Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 908
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Оправих маникюра и педикюра. Подсилих цвета на косата.

# 136
  • София
Вчера с децата в планината, а днес се видях с приятелки.

# 137
  • Bарна, морето, сините вълни
 Снощи се видях с приятелка, вечеряхме, пихме разкошно розе и бърборихме до късно.

# 138
Купих си две рокли, едната дълга и нови слънчеви очила!

# 139
  • София
Вчера след работа си поспинках, после догледах един сериал. Днес си събудих с добро настроение и си казах, че няма да позволя на никого и нищо да ми го помрачи. Гледам да не се тормозя и напрягам излишно.

# 140
За първи път след раждането излязох на дълга разходка с майка ми. Пихме кафе, обядвахме, а бебето не се чу,че е с нас.

# 141

Снощи се разхождахме с мъжа ми, купих си книги от Алеята на книгата и занаятчийски сладолед

# 142
И ние снощи се разходихме, седнахме на сладолед и се крихме от проливен дъжд. После се прибрахме.

# 143
Вложих много желание, усилия и труд, за да организирам рождения ден на малките ми момичета вчера. Радвах им се и съпреживях щастието в греещите им очички!

# 144
Пуснах 5 дни отпуск - следващата седмица Sunglasses

# 145
оу. аз си пуснах всичко до края на годината вкл. коледата и ми го удобриха

# 146
Лежааа си на плажа цял ден и си почивам. Прелест !

# 147
Днес ще излизам с приятелки и реших да го направя като дама, светлосиня рокля, обици и пръстен със светлосиньо котешко око, дизайнерски часовник и любимата ми синя чанта! Още се двоумя кои обувки да сложа, но ще е май тези с лек ток! Достави ми удоволствие да се приготвя! Парфюм Ели Сааб, дето прави роклите за булки! Ароматът е необичаен, загадъчен, нежен!  Simple Smile Wink Heart Eyes Цялата работа разваля изгорелия ми червен нос.... hahaha hahaha hahaha

# 148
мимито да не ни теслари, че ще се среща с приятелки край морето … друго ще да е . Yum

# 149
мимито да не ни теслари, че ще се среща с приятелки край морето … друго ще да е . Yum
Не бееее....просто днес ми омръзна цял ден да се гледам в анцуг и тениска  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт