Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 68 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Ако поръчам днес парфюм от Долче има ли шанс да дойде в петък (Русе)?

# 466
  • София
Ако поръчам днес парфюм от Долче има ли шанс да дойде в петък (Русе)?

От Долче ще ви информират най-сигурно, звъннете им

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 15:26 от chanel19

# 467
Направих първа поръчка от Елинор, защото тук има положителни мнения за сайта. Но съм доста раздвоена. Поръчах този комплект Flowerbomb с EDP 50мл - https://elinor.bg/product/viktor-rolf-flowerbomb-6. Цената от 116 лв ми се стори подозрителна, но все пак реших да рискувам. Кутията с продуктите дойде без никаква опаковка или целофан. Това нормално ли е? Парфюмът не е особено траен, около 2-3 часа някъде, което също ме навежда на мисълта, че вероятно съм получила менте. Какво мислите?

# 468
Направих първа поръчка от Елинор, защото тук има положителни мнения за сайта. Но съм доста раздвоена. Поръчах този комплект Flowerbomb с EDP 50мл - https://elinor.bg/product/viktor-rolf-flowerbomb-6. Цената от 116 лв ми се стори подозрителна, но все пак реших да рискувам. Кутията с продуктите дойде без никаква опаковка или целофан. Това нормално ли е? Парфюмът не е особено траен, около 2-3 часа някъде, което също ме навежда на мисълта, че вероятно съм получила менте. Какво мислите?
Трайността не винаги е гаранция за оригинал,аз лично ви съветвам да намерите начин и да направите паралелен тест на парфюма,ако откриете разлики им звънете и го върнете.Колкото до целуфана,идея си нямам защо го няма и има ли такъв точно този сет.Имам най много поръчки точно от Елинор,дори сега чакам такава.Не мога да кажа ,че всичко е било винаги 100%ок,имало е тук там по нещо,кутия без код,заличен такъв на бутилка,изрязан код и някакви такива,но никога не съм имала проблем и съмнение за ароматите .Имам Tom Ford ,Montale,Mancera и тн,и са си ок.Ако обаче купя нещо от тях и ме съмнява бих го върнала и толкова.Те поне са коректни в това отношени и ще си го вземат.
И едно питане,някой който вече е ходил в магазина на  Нотино,може ли да сподели цените как са,спрямо тези от сайта им.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 09:50 от renji

# 469
Ха! Кога са отворили магазин Нотино и къде е ?
Че нещо последно време не следя много кое какво... fiuuuuuu

Да, говореше се за Парадайс.
В такъв случай очаквам от "запалените фанатички" да споделят информация редовно за цените, обслужването и всичко свързано, както и сравнения със сайта Whistling.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 11:04 от FragranceFanatic

# 470
  • София
Тази седмица в Парадайс.

# 471
На Великденските намаления поръчах доста парфюми от тях, включително flowerbomb 30 мл. В кутията си имаше книжка с код за регистриране в сайта на v&r. Страшно нетраен парфюм /не само на мен, пробвах и на други/. По принцип гледам да не се филмирам, поне за другите парфюми /имам минимум 3 големи поръчки от елинор/ съм нямала съмнение. Пробвала съм "бомбата" преди доста време в Duty free и нямам спомен за трайност. Та и аз все се чудя на коментарите за "убииствена трайност; бомба" и т.н., но може би и да не и е сега сезонът.

# 472
Да магазина е открит тази седмица в Парадайс.Аз мисля днес да се метна до там ако ми остане време и ще докладвам.

# 473
  • Пловдив
На Великденските намаления поръчах доста парфюми от тях, включително flowerbomb 30 мл. В кутията си имаше книжка с код за регистриране в сайта на v&r. Страшно нетраен парфюм /не само на мен, пробвах и на други/. По принцип гледам да не се филмирам, поне за другите парфюми /имам минимум 3 големи поръчки от елинор/ съм нямала съмнение. Пробвала съм "бомбата" преди доста време в Duty free и нямам спомен за трайност. Та и аз все се чудя на коментарите за "убииствена трайност; бомба" и т.н., но може би и да не и е сега сезонът.

При мен също е нетраен👌🏻

# 474
В нотино в парадайз има основно мейнстрийм-парфюми, които се продават и по бюти-зоните и Дъглас. Изключение правят Амуаж, Крийд, няколко парфюма на JHG. Alexandere J и май друго не забелязах. Цените са с 15% намалени до 15. септември, продавачките естествено нови и неориентирани, не са наясно с предлагането, но при запитване отпращат към таблети, на които може да се провери, какво предлага нотино– единствено в сайта, разбира се, защото в магазина няма достатъчно площ.  Същата справка всеки може да си я направи и на телефона. Бялата козметика не разгледах, защото не ме интересува, но особено разнообразие също няма. Единственото предимство и то за живеещите наблизо е, че може да се поръча нещо през сайта, а да се получи на място в магазина, без да се плаща доставка. Лично аз покупка на Амуаж и Крийд не планирам, дори при минус 15% така че засега приключих с визитите си там. Феновете на тези марки сигурно ще се зарадват.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 11:47 от *Emia*

# 475
  • Бургас
Flowerbomb при мен е много траен.

# 476
Flowerbomb при мен е много траен.
При мен изобщо за сметка на Нектара който 12 часа +

# 477
  • София
И аз наминах през Нотино в Парадайс, писах в една друга тема. Хубав и светъл магазин, малко рехаво подредено - предполагам са бързали да отворят. Шанел (специално за FragranceFanatic)  и Диор парфюмите са на същите цени като в Сефора, Дъглас и т.н. Както е писано по-горе, има Амуаж и Крийд, като можеш да тестваш всичко, което искаш. Тестерите бяха напълно нови, защото имаха празен ход и капачките, на нито един Амуаж, не миришеха. Имаше няколко нишови, като аз тествах два на Korloff и един Houbigant. Имаше една Делина тестер, също. Има козметика бяла и за коса. Има парфюми на Енкре ноар и Лалик. Имаше някакви на Баленсиага, които по принцип май не се внасят в БГ.Имаше и Hermes, но цени не съм гледала.

# 478
  • София
Аз имах flowerbomb intense. Стоеше близо до кожата, не го усещах, другите също. Беше купуван от летище.

# 479
Ахаха, това да са ти желанията само, Bright, или викаш апетитът идва с яденето и е ненаситен  Mr. Green.
Викаш после може да се преориентираме към другите по-интересни аспекти от живота  Wink Rolling Eyes.

Хехе, Veka , тенк ю  thumbsup. Доколкото разбирам го дозареждат още. Асортиментът огромен ли е, или има още накъде да се пълни? По-скоро, като шоурум ли е направено или са гледали да наемат голямо помещение, за да е богато, че не обичам ограничения Grinning ?

Общи условия

Активация на акаунт