Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 68 399
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • До сърцето...
Е, радвам се, luba-ani, че всичко приключи добре за теб. Дано да си ни на кадем Grinning

# 436
Дами, искам да поръчам Atelier Cologne - Vanille Insensee. Не го откривам никъде по българските сайтове (а съм почти убедена, че го имаше в нотино миналата година). Не държа да е български де. Знаете ли къде да открия марката?

Eдит: И господата питам, да не се почувстват дискриминирани!

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 15:03 от bambinnah

# 437
Atelier Cologne изчезнаха от всички бг сайтове, незнайно защо. Има остатъчни бройки само в makeup.bg.
И аз искам Vanille Insensée, но го няма изгодно никъде в момента.

# 438
В Сефора дали го няма? Не коментирам изгодно, или не.

Bambinnah, защо не звъннеш да ги питаш ?  Simple Smile

За друго място не се сещам. Гледам го няма и при външните fragrancedirect.uk и fragranceX, ама тук ще има минтица, че дори и да го пратят, ще е хамалогия.

В luckyscent.com го има, но не знам как се процедира и дали доставят до БГ. Сайтът, мисля е американски.

Edit: Не се чувствам дискриминиран след корекцията Satisfied.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:01 от FragranceFanatic

# 439
Марката не се предлагава в Сефора България.

# 440
luckyscent са американци, да.
Поръчвала съм от тях веднъж и няма да повторя. Високи цени и доставка, митническо освобождаване, което ми отне половин ден.Anguished
По-добре в такъв случай от европейския сайт на марката да се поръча. Между другото, те имат дискавъри сет, който е 30 евро с безплатна доставка до БГ и след поръчка на такъв дават и код/ваучер за отстъпка при следваща покупка.
Ето: https://www.ateliercologne.eu/samples.html

# 441
Момичета и момчета Aoud Orchid  и Musky Garden виждали ли сте на добра цена и къде ? В Елинор имаше първия , но вече не или бъркам ?

# 442
Имаше ги да, но свършиха.

# 443
  • София
Велвет Ванил е с 80 лв по- евтин в Нотино, в сравнение с предната седмица. Висеше ми в кошницата на 240, сега 163. Поръчах Blush

# 444
Жесток е. В Елинор беше 110 мисля, но го няма отдавна.

# 445
  • София
Само в Нотино е наличен от бг сайтовете в момента. Поне от проверените. Уникален наистина Heart

# 446
  • в голямото село
Поредна поръчка от parfimo тестер Girls can do anything. Отново никакво съмнение относно парфюма.
Благодаря на който сподели за хубавата му цена в момента Kissing Heart

# 447
Удовата орхидея я има  на прилична цена в парфюми шоп.Musky garden също е на добра цена там.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 11:57 от renji

# 448
Поръчах вчера TM Angel muse от елфрагранс, днес пристигна. Всичко е наред, много съм доволна.  Heart Eyes

# 449
Ето че ми се появи казус с Парфимо! 😃 Отворих току що пристигналия парфюм още пред офиса на Спиди и се оказа с... фабричен дефект! Пръскалото е криво и при натискане не потъва и не може да пръска. Обадих се веднага, любезно поискаха снимки, казаха че ще го получат обратно за тяхна сметка и никакъв проблем с връщането.

Общи условия

Активация на акаунт