Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
-
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Ароматът 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz е популярен избор. Потребителите се интересуват дали си струва да го пробват, като изразяват загриженост относно трайността на оригиналните аромати на Jo Malone, които обикновено са малко трайни. Те се надяват, че имитационните аромати от Martinеz може да предложат по-добра трайност.
-
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
-
Какви са мненията на потребителите за парфюмите на Заг от Рефан?
-
Къде се намира магазинът на Мартинез в Пловдив?
за поръчки изписвате Парфен България,аз през фейса поръчвам.Инка,много е готин Бонбона на Баргело,трайността му е УНИКАЛНА,много добре са го изимитирали особено драйдауна е огън.Страшно любим парфюм и го препоръчвам на всички любители на сладки парфюми за идващата есен.
Интересно е, че споменаваш драйдауна, точно днес докато доволно си миришех сгъвката на лакътя си помислих, че качеството е на много добро ниво и изобщо не може да се сравнява с Рефан например. Рефанци колкото и да се мъча да ги харесам, абсолютно винаги след някой друг час избива една типична и неприятна нотка на одеколон, която присъства във всичките им имитации. Сякаш 70% от течността на всички парфюми е винаги една и съща. Не знам дали успях да се изразя разбираемо.
Ако си напръскам ръката и после случайно намокря/измия се случва същото. Нямат и никакво развитие. Е, вярно, че не съм пробвала всичко тяхно, но такова ми е впечатлението за това, с което съм успяла да се запозная. Дълги години не признавах имитационната парфюмерия поради тази причина, добре че беше темата, та да разбера колко съм грешала. 
И те имат няколко наистина добри попадения особено Авентус и Обувката/169/,но като цяло не ги харесвам.Скандал-а им при по-задълбочени тестове си има доста разлики с оригинала,иначе е мощен,но си бяга от него.Лаленце,Нилските градини/Мартинез/ ще ти свършат добра работа щом нямаш излишни 100лева,достатъчно са добри.Sur Le Toit на Заг и за мен не струва,ама въобще.Новата Un jardin sur la Lagune също не ми харесва.