Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е трайността на аромата 344 Flower in the Air Kenzo Summer Edition от Refan?
-
Какво мислите за аромата 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz?
Ароматът 303-Wood sage and sea salt на Jo Malone от Martinеz е популярен избор. Потребителите се интересуват дали си струва да го пробват, като изразяват загриженост относно трайността на оригиналните аромати на Jo Malone, които обикновено са малко трайни. Те се надяват, че имитационните аромати от Martinеz може да предложат по-добра трайност.
-
Как мога да поръчам от Гиза и каква е тяхната политика за доставка?
-
Какви са мненията на потребителите за парфюмите на Заг от Рефан?
-
Къде се намира магазинът на Мартинез в Пловдив?

да за оригиналите как да е,ако се хвали някой парфюм от 10 човека във форума примерно на теб да не ти хареса.Това се случва и с мен,ПОЧТИ никога нищо не ми харесва.За имитациите е малко по-различно положението обаче според мен,хващаме Елиън,ако за 5 човека е близък до оригинала,а само за мен не е примерно в мен ще търся повредата,хаха.Освен ако тези 5 човека не познават добре или въобще оригинала и си пишат само така за разнообразие и колкото да не заспят,а такива тук не вярвам да има,всички тук сме да сме си полезни,поне така мисля аз.За мен такъв списък трябва да има,дано се включат и другите в темата по този въпрос.
И с оригиналите съм така, но само до определена сума. Парфюм над 100лв. че и малко по-малко лично трябва да се пробва. Поне аз съм си наложила такъв лимит за слепи поръчки. 
Значи такъв списък евентуално би бил полезен за РИСКОВИ купувачи,хахаха ще ме извините,но ми е наистина много смешно и лигаво.