Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 012
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
От парфюмите на Бритни познавам само Фентъзи. И го обожавам. Тя прави сладки гурме и плодово-сладки аромати. Такива са й като цяло, каквото съм гледала във Фрагрантика. При все, че израстнах с нейните песни и много голяма фенка й бях навремето никога не се бях заглеждала по нейните парфюми. Докато не поръчах мостра на класическото Фентъзи и се влюбих най-неочаквано. Разкош е за мен, сладкарница, прекрасна ванилия и сладост. Цяла зима го носих и не ми омръзва, сега е на дъното и ще го поръчвам пак. Тотален любимец! После се разрових, четох ревюта и се оказа, че е много харесван парфюм, даже се бяха изказали, че това е най-хубавото нещо, което Бритни е направила. За мен е страхотен, пристрастена съм към него, много ми харесва, много. Освен това е траен, за около 40 лв си го взех, хвалих го тук и в другата темата. За мен е перфектния сладникав парфюм! а аз рядко харесвам големи сладости, и плодовете се усещат, перфектно балансиран е. Белия шоколад също се усеща, изобщо за мен това е парфюм-шедьовър и ми е любимец. Щом ще повторя покупката, това е показателно при мен.

# 421
  • Sofia
Ще взема и аз да я преслушам Бритнито. Grinning

Брайтче, нещо ново за теб
Скрит текст:
- има го във фрагрантика вече - Amouage Love Mimosa

# 422
Подкрепям за Фентъзито,и на мен ми е сладкарница.Много му се чудех в оригинал ли да си го поръчам или в имитация и в крайна сметка се сдобих с него от D&P. Не познавам оригинала,но това чудо се оказва най-вкусният ми парфюм.Този бял шоколад бих го изяла с удоволствие.....GrinningОбаче и аз го носех зимата,нещо не ми се вписва за жегите.

# 423
  • Lost in a fairytale ...
Споделете, моля 1-2 сполучливи имитации на Мартинез. Доста ми допаднаха като качество - досега имитации съм взимала само от рефан, но в тях усещам една кофти нотка в повечето парфюми, а тези ми попаднаха доста - освен Мукхалат взех и Номад, че бяха на промоция 2 за 30 лева, пък аз нали съм си спестовна Blush

# 424
  • Бургас

Скрит текст:
Ммм,ще го прегледам това Амуажче,моите хора от Амуаж много продуктивни.Имам 4-5 любими от бранда и този ми е мега интересен.Sunglasses Мартинез са на светлинни години пред Рефан ЗА МЕН като качество,близост до оригинали,трайност всичко.Препоръчвам ти Африканският Бал,Нилските градини,Жадор,Джой/много фино и изискано копие/,GIRL OF NOW,Mon Guerlain,Мукхалат,Интенз Кафе,Пойзън гърл,TOBACCO VANILLE,Габриел,ROSE D ARABIE ARMANI PRIVÉ,WOOD SAGE AND SEA SALT Jo Malone,Her Burberry.Всички тези са прекрасни за мен,не знам ти какво харесваш,аз вече почнах да си търся нови есенни любови,момичета ако нещо ми допадне ще споделя с вас.Bowtie Нямам търпение да помириша Линтерди на Мартинез.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:39 от Bright Crystal

# 425

Скрит текст:
Ммм,ще го прегледам това Амуажче,моите хора от Амуаж много продуктивни.Имам 4-5 любими от бранда и този ми е мега интересен.Sunglasses Мартинез са на светлинни години пред Рефан ЗА МЕН като качество,близост до оригинали,трайност всичко.Препоръчвам ти Африканският Бал,Нилските градини,Жадор,Джой/много фино и изискано копие/,GIRL OF NOW,Mon Guerlain,Мукхалат,Интенз Кафе,Пойзън гърл,TOBACCO VANILLE,Габриел,ROSE D ARABIE ARMANI PRIVÉ,WOOD SAGE AND SEA SALT Jo Malone,Her Burberry.Всички тези са прекрасни за мен,не знам ти какво харесваш,аз вече почнах да си търся нови есенни любови,момичета ако нещо ми допадне ще споделя с вас.Bowtie Нямам търпение да помириша Линтерди на Мартинез.

Ами ... явно ще си станем приятелчета със собственика на магазина ... Smile
Иначе ме заинтригува Блум като пирамида, Линтерди също Simple Smile Добре, че рядко стигам до магазина и не мога да пробвам повече от 3, макс 4 аромата Blush

# 426
И за мен Мартинез са хиляди пъти по-напред в качеството и предлагането спрямо Рефан-там влизам само ако тук определени дружки,на които вярвам в преценката,са ме "омаьосали" с някоя новост.Рефан с политиката да пълнят всякакви търговски стайчета с техни продукти,включително разни барачки и квартални дюкянчета,само и само да залеят пазара,са ми много агресивни.Последния път видях тяхно предлагане в евтин магазин за бельо,кучето ми поде натам да влезне и аз докато реагирам,бях вече вътре,еми не може до един щанд с бабебшки кюлоти мега размер,да е изтипосан щанд Рефан-еми,долнопробно ми звучи и изглежда.
В Мартинез и обслужването е много приятелско,и екипите са много добре обучени,да не говорим за отличните попадения,които ме радват и не спирам да се интересувам от новите им предложения-сега и Линтерди ли са издокарали??Супер,ще се тества,не че нямам оригинала и имитация на Заг:))))Магазинът им в Пл-в е светъл и приветлив,той си е магазин за козметика и там марката си е намерила своето прекрасно място,шишетата са много сладки и те подканват да влезнеш и пробваш.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 09:19 от Calabria

# 427
  • Бургас
Shiny,Гучи Блуум ти предлагам на Парфен,1-1 с оригинала и трайността му е доста по-добра от него,амиии да ме извиняват от Гучи,хубав парфюм е,но копието му е по-трайно и наситено и ще си нося него,точка! Calabria,ако знаеш тук в каква барака предлагат Рефан,ще се гръмнеш хаха,в другото магазинче и килотите си ги има,умирам от смях.А за Линтерди на Мартинез ще пиша скоро само да го има зареден.

# 428
Здравейте, да похваля Lanvin- Eclat D'aparge (не съм сигурна в изписването) на Аристеа, доста добра трайност, поне при мен
😁 Имам и нови попълнения на Заг + подарък 3 мостри които не съм поръчала, но ще пиша за тях когато имам повече време за проба
😁

# 429
Честно казано, не ме притеснява толкова позиционирането на Рефански обекти - аз ги купувах от магазинче за прежда и плетиво, като цяло Simple Smile Не ми допада, че в повечето парфюми има една и съща нотка, която избива по някое време. Също така, може би в "моя магазин" са разредени или нещо, но определено ми идват някак плоски, има един евтин нюх, ако мога така да се изразя Simple Smile

# 430
Този парфюм къде мога да го намеря като най-добра имитация?
   https://parfium.bg/chloe-chloe-parfium-za-jeni-edp 

# 431
Бизантиума на Трезори имитация ли е на някой парфюм? Днес пак го мирисах, много ми допада, чак не мога да повярвам, не е мой тип принципно. Цял ден ще мирише в стаята сега, подозирам, че е и траен. Някой, който го познава, може ли даде впечатления.

# 432
# 433
  • София
Знаете ли на кой е имитация този парфюм?

# 434
La Rive 315 Prestige EDT 100 ml (Carolina Herrera 212 VIP Men)
La Rive Extreme Story (Dior Savage)
На първа страница ги има 😊

Общи условия

Активация на акаунт