Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 56 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • BG-DE
О, пак съм се объркала, мерси Кристалче🥰, а случайно да си пробвала Блуум на Мартинез?

# 571
  • Бургас
Мисля,че не Слънчо,но ще го пробвам Блуум и ще пиша.Аз най-много го харесвам на Парфен,ще видя и на Мартинез.Новият Мон Интенз-s://www.fragrantica.com/news/Guerlain-Mon-Guerlain-Eau-de-Parfum … htmlse-12554.html,добавили са пачули,имам големи надежди за него.С удоволствие ще пробвам и Ristretto Intense Café,върховно е първото Кафе,разтапящ и вдъхновяващ парфюм,чакам и новото Клое и вече изгарям от любопитство.Imp  https://www.fragrantica.com/news/Chloé-Signature-L-Eau-Eau- … ilette-12555.html     https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Ristretto-Intense-Caf--55001.html

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 21:42 от Bright Crystal

# 572
Аз бях взела омекотител Трезори и въобще не бях доволна. Нито миризмата е силна, нито омекотяване имаше.

Жалко,защото с голям кеф го взех и мирише много хубаво. Момичета,да ви осведомя,че аз почти изпръсках "Лалето". По 3 пъти на ден си пръскам,защото ми е леко и не го усещам. А не е като да не е траен. И сега го усещам още-пръснат в 18 и 30. Чудя се в момента какво да нося на морето-него или Белия Чай на Е.Д.

# 573
  • София
 Вземи и двата. 😉

# 574
Нали? Какво се чудя и аз?😁

# 575
  • Варна
Здравейте момичета! Вчера посетих магазина на Мартинез във Варна и останах много доволна. Обслужването беше на ниво!!!  Прибрах се с няколко парфюмчета и доста блотерчета. Сега да се отчета:
Много ми харесаха и съответно купих за себе си:
121 - HER - BURBERRY много ягодки, малинки и полодчета всякакви пълен кеф /аз точно такива обичам/. С оригинал не съм правила паралелен тест, но си мирише на луксозен парфюм.
154 - UN JARDIN SUR LE NIL - HERMES - много добра имитация и трайност /като за този тип парфюми/
215 - JADORE - DIOR - права е Кристалчето много добре направен 1:1 с оригинала и доста траен.
Направи ми впечетление и 250 - QUATRE - BOUCHERON- почти се припокрива със Жадора.
От мъжките взех за подарък:
528 - AVENTUS - CREED - добре направен и доста траен /хубав типично мъжки парфюм/.
561 - INVICTUS - PACO RABANNE - траен, шлейфов поне за мен е неразличим от оригинала.
567 - SAUVAGE - DIOR - е този вече го сравних с оригинала - добре е направен, много траен, шлейфов - това е  парфюма от 2018 - https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Sauvage-Eau-d … Parfum-48100.html
390 - BAL D’AFRIQUE - BYREDO - Пръснах на кожа и блотер и после съжалих, че не купих и него. Пише унисекс, но за мен си е дамски. Луксозен парфюм!!! newsm10
114 - L’INTERDIT - GIVENCHY - хубав е и добре направен, но не е мой.
303 - WOOD SAGE & SEA SALT - JO MALONE - хареса ми, но предпочетох пред него Нилските градини.
и последно от блотер 409 - CRYSTAL NOIR - VERSACE - по- мек и по луксозен от Парфенския.
Имах парфенския и го подарих, защото при него избиваше черния пипер и джинджифила  и много ме дразнеше особено пипера. Според мен Парфен са направили парфюма, а Мартинез тоалетната вода.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 11:15 от Nell999

# 576
  • Бургас
Момичета,аз съм почти готова със списъка,включила съм малко над 130 парфюма засега,защото още не съм го завършила изцяло.Стана по-бързо отколкото очаквах,но е много лесно като знам кои парфюми са хвалени в темите и близки до оригиналите според изказани мнения.Нелче,днес или утре ще ти ги напиша на лични:nerd: и ще можеш да ги включиш в предстоящата нова тема.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 11:24 от Bright Crystal

# 577
  • Варна
Момичета,аз съм почти готова със списъка,включила съм малко над 130 парфюма засега,защото още не съм го завършила изцяло.Стана по-бързо отколкото очаквах,но е много лесно като знам кои парфюми са хвалени в темите и близки до оригиналите според изказани мнения.Нелче,днес или утре ще ти ги напиша на лични:nerd: и ще можеш да ги включиш в предстоящата нова тема.
newsm10 smile3501 newsm51

# 578
Кристалче, безценна си  bouquet

# 579
Златна си,Кристалче!:hibiscus:

# 580
Кристалче, адмирации!!!! Благодаря, очакваме ги!

# 581
Има ли имитация на Hugo Boss The Scent женски?

# 582
  • вкъщи
Онзи ден взех Нилските градини и Мон блан мъжки от Мартинез. Дамата в Бургас е много мила и запозната. Пръска блотерчета без да и се свиди, за сравнение с тази в Заг. Нищо не ме грабна, пробвах и новите. Нилските градини са свежи, обаче никак не ги усещам... При вас трайни ли са? Исках Номад, но никак не харесах. На Заг ми е по-близък и е много траен.

# 583
  • Пазарджик
Момичета, да ви питам коя имитация на Карл Лагерфелт е добра. Аз пробах оригинала в черна опаковка и много ми хареса.
Ще се радвам и аз на списъчето вече съм си набелязала на Заг и ще поръчам скоро.

# 584
Има ли имитация на Hugo Boss The Scent женски?

Да,376 на Заг.Траен и близък до оригинала,според мен.

Общи условия

Активация на акаунт