Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 58 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Хм...при нас, Пловдив цената е 2 за 35лв.
Това в магазина до Хипократ? Момичето ли ти спомена за промоцията, или ти попита?

# 211
  • Пловдив
Хм...при нас, Пловдив цената е 2 за 35лв.
Това в магазина до Хипократ? Момичето ли ти спомена за промоцията, или ти попита?

да, то друг няма...имаше плакат на вратата и аз попитах.

Има голяма прилика м/у Инвиктус и този който взех-Лъки...обаче с моя нюх не мога да определя коя нотка е точно.

# 212
Ох, въобще не съм го отразила...и тя не ми каза нищо...Но, така или иначе, друго не бях склонна да купя, та не се чувствам много прецакана сякаш Smiley

# 213
Някой може ли да ми помогне с предложения за мъжки парфюм на Рефан. Нещо вълнуващо, пристрастяващо и свежарско за сезона... 😊 Благодаря!

# 214
  • Пловдив
Ами..на мен ми идват скъпи. Ще видя как ще е трайноста на Лъки при ММ и сигурно няма да повторя.
Прибирам всичко до есента...явно лятото няма да нося никви аромати! Confused

П.п взех 30мл Габриел Ш от Рефан...с двойни капки. Ако и той не ми стои, зарязвам всички!

# 215
  • Стара Загора
Поне 6 часа го усещам на Мм, а на дрехи до изпиране.

# 216
  • Бургас
Някой може ли да ми помогне с предложения за мъжки парфюм на Рефан. Нещо вълнуващо, пристрастяващо и свежарско за сезона... 😊 Благодаря!
Сладко,пиши моля те ако пробваш Монтала за прилики дали има при теб.Kissing Heart Препоръчвам Крийд Авентус на Рефан,не е много за сега,но пък с по-малко впръсквания е идеалка или през прохладните вечери.Виж също и  Аrmani stronger with you,зашеметяващ е,както и Versace Dylan Blue.Мистик,ти с тази нетрайност ми се струва,че тр, да се насочиш към Амуаж и Монтал,потърси ги в имитации и дано си харесаш нещо и ти е трайно.Тук в Бургас два парфюма на Мартинез са 33лв.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 21:23 от Bright Crystal

# 217
  • София
Не знам каква им е политиката на Мартинез, та има разлика в цените и то при промоция. Аз ги взех в София за 30 лв. Може би ако магазина е франчайз да има разлика - не знам.

# 218
  • Стара Загора
Тъй като в другата парфюмна тема се обсъждаше Сахара ноар на ТФ, някой може ли да сподели мнение за версията на Парфен?

# 219
Кашарел -  Yes I am, само Заг го имат, дали са го издокарали? Simple Smile

# 220
Да!
Аз идвам с въпрос за Лорис, понеже ще поръчвам на сляпо, дали са сполучливи като сходство с оригиналите и откъм трайност, специално номерата на Ейвън ме интересуват?

# 221
  • Пазарджик
Привет момичета, има ли от Пловдив? От къде пазаруване на Заг и каква им е цената. Аз го сега взимах все от момчето от ОЛХ но ми се ще нещо на живо да помириша.

# 222
Здравейте,мисля да поръчам нещо от Заг ,но ще е онлайн,тъй като покрай мен няма физически магазин. Моля да ме ориентирате за нещо женствено,сладко,със добра трайност и шлейф,разбира се не се знае на мен как ще стои. Много ми хареса Габриел на Гиза,но сякаш не е толкова траен и шлейфов, докато Оуд Сатен- е няма такава трайност дори и от оригинални парфюми,които съм ползвала,повече от 12 часа интензивен аромат навсякъде около мен,дрехи,спално бельо, абсолютно всичко,за съжаление самия аромат не ми допада много ,поне засега-но за трайност просто е звяр. Та така,ако може нещо да ме посъветвате,тъй като ще гърмя на сляпо онлайн от Заг. Иначе,онзи ден си взех на Диор - Джой, стари познайници сме,но не е нищо което да ме заплени отново, в рефанския вариант. Благодаря и уханен ден ви желая Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Привет момичета, има ли от Пловдив? От къде пазаруване на Заг и каква им е цената. Аз го сега взимах все от момчето от ОЛХ но ми се ще нещо на живо да помириша.
има, има Simple Smile
Магазинчето е на ул.Ив.Вазов...виж в нета. Цена незнам.

Кристалче, абе тая загуба на аромат е на периоди...оплаквах се преди, после вьех Номад и просто беше топ! И аз във възторг и околните...и сега пак греда Close

# 224
Solar, като те прочетох се сетих, че сладък грах има и в Moon Sparkle и си спомних, че точно ти ми го препоръча. Явно тази съставка ти допада. Аз също много я харесвам и се чудех дали да се сдобия с Pleats Please. Пробвах го преди време в Рефан срещу мола на Стамболийски. Стори ми се добре, но основното, което ме инересува, трайност и шлейф не съм сигурна. А за мен това е най-важният критерии, разбира се и да ми допада като аромат.
[/quote]
Ооооо, Simple Smile погледнах във фрагрантика и наистина!!! Simple Smile Escada Moon Sparkle  - Escada - и той имал сладък грах! Simple Smile Толкова комплименти съм отнесла с него /версията на Рефан с двойни капки/, че.... Но са ми казвали, че се усеща червената зряла ябълка най - вече... Напоследък и без това преоткривам старите си любимци, та може и този да си го взема отново. Благодаря ти, Hristina H за това откритие /за мен!/ Simple Smile
Pleats Please Issey Miyake не го дооцених първия път, а сега изведнъж съм се присетила за него и ...ще го взимам, то е ясно. Но понеже сайта предлага само по 100 мл., чакам да изляза в отпуск, за да отида до физическия магазин на Рефан...
 [/quote]
Това е и моят най-комлиментарен парфюм. Каквото и да съм носила до сега никога не съм получавала толкова много комплименти колкото с Moon Sparkle. Имала съм го в оригинал, на D&P  и на Refan. В оригинал е най-слаб и почти не е бил коментиран от околните, а се поливах доволно с него. След това започнах до използвам но D&P. Супер траен и плътен, с хубав шлейф. Дори оставаше по дрехите на мъжете Stuck Out Tongue За съжаление го спряха. Disappointed Relieved На Refan е една идея по-свеж от този на D&P и може би не чак толкова плътен, но много добре излъчващ и с прекрасен плодов шлейф. В автобуса една жена подробно ме разпита за него и беше много щастлива, че ще се сдобие с това съкровище на такава достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт