Няма желание за секс

• 15 754
  • 518
  •   1
Отговори
# 480
А, и аз не бих запрашила никъде сама с две или тригодишно. Мерси! За това съм съгласна с жената на автора. Rolling Eyes

# 481
Така по би могло. Тъкмо щях да питам ако жената на автора беше Ваша дъщеря, какво бихте я посъветвали?
Определено ще искам да чуя какво ще ми разкаже. После ще ѝ набия канчето и ще ѝ кажа тутакси да почва да прави здравословен секс.

Извън майтапа, ще я посъветвам, щом още държи на този мъж, да се изяснят като големи хора и че сексът не лекува скапаните отношения.
Секса може да не лекува скапани отношения, но липсата му може да скапе хубавите отношения.

# 482
Ся очаквам секса да се разреди още- от веднъж на три месеца , да стане веднъж на 5 месеца.Демек по Коледа.Щото жената и на работа е тръгнала .

# 483
Някои маи не прочитат написаното

Ние четем, ама ти май не се четеш и забравяш къде какво си лъгал.
Нищо де, достатъчно камилчета се навързаха, че и още прииждат.
Всеки форум си заслужава пързалките.

# 484
  • волно калдъръмче
Така по би могло. Тъкмо щях да питам ако жената на автора беше Ваша дъщеря, какво бихте я посъветвали?
Определено ще искам да чуя какво ще ми разкаже. После ще ѝ набия канчето и ще ѝ кажа тутакси да почва да прави здравословен секс.

Извън майтапа, ще я посъветвам, щом още държи на този мъж, да се изяснят като големи хора и че сексът не лекува скапаните отношения.
Секса може да не лекува скапани отношения, но липсата му може да скапе хубавите отношения.
Е как така чудесни отношения в двойката без кекс? Работата става малко като с кокошката и яйцето.

# 485
Ти може би, но тя иска на почивки и такива развлекателни дейности да сме двамата, тя сама никъде не би отишла
А така.
Ми - липсват й много неща на тази жена. Така кажи, да нищим нещата, истинските.
Само че тук отношенията не са хубави. Има един липсващ съпруг, който работи много, понеже прави деца без да мисли, че освен работа трябва и да присъства вкъщи и една неудовлетворена жена, която не й се ходи никъде сама с 2-3 годишно и си иска мъжа, да присъства и участва в живота им.
Той иска - работа и кекс, останалото - тя да се оправя. И някоя пералня вероятно да пусне, толкоз.

# 486
  • София
Затова посъветвах да я попита дали е съгласна с намаляване на доходите срещу повече време заедно
Не той, а тя да каже. Защото има вариант тя да има претенции за доходите, но има и вариант мъжът да държи на глезотийки

# 487
Е той каза - нямам вариант. Това няма как да е така, с два дохода и едно дете. Абсурд.
Просто изначално си е правел сметката - работа на макс + секс.

# 488
Ако имат разни кредити за изплащане или заплатите са малки, няма как да намаля доходите. Евентуално да търси варианти за отпуск, както правят всички нормални хора - не си намалят доходите, а взимат почивка.

# 489
Еми ето, че не е само сексуален проблема. Това е върхът на айсберга.

# 490
  • София
Ако са направили къща и се знае с какви пари и колко време се изплаща - после няма хър-мър, щом мъжът работи на 2 места.
Ако е взел заем за нова кола, после той да не се възмущава, че жената е против втората му работа.

# 491
  • Русе
Коя жена ще е съгласна на намаляне на доходите ? Предишната ми така си фръцкаше дупето по барчета с приятелки (писах надълго по тоя случай в една друга тема) и го смяташе че е напълно в реда на нещата - така бил устроен света и те като по-крехките създания трябвало да бъдат обгрижвани като писани яйца. Накрая като се разделихме й казах - "Айде пътя, намери си друг балък, с когото да си въртиш гъза и да му харчиш парите!" Sweat Smile

# 492
Обгрижват се и се обичат, когато има за какво, а не просто защото са се родили жени. Някои дами трябва да си го набият това в главата.
Едва ли, те самите полагат грижи за връзката си, просто защото партньорът им е мъж. Вероятно имат цял списък с изисквания. Е, при мъжете е същото.

# 493
  • София
Коя жена ще е съгласна на намаляне на доходите ? Предишната ми така си фръцкаше дупето по барчета с приятелки (писах надълго по тоя случай в една друга тема) и го смяташе че е напълно в реда на нещата - така бил устроен света и те като по-крехките създания трябвало да бъдат обгрижвани като писани яйца. Накрая като се разделихме й казах - "Айде пътя, намери си друг балък, с когото да си въртиш гъза и да му харчиш парите!" Sweat Smile
Тогава си търси по-добре платен човек с 1 работа или не мрънка за работното време на мъжа си. Ще мрънка, ако изкарва горе-долу като него и втората работа вече не е критична.
Не всички сме като твоята бивша. Обаче да ти кажа - доста мъже не го оценяват и си търсят мила и добричка, която да им вади с памук душата и парите. Оправните жени в повечето случаи нямат време и желание за игрички, а пък и не им се налага.

# 494
"Апетитът идва с храненето". Трябва постоянство и поддържане на формата във всяко нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт