Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 888
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Днес бях кръстница на една сладурана.

# 91

Гледах морето и се порадвах на спокойствието

# 92
  • Пловдив
Почивните ми дни бяха изморителни, но пък с желание се изморих. Оправих ноктите и косата.

# 93
От днес започва отпуската ми!
Детето искаше пай и преди малко с негова помощ си направихме и изпекохме. Сега си допивам кафето с едно парче от него и ще се приготвяме за разходка. Той ще кара колело, а аз ще релаксирам на някоя скамейка. Най- обичам тези моменти, когато не бързам за никъде, не си гледам часовника и имам време да се насладя на компанията на детето си.

# 94
  • Велико Търново
Бях на село, където имаше два дни фолклорен фестивал. Отидох си без колата- направих го съвсем целенасочено. В петък вечерта минах през баба, която ми беше нагласила вечеря и после отивайки към нашата къща с раницата се върнах мнооого години назад, все едно бях дете и вървях пътя между двете къщи. Някак "видях" мястото по различен начин, много странно усещане, много близко и топло, срещах възрастни хора, с които си говорих. Върнаха ме назад в годините с въпроси от типа на " Не мога да те позная, бабе, на кои хора си". С леко треперещ глас казвах кои бяха баба ми и дядо ми🙂( родителите на баща ми)
До събота следобяд си бях сама в къщата само с котката и беше страхотно. Отделно от това си поиграх доста хора и срещнах познати, които не бях виждала с години. Много се заредих😊

# 95
Бях на педикюр при нов маникюрист. Доволна съм 😀

# 96
Лягам си с една интересна книжка.

# 97
  • В един копнеж!
Пуснах си молбата за отпуска.

# 98
Изпратих децата на ваканция при сестра ми с баба им за … 6 седмици. супер.
Разправих се с директора на училището на малкия, защото нещо не беше доразбрал нещо и ми пишеше глупости. Та ми се наложи 2 седмици да се разправям с него и да си пишем имейли напред назад ,,,, докато ме разбра накрая и обясни на даскалицата . Та и там ми поолекна.

# 99
  • София
Пак съм в отпуск. Чакам с нетърпение Малечка да си дойде.
Организирах си Луцифер сезон 4 маратон 🥰.

# 100
Върнах се от почивка в Еленския балкан и продължих с релакса у дома.

# 101
Изкарах си колелото от мазето и го почистих. Даже го минах на автомивка Grinning
И го покарах, макар и за 30 минути.

Станала съм много мързелива и сама се затварям в къщи безпричинно.

Да карам колело има-няма на 30 юли чак..
 Крачка към предишната Мен Simple Smile

# 102
Поръчах си нова книга.

# 103
Първи ден на работа след отпуск съм, някак си ми е хубаво! Wink

# 104
Първи ден на работа след отпуск съм, някак си ми е хубаво! Wink

Спокойно, ще ти мине Laughing

А аз днес НЕ се ядосах на тъпа ситуация, в която клиентът ми не беше прав, но както обикновено се наложи да клекна.

Общи условия

Активация на акаунт