Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Първи ден на работа след отпуск съм, някак си ми е хубаво! Wink

Спокойно, ще ти мине Laughing

А аз днес НЕ се ядосах на тъпа ситуация, в която клиентът ми не беше прав, но както обикновено се наложи да клекна.
😃😃😃😃

# 106
  • София
Седмицата на море, която изкарах беше малко обтягаща нервите, но и там успях да открадна моменти, с които да запазя равновесие.

Но сега, у дома, наистина ми е добре. Спретнах си страхотна паста с горгонзола, сушени домати и босилек. А сега мисля да се поглезя с гофрета с шоколад, сладолед и сметана. Сутринта бях на фризьор... Изобщо опитвам се да дишам дълбоко Wink

# 107
Някои късметлийки могат да се пхвалят с порциите ми за цяла седмица. Завид!
Аз отидох да поплувам в открития басеин и си направих сама малко аквафитнес
Така е , като не мога да се наям със спагети без да се съсипя от огризения.

# 108
Бях на кафе с много близки приятелки, с които не се бях виждала цял месец, а сега предстои да хапнем навън с ММ и още една двойка любими приятели. А ако всичко върви по план утре сутрин съм на плаж с любимите си колежки. Имам много хубави няколко дни Heart

# 109
Завърших първия работен ден със салатка, печен пипер и по чашка узо с ММ!
И аз внимавам с порциите....пусти кила.... Sad

# 110
Втора вечер ще пия бира в приятна компания.

# 111
Разходка на Морска гара и да отмия разочарованието, че в момента там е “Варна мези” и чак бельото ми пое миризма на скара, се отбих до любим магазин с истински аромати. Друго си е да миришеш на скара и Гучи едновременно 😂😂😂

# 112
  • На върха на вълната
Мързелувах и гледах любимия си сериал. Рай! Sweat Smile

# 113
Реших да променя начина си на живот след като научих, че имам инсулинова резистентност. Изкарах тежка бременност, последва спешна операция на детето ми. Стига тревоги. Реших да опитам да бъда по-спокойна и да не приемам нещата твърде емоционално. И не на последно място нацелувах децата си и усетих колко съм щастлива, че ги има на този свят.

# 114
Посрещнах изгрева в компанията на любимия. Не беше планирано, две котки решиха да пеят под прозореца ни в 3,50 часа сутринта Rage
Но пък денят е хубав.

# 115
Реших и започвам нов хранителен режим.

# 116
А аз понеже съм на работа да отида след работа да се изкъпя в морето! Водата е чай! Simple Smile

# 117
Значи, завиждам неблагородно на всички живеещи на морето😉🙊🙉🙈🏖😍
По темата-  направих си фрапе и сядам с книжка, докато детето спи😴

# 118
Значи, завиждам неблагородно на всички живеещи на морето😉🙊🙉🙈🏖😍
...
Аз отдавна им завиждам много неблагородно. Направо си им завиждам много!
Аз за себе си ползвам ваканцията и липсата на децата да си изясня един конфликт училището и да го адресирам. Белким някой реагира правилно.

# 119
Отложих повечето си задачи направо за от другия месец. Мисля да сляза от въртележката и да върша само най-необходимото известно време.

Сега си пия кафето и се подготвям за деня. Бавно-бавно.
Зависи с какво темпо се трупат задачите. Иначе ако спреш за дълго и после като погледнеш какво се е натрупало... На мен направо ми се иска да махна изобщо някои задачи, но уви, не виждам как.

Общи условия

Активация на акаунт