Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 047
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря!А  мострите  колко мл  са и на каква цена?

# 361
В тази или миналата тема го коментирахме. 3мл., цената варира според цената на пълноразмерното масло. Често нямат флакончета и трябва да се почака, за да заредят.

# 362
Здравейте!
Минавайки покрай магазин на Заг в моя град, ми пръснаха от 324 SI SI ARMANI. Вече 3 дни го усещам на блотера. Как е като трайност по тялото, дрехите, косата? Шлейфов ли е или ще си го усещам само аз? Благодаря!

# 363
В София в кой магазин на Рефан има наличност от Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose - наливен?

# 364
Чета за цирковете на Спиди и направо се ядосвам и аз... Sad Напоследък поръчвам само до офис на Спиди или Еконт, като по - често вече до Спиди, защото Еконт пък се изгавриха по друг начин с клиентите си - изравниха цените на "куриерската" и "пощенската" си услуги, което е скок ей така - за нищо, говорим за до офис на ЕКОНТ. Отделно спряха да пращат СМС-си, че пратката е пристигнала в офиса на ЕКОНТ, защото не са си удържали 20-те ст. за целта.../измекяри/. Ще обеднеят с един СМС... Отделно - обслужването им в офисите /конкретно на ЕКОНТ/ е отврат. Говорят ти на ТИ /и не могат да проумеят какво не е наред в това!/, непрекъснато приемат по някой "свой" /клиент/, който прережда опашката и бива обслужван с предимство, случвало ми се е да чуя и неуместна "шегичка" по повод на пратка, която получавам, докато ми я носят от дъното на офиса за да я взема /конкретно - картина/...Направо - "с конкурс са подбирани"...Нещата отиват на там, че отново се замислям за ...Български пощи...

# 365
Сладурки, какво ще ме посъветвате за Блек Афгано и мъжкия Авентус  - парфен, заг, гиза или мартинез. Че съм още в мола и да се възползвам от парфен Simple Smile

# 366
  • София
В София в кой магазин на Рефан има наличност от Guerlain Mon Guerlain Bloom Of Rose - наливен?
Моя го взех от кв.Надежда ул.Христо Силянов.

# 367
  • Lost in a fairytale ...
Подстрекателкииии

От известно време насам ви зачетох отново и така ми се наби в главата тоя Мукхалат, гледах, четох, гледах, четох и уж не харесвам сладки парфюми, обаче днес случайно минах покрай Мартинес и го взех. Искам да ви кажа, че за мен е уникален. От един час ми е на китката и не спирам да го душа - мирише ми на дъвка, обаче с нотка на чисто ... Отвя ми главата, честно. На едно ми е в момента с Олимпея Леджънд, в който се влюбих от второ пръсване Simple Smile
Явно откривам скадникавите аромати, вярвайте ми, най-сладкото, което съм харесвала досега беше един розов Адидас  Grinning
Та, благодаря Kissing Heart

# 368
Bloom of rose го взех от ул.Тунджа фирмения им магазин.

# 369
  • Бургас
Сладурки, какво ще ме посъветвате за Блек Афгано и мъжкия Авентус  - парфен, заг, гиза или мартинез. Че съм още в мола и да се възползвам от парфен Simple Smile
За Авентус съм твърдо за Рефан аз,Афганеца го харесвам на Мартинез.Гучи Бамбу за мен няма толкова близка имитация,той е много фин и не ми харесва как го правят имитационните фирми.Виж все пак Рефан и Заг,Армани Си на Заг най-добре си го пробвай сама,ние няма как да знаем дали при теб ще е траен и шлейфов,просто си вземи по-малко милилитри поноси и така.Рефанската му версия е много добра и беше трайна/имах я капсулована/ преди много време и я подарих,защото не харесвам Си и го взех в момент на умопомрачение,хаха.

# 370
  • Габрово
Bright Crystal , :
ти си подстрекателка ...
заради тебе си поръчах Интенс Кафе....
много е хубав между другото ...един такъв опияняващ..Heart Eyes

# 371
  • Бургас
Хаха,знам,че съм такава,:stuck_out_tongue_winking_eye: и аз съм в момента с него,много,ама много ми е кеф! Тези сладки опияняващи рози,олеле майко,превъзход!

# 372
  • Габрово
Хаха ,наистина превъзход!

# 373
 Яяя чух за сладко... 😋
Кристалче , сподели за това кафе, какво е и от къде го поръчвате?

# 374
Интенс кафето на Монтал, в изпълнение на Мартинез Blush

Общи условия

Активация на акаунт