Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Габрово
А къде  нанасяш парфюма?

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 22:58 от sesksta

# 556
По косата основно , ако дрехата позволява пръскам и там.

Затова и моите парфюми са основно по 50 и 100мл., защото тези от 30 и надолу ми идват като мострички 😄

# 557
Специално за темата!! 800 мл Византия😀Имало и омекотител🤔. Веднага грабнах.Мирише уникално! Чак си мисля да пусна пералня за не знам си кой път само да видя какъв ще е резултата. Утре ще се разходя до Дм и ще взема и парфюма докато не се е свършил. Толкова топъл и приятен аромат! Обаче лятото няма да мога да го нося. Всичко сладко и по-така хард ми е в повече. Въпреки,че този е някак бебешки,пудрен леко,кремест,ванилка, бадеми,локум,страхотен. За зимата обаче.

Мис Каролин от къде го купи? Simple Smile
Ако кажеш, че има и от орхидеята тичам с 200. Simple Smile

Нилските градини са много трайни на блотерчето на Парфен. Взех го онзи ден към 17.30 и до сега блотерчето все още мирише и ароматът не се е променил. Това за мен е много добра индикация и ще се върна да го пробвам и на кожа, ако тя го одобри, ще взема 15 мл.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 08:44 от Lale_Lili

# 558
  • Бургас
Кристалче, тук съм. Heart
Просто съм на море и съм си самоналожила някакво вето на телефона.😃

Взех с мен Oud Satin Mood, Soleil Blanc и съм много happy. Simple Smile)))
А,викам да не те изтърва хаха,приятно моренцИ:blue_heart:.На мен вече ми писна дори,Нилските градини на Парфен са много далеч от оригинала за мен,на Мартинез са най-добри.Пръскам в косата и там се задържат при мен парфюмите,може и по дрехи да пръскате,аз обаче почти никога не го правя.

# 559
Аз пръскам по себе си и дрехите предимно, но онзи ден като излизах на вечеря с приятелки се напръсках общо 10 пъти с Juicy couture viva la juicy noir, включително и по косата и пак изчезна за 2 часа. Rage Е, как може да са толкова нетрайни тези Juicy-та?? По принцип избягвам да пръскам косата, защото сякаш се засушава на тези места.

# 560
Lale_Lili , он провинцията, не е голяма верига. Имаше орхидеята да-ако е черна бутилка с лилави орхиде отпред, под 5 лв, 750 мл. Не съм ги виждала никъде досега тези омекотители.

# 561
Lale_Lili , он провинцията, не е голяма верига. Имаше орхидеята да-ако е черна бутилка с лилави орхиде отпред, под 5 лв, 750 мл. Не съм ги виждала никъде досега тези омекотители.
Да, точно черна е опаковката с розови орхидеи. Ех, че хубава новина. Ще се оглеждам за тях в София. Дано да дойдат и тук Simple Smile

# 562
# 563
  • вкъщи
Аз бях взела омекотител Трезори и въобще не бях доволна. Нито миризмата е силна, нито омекотяване имаше.

# 564
Привет, ароматни! Позчезнах и какво да видя - резюмета, отзиви, препоръки! Щастлива съм да ви изчета!

# 565
  • София
Днес в Мега мол момичето на щанда на Парфен въобще не знаеше за какво говоря като я питах за 929 Карат на Картие. Не знаеше и за нови аромати, камо ли кога ще ги зареждат. Гледах страницата им Парфен България (нали това е официалната им страница?), нищо не виждам да пише за нови парфюми. Къде е публикувано? Thinking

# 566
  • varna
Парфюм  Перлите на Лалик има ли сполучлива имитация?

# 567
  • Бургас
Не,Перлите нямат имитация засега.

# 568
  • BG-DE
Ама, те новите аромати, Carat, L'interdit, не бяха ли на Мартинез 🤔

# 569
  • Бургас
Carat го имат Парфен и дано да са го направили фин и изтънчен като оригинала,а Мартинез имат L'interdit.Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт