Що за мъж е това?

• 15 253
  • 342
  •   1
Отговори
# 180
Ами, сама подмяташ за възможен заговор между мъжете... Логичното предположение е, че се познават. От което пък следва, че са колеги /приятели... Или допускаш невероятната възможност непознати мъже да са се затърсили и запознали, само за да ти играят номера? Simple Smile

# 181
  • Сф
Може би е много повърхностна, действа бързо и проектира своите чувства и на отсрещния, а нещата не са такива каквито изглеждат за нея на пръв поглед, както и последния случай е подобен.
Между другото, имах позната, красавица и то, която се хвърляше така и нищо не излизаше, защото я приемаха просто за забавление.
Може би съвета ще е да остави мъж да я гони, стига да е подходящ де.

# 182
  • Агент под прикритие
Ами на мен, като че ли, вече ми се връзва. Не е важно, че е дошъл и се е омел. По-важна е реакцията на следващия ден. Т.е като усети, че ми е накривил шапката, се втурна да кавалерства и да ме изпраща пак. И още по-показателен е аспекта, че при втори опит пак не направи нищо.
 Това ми говори само едно. Този мъж ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО не си е падал достатъчно силно по мен, за да се пребори с негативните фактори и да предприеме действие.
Именно, че сме колеги, че естеството на работата ми е доста противоречиво, че шефът ни ми се обяснява в любов и прочие и че (вероятно) в момента има партньорка.
Не изключвам и факта, че може да е бил поласкан от женско внимание и нищо повече. Мога да осъдя коректността му, че ме е подвел, но все пак не сме на съд. Мога и себе си да нахокам, че съм започнала да го търся здраво, след като усетих, че се дистанцира:smirk:
Единственото решение в случая е да не гадая какви са мотивите, а да погледна реалните факти към момента. А те са- този мъж, по една или друга причина, не ме ще. Добавяме неуважително отношение + нежелание да бъде откровен. Единственото решение е да се дистанцирам тотално от него, мисловно и физически, като запазим приемливи колегиални отношения, независимо как се държи от тук нататък
That's the spirit!
И без лоши чувства и приказки. Лично за мен, приказки против бившия и по принцип приказки против трето лице са голям червен флаг. Както говори така за бившия, така някой ден ще говори и за мен.

Може би е много повърхностна, действа бързо и проектира своите чувства и на отсрещния, а нещата не са такива каквито изглеждат за нея на пръв поглед, както и последния случай е подобен.
Между другото, имах позната, красавица и то, която се хвърляше така и нищо не излизаше, защото я приемаха просто за забавление.

Нищо не е излизало не защото се е хвърляла, а защото:
1. Контингента е бил такъв.
2. Не са били правилните хора.
Сменя средата.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 09:10 от AgentProvocateur

# 183
Ами на мен, като че ли, вече ми се връзва. Не е важно, че е дошъл и се е омел. По-важна е реакцията на следващия ден. Т.е като усети, че ми е накривил шапката, се втурна да кавалерства и да ме изпраща пак. И още по-показателен е аспекта, че при втори опит пак не направи нищо.
 Това ми говори само едно. Този мъж ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО не си е падал достатъчно силно по мен, за да се пребори с негативните фактори и да предприеме действие.
Именно, че сме колеги, че естеството на работата ми е доста противоречиво, че шефът ни ми се обяснява в любов и прочие и че (вероятно) в момента има партньорка.
Не изключвам и факта, че може да е бил поласкан от женско внимание и нищо повече. Мога да осъдя коректността му, че ме е подвел, но все пак не сме на съд. Мога и себе си да нахокам, че съм започнала да го търся здраво, след като усетих, че се дистанцира:smirk:
Единственото решение в случая е да не гадая какви са мотивите, а да погледна реалните факти към момента. А те са- този мъж, по една или друга причина, не ме ще. Добавяме неуважително отношение + нежелание да бъде откровен. Единственото решение е да се дистанцирам тотално от него, мисловно и физически, като запазим приемливи колегиални отношения, независимо как се държи от тук нататък

Сега видях този отговор, защото не прочетох цялата тема, а само първата страница и дотам.

Останалото го написах, а и да, още - наистина е разумно решение просто да се държиш на ниво, все едно нищо не се е случило. Така бъди. Реагирай и мисли разумно и си взимай поука от грешките.

# 184
That's the spirit!
И без лоши чувства и приказки. Лично за мен, приказки против бившия и по принцип приказки против трето лице са голям червен флаг. Както говори така за бившия, така някой ден ще говори и за мен.

Нищо не е излизало не защото се е хвърляла, а защото:
1. Контингента е бил такъв.
2. Не са били правилните хора.
Сменя средата.

Не бих тръгнала да говоря зад гърба на трето лице или да злепоставям някого на работното място. Лошите чувства няма как да отсъстват. Все пак смятам, че всяка проява на заблуждаване и/или лошо отношение е крайно неуважително към другия. Надявам се никога повече да не попадам в такава ситуация. Без значение дали аз съм си била виновна или той е страшен глупендер.

# 185
  • Варна
Brunetkaa, апатията е удачен начин да дистанцираш мъж .
Бъди предпазлива емоционално и с тактически подход към всеки . Независимо от статуса или интелекта му,   някои си имат странностти, комплекси или извратени фетиши. Може би и ги идеализираш в плановете си. Коректните мъже действат.  И в начина на общуване има предпоставки за прикрити намерения.
Ще имаш нови флиртове и надявам се успешна развръзка .

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 10:52 от Viviana91

# 186
  • Агент под прикритие
Не бих тръгнала да говоря зад гърба на трето лице или да злепоставям някого на работното място. Лошите чувства няма как да отсъстват. Все пак смятам, че всяка проява на заблуждаване и/или лошо отношение е крайно неуважително към другия. Надявам се никога повече да не попадам в такава ситуация. Без значение дали аз съм си била виновна или той е страшен глупендер.
Съгласен съм, но не е необходимо да приемаш нещата така, все едно си получила sucker punch. Силно се съмнявам, че действията му са били целенасочени. Ти си знаеш в крайна сметка...

# 187
Съгласен съм, но не е необходимо да приемаш нещата така, все едно си получила sucker punch. Силно се съмнявам, че действията му са били целенасочени. Ти си знаеш в крайна сметка...
Напълно е възможно. Единственото, което повече никога не трябва да правя, е да започвам да търся/изяснявам/обяснавам/приласкавам и прочие мъж, който е тръгнал в другата посока. Без значение дали ми е устроил sucker punch, дали в последствие се е отказал или никога не е имал намерение, това определено е сигурен начин да оплескам положението и да си скъсам нервите. А възможните резултати от едно такова мое действие са два. Или да си плюе на петите като ми лепне етикет "лабилна", или да стана лесна мишена за еднократно забавление... и след това пак да си плюе на петите. Поправи ме ако греша Thinking

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 12:41 от Brunetkaa

# 188
И, както казва Vivianа91, да бъда емоционално предпазлива и да не си създавам очаквания, преди да имам ясно представени намерения, препокрити с действия, от другата страна.

# 189
  • Агент под прикритие
Не грешиш. Това, на което обаче исках да наблегна, е лошите чувства. Те водят до натрупване на злоба, а злобата избива винаги в даден момент. И повярвай ми, злобарите никой не ги харесва, а те си личат от далече, защото (съзнателно или не) пръскат негативизъм навсякъде около себе си.

В прекия смисъл на думата "приятелка" имам точно две такива, едната от които в последните година или две бавно и сигурно е поела пътя от групата ми "приятели" към групата "познати". Другата ми приятелка ми е разказвала случки, когато я е канела в обща смесена компания, след което и е било намеквано, че е желателно повече да не я води. Опитвал съм се да и кажа по-меко за това, което виждам отстрани, но тя на няколко пъти се направи, че не ме чува. Резултата до момента е, че си е прекъснала контактите с доста хора, като аз съм един от малкото, които все още продължават да и се обаждат от време на време. Казвам от време на време, а всъщност говоря за веднъж на месец или два, защото понякога и на мен (който принципно съм добър слушател) ми идва твърде много.

Злобата (без значение от какво е предизвикана) води точно до това и по-лошото е, че човек не се усеща.

# 190
Не грешиш. Това, на което обаче исках да наблегна, е лошите чувства. Те водят до натрупване на злоба, а злобата избива винаги в даден момент. И повярвай ми, злобарите никой не ги харесва, а те си личат от далече, защото (съзнателно или не) пръскат негативизъм навсякъде около себе си.

В прекия смисъл на думата "приятелка" имам точно две такива, едната от които в последните година или две бавно и сигурно е поела пътя от групата ми "приятели" към групата "познати". Другата ми приятелка ми е разказвала случки, когато я е канела в обща смесена компания, след което и е било намеквано, че е желателно повече да не я води. Опитвал съм се да и кажа по-меко за това, което виждам отстрани, но тя на няколко пъти се направи, че не ме чува. Резултата до момента е, че си е прекъснала контактите с доста хора, като аз съм един от малкото, които все още продължават да и се обаждат от време на време. Казвам от време на време, а всъщност говоря за веднъж на месец или два, защото понякога и на мен (който принципно съм добър слушател) ми идва твърде много.

Злобата (без значение от какво е предизвикана) води точно до това и по-лошото е, че човек не се усеща.
Не е възможно да храня топли чувства или да бъда напълно безпристрастна от тук нататък или поне аз не съм толкова духовно извисена Smirk Разчитам на това, че злобата не ми е присъща и ми е трудно да изпитвам чиста омраза. Така че се надявам да не попадна в положението на твоята приятелка  Simple Smile Anyway

# 191
  • Агент под прикритие
Искрено се надявам да е така. Wink Все пак, от теб си зависи.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 09:43 от AgentProvocateur

# 192
Скрит текст:

Не е възможно да храня топли чувства или да бъда напълно безпристрастна от тук нататък или поне аз не съм толкова духовно извисена Smirk Разчитам на това, че злобата не ми е присъща и ми е трудно да изпитвам чиста омраза. Така че се надявам да не попадна в положението на твоята приятелка  Simple Smile Anyway

А точно това трябва да направиш. Ако покажеш нещо различно от безразличие, само ще бъде още по-доволен, че е успял да те засегне.  Пълен игнор, но без да си груба.

# 193
  • Варна
Brunetkaa и при прецизни анализи на хора и ситуации има грешки и несъотвествия. Ти си учудена от промяната в реакциите на мъжа . Има го и при хора ,   които познаваме от години и в детайли . Често има и грешни първи впечатления . С един художник си говорихме с часове за Пикасо. Другите дами нямаха мнение . Той демонстрира ерудиция и избирателност, но в личен план е съвсем друг.  Друг мълчаливо и толерантно ухажва , прикривайки холеричен характер. Трети потъва в обещания и
голословия за прекрасно бъдеще .
Първата ми връзка беше с мъж, които познавам от години . Имаше изненади , леко разочарование и разминавания в очакванията. Осъзнах бързо, че е привличане, не любов и познавам приятната му  страна . Сигурният подход излезе най - несигурен. Сексът беше финала . "Кумирът" ми беше скучен и безличен . Нямаше основателни фалове, но липсваше еуфория . Аморе гранде само се усмихваше, но ме преследваше методично . Някои "случайни "срещи и общи познати се оказаха негова стратегия. Погледът и вниманието му издаваха подсъзнателните намерения. Емоциите избухнаха спонтанно, без планиране. Но бяха споделени и взаимни.  Думите ги игнорирай винаги. Стабилните, добри намерения са в лаконични фрази и богато потвърждение .
Наслаждавай се на флирта без проекции за сватба и внуци . И едно банално кино или питие може да е предпоставка за удачна връзка. Емоциите трябва да са в синхрон със сложността на взаимоотношенията. Никой не тръгва със сериозна нагласа. В твоя случай не хаби време, мисли и терзания за странен тип с некорентно отношение .
Затваряш прочетената книга (мъж)  , в случая (фейлетон) и се наслаждаваш на живота.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 14:46 от Viviana91

# 194
Един цитат от специалист по мъжко-женски отношения гласи "Активността на жената поражда пасивността на мъжа".Жената може да поущрява, да мотивира, да вдъхновява и пр. - усмивка, поглед, жест...но никога не бива да заявява намерения за връзка, интерес и желание...Тя може да се отзове или не на мъжкото ухажване, да покаже че и е приятно или пък не, но дотам. Мъжът не бива до последно да е сигурен дали е приет, дали е избран, дали е постигнал тази жена. Трябва да има интерес да се старае да я постига, завоюва, да се докаже пред нея и да види резултата от усилията си...Какво прави жената като още в началото му заяви директно че го желае и иска връзка? Директно му отнема инициативата и на него вече не му е интересно. Защото няма какво да постига. Никой не се страе и бори за нещо, което вече му е поднесено на готово. Цени се това за което си се борил, за което си се напъвал и старал, за което си се вложил. Мъжът никога не бива да е сигурен че е постигнал една жена. Винаги трябва да остава едно съмнение....една несигурност в него..

Общи условия

Активация на акаунт