мен.

Ти пък Smiley
Това значи ли, че всеки, който иска да ти дойде на гости трябва да е с "нечисти" намерения? Хората си ходят и на гости понякога като приятелчета, дори и колегите го правят. Да не забравяме, че с колегите прекарваме много повече време отколкото с приятелите си.

В нейния случай се сетих нещо друго - колегата й сигурно не иска да си го вади там, където си вади хляба и да се занимава с луда колежка. В първата ми тема във форума разказах случката - как я отхвърлих и после злословеше пред колегите месеци наред. Представям си ако беше малко по-луда и я бях отхвърлил след като се възползвам от нея в какъв ад щеше да ми превърне работния ден. 

Една забавна случка - един колега и една новонаета колежка си тръгват заедно след работа. Мацката го кани у тях да играят някаква игра, но той решава, че това е "покана", отменя плановете за петък вечер, отиват у тях и по някое време тръгва да я целува. Тя му маха ръцете от лицето си и му казва протоколното "ама-ти-за-каква-ме-мислиш?". Продължават си играта и си говорят за живота мирно и спокойно. Рано сутринта обаче колегата, за да не остане капо, на изпращане й свива една книга, която си е харесал междувременно Smile

# 164
Май първа познах, че е близнак. Имам сходна история с такъв екземпляр преди години. Много добри приятели сме, но докато разбера какво точно иска, или не иска, беше доста объркващо за мен. Мина ми, а господинът не беше обвързан и бас ловя, че и главният герой в темата не е.
Най-подходящ за близнаците е водолеят, само вмятам.

Общи условия

Активация на акаунт