Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 900
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Отложих повечето си задачи направо за от другия месец. Мисля да сляза от въртележката и да върша само най-необходимото известно време.

Сега си пия кафето и се подготвям за деня. Бавно-бавно.
Зависи с какво темпо се трупат задачите. Иначе ако спреш за дълго и после като погледнеш какво се е натрупало... На мен направо ми се иска да махна изобщо някои задачи, но уви, не виждам как.

Какъв е смисъла да коментираш нещо, което някой е направил и решил. Само спам.
По темата : Нов маникюр, прическа и дълга почивка след обяд.

# 121
Току що се връщам от плажа...! Голям кеф! Водата е чай, чай, не ми се излизаше!  Heart Eyes Сега искам един дълъг релаксиращ душ, после ще се намажа с олиото на Нюкс и ще заспя....!

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 21:51 от mimi.7299

# 122
  • София
Ходих на кино.

# 123
  • Street of Dreams
Отложих повечето си задачи направо за от другия месец. Мисля да сляза от въртележката и да върша само най-необходимото известно време.

Сега си пия кафето и се подготвям за деня. Бавно-бавно.
Зависи с какво темпо се трупат задачите. Иначе ако спреш за дълго и после като погледнеш какво се е натрупало... На мен направо ми се иска да махна изобщо някои задачи, но уви, не виждам как.

Като се спреш за известно време и зарежеш всичко, както направих аз, не се трупат нови задачи.

Съвсем между другото и неусетно успях да отметна половината - като спрях да се юркам и всичко става от само себе си. Самото постоянно мислене за задачите ти изпива енергията да ги свършиш. Simple Smile

Даже ей сега, понеже не ми се спи, ще отметна още нещо - фотоепилация, докато гледам филм.

# 124
Бах сред природата, зарежда ме!

# 125
  • Пловдив
Изпълних плана за уикенда да не пипам нищо.
Направихме си разходка из природата, пиме кафе с приятели...

# 126
  • На върха на вълната
Излизах на кафе с приятелки, а вечерта посрещнах гости. Сега ще си пусна някой филм и след това заспивам.

# 127
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Вчера се излежавах до късно.......оставих всички задачи и почетох книжка.

Много моля без спам.Нека се придържаме към темата!Когато имате въпроси питайте на лични вместо да спамите темата!!!

# 128
Купих си два страхотни бански и едни панталонки за морето сега ми остава да намеря за тези панталонки тениска или потник

# 129
Купих си подарък за рд😶😊

# 130
По биричка с дружка.....

# 131
  • Варна
Смея се на идиотските постъпки на комплексираните хора. JoyJoyJoy Smiling Imp

# 132
  • На върха на вълната
Обичам всичко около мен и се радвам на последния месец от лятото. Grin

# 133
Не съм го направила аз, но -
Много омразен персонаж няма вече да е в близост до мен, което ме кара да се чувствам добре. Дори се стърпях днес да на му правя забележки и почти не му се ядосвах. Последен ден на въпросното същество около мен.
Намасте

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 20:25 от Luchia^^^

# 134
Бях в Созопол

А по здрач в Черноморец!

Общи условия

Активация на акаунт