Сполучливи имитации на маркови парфюми - 29

• 55 749
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Права си Брайт, но е страшно много труд да се следи непрекъснато темата и да се правят бележки за най добрите имитации на парфюмите. Аз не се наемам да го направя/нямам това време/, ако някой реши да направи този списък и да го предостави с удоволствие ще го включа в следващата тема.
Освен това ми прави впечатление, че и да има такъв списък пак непрекъснато ще се пита. Така е по лесно вместо да се чете. Simple Smile
За мен е абсолютно безсмислено да се прави такъв списък, защото нещата са твърде субективни и НЕмеродавни Simple Smile
Аз си тествам нещата с моя си нос. И 100 човека да кажат, че нещо е супер и най, аз може да не го харесам /както реално и се случва, де... Simple Smile /
Най - важната част от темата ни за мен са списъците на стр. 1 /да, дразнещо е да се пита без да си прочел на стр.1/и инфото за магазините и цените. Всичко друго е ...просто развлечение. 

# 541
  • София
Благодаря ви за мненията относно Интенз кафето,обичам рози,но не всякакви...не такива задушаващи или тип мускалчето  от бабиното време.Обичам кафе....но ще се въздържа от покупка преди проба.
Да. Малко са му тежички розите, аз усещам и малко кафе и ванилия, но наистина розите взимат връх. Задължително пробвай. Heart Eyes

# 542
  • Бургас
Солар,и си права и не си Bowtie да за оригиналите как да е,ако се хвали някой парфюм от 10 човека във форума примерно на теб да не ти хареса.Това се случва и с мен,ПОЧТИ никога нищо не ми харесва.За имитациите е малко по-различно положението обаче според мен,хващаме Елиън,ако за 5 човека е близък до оригинала,а само за мен не е примерно в мен ще търся повредата,хаха.Освен ако тези 5 човека не познават добре или въобще оригинала и си пишат само така за разнообразие и колкото да не заспят,а такива тук не вярвам да има,всички тук сме да сме си полезни,поне така мисля аз.За мен такъв списък трябва да има,дано се включат и другите в темата по този въпрос.Bowtie

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 17:50 от Bright Crystal

# 543
  • густо майна Филибето
Странно нещо е носа. Няколко човека писахте, че Номад и Габриел нямат нищо общо, а на мен винаги единия ми напомня за другия. Сега пръснах и на двете ръце от всеки.  Така намирам разликите, но пак са ми сходни.

Кристалче, ще направиш голям жест, ако съставиш такъв списък! Благодаря ти още от сега!

WOOD SAGE AND SEA SALT наистина ли ухае на море? Много ми се иска да го пробвам! Simple Smile

# 544
...ако за 5 човека е близък до оригинала,а само за мен не е примерно в мен ще търся повредата,хаха.Освен ако тези 5 човека не познават добре или въобще оригинала и си пишат само така за разнообразие ...
Изобщо кой може да претендира за обективност тук, Кристалче? Simple SmileSimple SmileSimple Smile Никой!  Абсолютно никой! Simple Smile Колкото носове, кожи, мозъци, хормони, рецептори и представи, толкова и мнения Simple Smile И с имитациите ми е като с оригиналите - всичко е строго индивидуално... Понякога чета описанията на някого и се питам: "за един и същи парфюм ли говорим изобщо???" Simple Smile И откъм прилика, и откъм трайност, и откъм нотки, и откъм ...каквото се сетиш!
Simple Smile

# 545
  • Бургас
Любознателна,ако познаваш Нилските градини,WOOD SAGE AND SEA SALT е подобен на него без да са еднакви разбира се.Зависи за оригиналите или за имитациите на Номад и Габриел пишем,защото това е много важно да се уточни.Ако е за оригиналите за мен двата парфюма нямат нищо общо,за имитациите някъде може и да са ги докарали близки,но оригиналите поне за моя нос твърдо не си приличат.Солар,така е всеки си е прав за себе си,хаха наистина и аз много пъти съм се питала тези хора за тоя същия парфюм,който пробвах преди малко ли пишат?Blush

# 546
На мен също би ми бил полезен актуализиран списък, защото го ползвам за ориентир. Избирам даден парфюм и се насочвам към посочените 2-3 имитации, които ако мога да преслушам лично- супер, но ако не мога стрелям на сляпо. Знам, че не трябва така, ама проклето любопитство, това е единствената "хазартна" дейност, която ме влече. Joy И с оригиналите съм така, но само до определена сума. Парфюм над 100лв. че и малко по-малко лично трябва да се пробва. Поне аз съм си наложила такъв лимит за слепи поръчки. Blush
Между другото така си избрах Бонбона- от списъка на 1 стр., просто защото реших, че искам нещо на Баргело, но признавам си попитах и в темата преди да поръчам, най-вече за да се ориентирам дали сладостта ще ми понесе.
Иначе всичко, което казахте за различни, възприятия, излъчване и пр. е напълно вярно. Един и същи парфюм върху двама може да звучи много различно, но пък не всеки може да пробва лично и иска или не като няма проби, трябва да рискува.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 18:28 от ina-mina

# 547
Любознателна,не е към мен въпроса,но вече 2 ден му се наслаждавам.Траен уникален,море,слънце,сол,пясък.Няма да сбъркаш,аз съм очарована и не спирам да го хваля.

# 548
  • Бургас
Стана ми много смешно, щом се сетих за рисков купувач,:bowtie:Сънче липсваш ми в темите.Kissing HeartHug Значи такъв списък евентуално би бил полезен за РИСКОВИ купувачи,хахаха ще ме извините,но ми е наистина много смешно и лигаво.

# 549
  • Габрово
2-3  часа на кожа аз не постигам дори с оригинал, а пръскам много... за ужас на мъжа ми 😄

Колко броя пръс правиш?

# 550
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, според вас как е изимитиран Womanity от Мартинез?
Понеже моя нос е някак чувствителен, не мога да помириша и преценя повече от 2-3 аромата - след това ми се сливат и купувам нещо, което после усещам различно. Та като купувам парфюм, първо гледам и преценявам по пирамида, кое, как, дали има вероятност да ми допадне и ЧАК тогава ходя да ги помириша. Със списък, разбира се Grin
Та уоманити е парфюм, който обожавам и искам по-добра имитация от Рефан. Смятам да пробвам и 303 на Мартинез (.....) и още нещо - примерно Градините. Нещо свежо ми се носи, дори търся Пако на Пако Рабан и един мъжки на  Валентино, в който съм меко казано влюбена... Simple Smile

# 551
Задават се въпроси за препоръки просто защото списъкът на 1ва страница не е актуализиран от много време и не виждам нищо лошо да се пита.

Womanity на Рефан е много добър, Мартинез купувайте само след пръскане на кожа. Мен ме е яд, че затворих 30лв в тях.

# 552
  • Sofia
Кристалче, тук съм. Heart
Просто съм на море и съм си самоналожила някакво вето на телефона.😃

Взех с мен Oud Satin Mood, Soleil Blanc и съм много happy. Simple Smile)))

# 553
Специално за темата!! 800 мл Византия😀Имало и омекотител🤔. Веднага грабнах.Мирише уникално! Чак си мисля да пусна пералня за не знам си кой път само да видя какъв ще е резултата. Утре ще се разходя до Дм и ще взема и парфюма докато не се е свършил. Толкова топъл и приятен аромат! Обаче лятото няма да мога да го нося. Всичко сладко и по-така хард ми е в повече. Въпреки,че този е някак бебешки,пудрен леко,кремест,ванилка, бадеми,локум,страхотен. За зимата обаче.

# 554
2-3  часа на кожа аз не постигам дори с оригинал, а пръскам много... за ужас на мъжа ми 😄

Колко броя пръс правиш?

6-7 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт