Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 57 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Бизантиума на Трезори имитация ли е на някой парфюм? Днес пак го мирисах, много ми допада, чак не мога да повярвам, не е мой тип принципно. Цял ден ще мирише в стаята сега, подозирам, че е и траен. Някой, който го познава, може ли даде впечатления.

Имитация на Монтал - Сладката Ориенталска Мечта. За мен по-добрият вариант, от Монтала се отървах.

# 436
  • София
La Rive 315 Prestige EDT 100 ml (Carolina Herrera 212 VIP Men)
La Rive Extreme Story (Dior Savage)
На първа страница ги има 😊
Благодаря,а уж гледах...Rolling Eyes

# 437
  • Бургас
Този парфюм къде мога да го намеря като най-добра имитация?
   https://parfium.bg/chloe-chloe-parfium-za-jeni-edp 
На Ди Енд Пи е много доближен до истинското Клое.Green Heart

# 438
На La rive имитацията на Savage добра ли е?

# 439
  • София
Аз пак гледах на първа страница La rive,но този не го намирам Prestige man blue на кого е имитация..
315 Prestige е съвсем друг парфюм от показания от мен.

# 440
Аз пак гледах на първа страница La rive,но този не го намирам Prestige man blue на кого е имитация..
315 Prestige е съвсем друг парфюм от показания от мен.

Извинявай, наистина са различни... Сега търсих и разглеждах и единственото, което ми попадна е сравнение с Армани Код. Но не му вярвам много... 😬

# 441
  • София
Няма проблем, благодаря все пак:heart:

# 442
  • Burgas, Bulgaria
Не знам Солар,при мен са си трайни.Давам пример с Армани Си,Жадор и Брайт Кристал/капсуловани/трайност безкрайна,а също и един на Каролина Ерера пак техен/не беше Обувката/ Аз съм доволна от капсулованите,всеки да решава сам за себе с най-добре.Kissing HeartПримерно Май Бърбъри на Рефан и с двойни капки ми е нетраен,а приятелката ми казва,че пръскала точно 3 пъти и аз го усещам и то доста добре,а и шлейф влачи доволно,ДО КОЖА Е.Не мисля,че Пантерата на Картие е масов любимец в двете теми,напротив на много хора им идва ретро и не могат да го носят,трайността му е наистина убийствена и не е за всеки.
Кристалче, точно с Пантерата съм, взех си първо на Заг - нетраен и малко синтетичен, изпръсках вече и версията на Парфен - ами и той нетраен /при мен/ в началото прекрасен, а в края просто алдехид подобен на стария Чарли на Ревлон /ако някой е толкова древен като мен сигурно го помни/. По същия начин се разви и при приятелката, която е със съвсем различен тип кожа от моята /мазна/. Много ми харесва, но не останах удовлетворена и от двете версии, някой има ли друго предложение или е просто да се Misc Gun . Joy  

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 16:57 от kolevaangela

# 443
  • Бургас
Ангела,:kissing_heart: да ама на теб ти е любимка Пантерката теб те знаем,че си по трудностите,я какви трудни Амуажи носиш,Шалимар също,респект.Имах предвид Пантерата едп в оригинал,но точно ЕДП другите не ги харесвам,тя е много трайна.Щом ти е много любим парфюм тр.ти в оригинал или виж и версията на Гиза,имат я обаче аз не мога да дам мнение,не я познавам.Ако я вземеш пиши.Bowtie

# 444
  • Burgas, Bulgaria
Ангела,:kissing_heart: да ама на теб ти е любимка Пантерката теб те знаем,че си по трудностите,я какви трудни Амуажи носиш,Шалимар също,респект.Имах предвид Пантерата едп в оригинал,но точно ЕДП другите не ги харесвам,тя е много трайна.Щом ти е много любим парфюм тр.ти в оригинал или виж и версията на Гиза,имат я обаче аз не мога да дам мнение,не я познавам.Ако я вземеш пиши.Bowtie
Благодаря ти, звездичка си ни ти!!! Ще пиша скоро!!! Heart

# 445
  • София
И аз да дам положителна оценка на Мартинез. Само жалко, че нямат и по-малки разфасовки, защото аз обичам да сменявам парфюмите. Даже и от любимите се отегчавам и искам нещо друго. Не че съм някой парфюмен корифей, по-скоро аматьор ентусиаст. Heart Eyes

# 446
Днес в сайта на Мартинез се натъкнах на това.
Скрит текст:

Но не знам имат ли и от другите парфюми подобни разфасовки. 9 мл е страхотно количество. Точно подходящо да разбереш един парфюм твоят ли е или не, а може и да се носи в дамска чанта.
Писах на Парфен с молба да ми изпратят каталог с дамските парфюми на мейла, но уви отговор и каталог нямам. Ако някоя от вас го има ще бъда благодарна ако ми го изпрати на лично.
Мерси предварително!

# 447
Много интересно! Преди малко опитах всички видове търсене в сайта им, но никъде не ми излиза тази "писалка" ...?!
Може ли линк към тази страница?
Simple Smile

# 448
И аз така,нищо не откривам...

# 449
Действително сега и аз не го откривам. Беше при Si Passione.
Снимката която качих е от преди няколко часа. Дали не готвят да качат в сайта този продукт и това е било пробно тестване. Не знам. Но това което съм снимала това се виждаше.
Може би трябва да ги попитаме. Не знам колко са отзивчиви към клентски въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт