Що за мъж е това?

• 15 266
  • 342
  •   1
Отговори
# 165
Ама наистина ли така неглиже се самопоканват колеги за сефте на гости?
Не знаех, явно съм назад с матряла.
Братане, имаш ли изискване за дължината на косата, или е само за цвета?

# 166
Gal, аз нямам изисквания, защото не изисквам нищо Smile Извинявам се за спама, ама май вече разнищихме темата и авторката е задоволена от написаното.

Joan Madu, я кажи какво е подходящо за рака, че ми стана интересно.

# 167
Тези без изисквания са най-притеснителни Simple Smile

# 168
не наистина има нещо странно да се самопокани и изчезне след 10 мин ,предполагам е нямало змии и гущери в стаята Simple Smile познавал е авторката и е флиртувал с нея нищо не се връзва

# 169
  • Варна
Има интимни комплекси и е избягал да маструбира . Хипотеза.

# 170
това е в графа проблеми,но няма да се самопокани ако има такъв проблем

# 171
Ами на мен, като че ли, вече ми се връзва. Не е важно, че е дошъл и се е омел. По-важна е реакцията на следващия ден. Т.е като усети, че ми е накривил шапката, се втурна да кавалерства и да ме изпраща пак. И още по-показателен е аспекта, че при втори опит пак не направи нищо.
 Това ми говори само едно. Този мъж ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО не си е падал достатъчно силно по мен, за да се пребори с негативните фактори и да предприеме действие.
Именно, че сме колеги, че естеството на работата ми е доста противоречиво, че шефът ни ми се обяснява в любов и прочие и че (вероятно) в момента има партньорка.
Не изключвам и факта, че може да е бил поласкан от женско внимание и нищо повече. Мога да осъдя коректността му, че ме е подвел, но все пак не сме на съд. Мога и себе си да нахокам, че съм започнала да го търся здраво, след като усетих, че се дистанцира:smirk:
Единственото решение в случая е да не гадая какви са мотивите, а да погледна реалните факти към момента. А те са- този мъж, по една или друга причина, не ме ще. Добавяме неуважително отношение + нежелание да бъде откровен. Единственото решение е да се дистанцирам тотално от него, мисловно и физически, като запазим приемливи колегиални отношения, независимо как се държи от тук нататък

# 172
да стабилен извод, но не се дистанцирай все пак сте колеги Simple Smile

# 173
Под дистанциране вероятно се разбира нулева комуникация, освен по служебни въпроси и общуване на раб. място.

# 174
# 175
Кратко и просто - след като нямате никакви отношения - защо трябва да продължаваш да мислиш за него?

# 176
еми понякога те свива стомаха когато видиш определен човек,казва се любов Simple Smile

# 177
еми понякога те свива стомаха когато видиш определен човек,казва се любов Simple Smile

Аз имах предвид, че след този случай - няма смисъл да се занимава с тези, нито да ги мисли, като този, когото е харесвала - нищо не се е получило, нито харесва другия, който тръгнал да я ухажва. Изгубено време и чувства за нищо.

Губете ценните си минути с тези, които сте признали взаимно, че има нещо м/у вас и така по-нататък...

# 178
Повече ме тревожи тенденцията, защото това е последният от няколко подобни случаи. Реално нищо ми няма, не ми липсва мъжко внимание.
В периода 18-30г съм се влюбвала няколко пъти и нещата протичат по сходно катастрофален начин. Или ще съм част от някакъв триъгълник без да знам, или ще съм план "Б", или ще съм отхвърлена след някакво време. Изключвам вероятността това да е таен заговор между въпросните мъже...
Последното означава ли, че периодично сменяш мъжете от една компания? Или минаваш от колега на колега? Защото ако е така, разбираемо защо поРедния се е дръпнал.

# 179
Повече ме тревожи тенденцията, защото това е последният от няколко подобни случаи. Реално нищо ми няма, не ми липсва мъжко внимание.
В периода 18-30г съм се влюбвала няколко пъти и нещата протичат по сходно катастрофален начин. Или ще съм част от някакъв триъгълник без да знам, или ще съм план "Б", или ще съм отхвърлена след някакво време. Изключвам вероятността това да е таен заговор между въпросните мъже...
Последното означава ли, че периодично сменяш мъжете от една компания? Или минаваш от колега на колега? Защото ако е така, разбираемо защо поРедния се е дръпнал.
Наистина ли ме пита това? Simple Smile Та то е абсурдно, без да се обиждаш

Общи условия

Активация на акаунт