Няма желание за секс

• 15 440
  • 518
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Калоян, другият път като си помислиш, че някоя мацка не иска да бъде с теб заради парите, да знаеш, че има и други причини Wink
Досега жена не ми е отказвала, макар на всички да съм споменавал за отношенията между хората в пещерната епоха. Ти сигурно щеше да си първата ако се бяхме видяли наживо. Stuck Out Tongue
Това показва, че други неща ги интересуват, и не е нужно по всички въпроси да се съгласяваме един с друг. Няма такъв вариант по всяка тема и във всяка област да си на 100% на едно мнение с другия човек. Nerd

# 91
Изключително ми е неприятно да чета толкова лични и интимни проблем и подробности. Със сигурност, ако жена Ви прочете как я обсъждате във форум и какво споделяте от личния живот, няма да има желание още две години. Получихте доста идеи за романтика, квалификации за брака си, диагнози и съвети как да ѝ изневерите. Но понякога жената преминава през такъв етап след раждането(умора, самосъжаление, че е натоварена с най-голямата отговорност на света, недоволство от външния вид, рефлектиращо върху либидото ѝ и куп други неща). Не бързайте с изводите, изчакайте още малко, нещата ще си дойдат на място- може би не толкова често, колкото в началото на връзката Ви, но и не толкова рядко, че да я подлагате на дисекция във форума.
Всичко най-хубаво желая! Flowers Four Leaf Clover

# 92
Леле леле, само да уточня във сексуалните си възможности не се съмнявам, знам че ми се отдава перфектно да накарам една жена да полудеее, относно моето достойнство малко жени биха казали че е малък, и не не се хваля, но все пак съм си зодия скорпион, това как издържам..... Какво да кажа свиква се с постоянното лъскане, а относно жена ми да обичам я и имам някоя друга надежда, и как така да и се изпари желанието, то не се изпарява току така, да съм се променил нещо физически не съм, даже мисля съм в по добра форма всеки ден бягам и правя упражнения късно вечер, бивш спортист съм и ми е навик, поддържам се не съм се изоставил, с какво от външния ми вид да съм я отблъснал, относно психика мисля че и там не съм се променил, всеки ден се смеем често разбирате го така че разговорът ни върви, но стане ли дума за секс и се променя все едно даже не и се и говори

# 93
Като някой каже "знам как една жена да полудее" и ми е ясно, че нищо не знае. Ако това ти е мерилото за качеството на секса, нищо чудно, че не си желан от жена си. Хората не се свързват само генитално по време на секс, но на тия уроци в спортното не си бил.

# 94
Като някой каже "знам как една жена да полудее" и ми е ясно, че нищо не знае.
Ахам. Я кажи какво знаеш. Очевидно всяка може да полудее - вднъж. Въпросът като се жениш е да лудее десетилетия.
Смях ме напушва.

# 95
Съвсем се отплеснахте от темата, вече съжалявам че писах тук, как право ме захапахте, гхахахахаха еи опасни сте, ще помоля модератори ако има да премахнат темата, че няма смисъл повече от коментари

# 96
Ми истината ти казвам, като не искам да правя секс, не искам, понеже този, който иска да го прави с мен, не умее. Не, че му е малко достойството, а няма никакви умения, надявам се че схващаш разликата.
А ти, щом така се врътваш като разсърдена госпожица, съвсем ми е ясно какъв капацитет си в леглото. Щом в комуникацията си такъв.
Не сме се отплеснали - темата е, че на жена ти сексът с теб не я кефи, прочети си заглавието.

# 97
Изобщо не е задължително мъжът "да не умее", за да му откажат секс вкъщи. Има хора, които правят секс само в началото на връзката, докато първоначалното привличане и несигурност са в сила, и в момента, в който им стане ясно, че явно ще са заедно, сексът изчезва.

За нея, общото дете, което имат, явно е достатъчно тежка верига, която да държи мъжът й при нея, без значение как се държи с него. Само че, тези сметки, обикновено се оказват криви. Няма мъж, който да изкара остатъка от живота си, със секс веднъж годишно, освен, ако няма сериозна причина, или не е тотално мекотело.

А дори наистина да не прави секс с него, защото не го бива... сливи ли има в устата? Само ненормален човек ще си пусне брака по течението, вместо да говори по въпроса и да се опита да промени нещо. Просто не го иска вече като мъж, но не може да го каже, защото ще е "виновна" и ще има последствия за нея.

# 98
Не казах, че е задължително. Казах, че често така се случва.
Моля, не започвайте свободните съчинения.

Другите фактори са ги написали - умора, претоварване, нищили сме го безброй пъти, малко да почете авторът, да не го мързи, и ще разбере.
Той не иска да се грижи, не иска да я обича, мързи го да гледа, две статии да прочете, семеен терапевт или сексолог да посети, иска Само Едно Бързо. Ми - няма да го получи, особено докато има и мъже, които знаят по-добре.

Третият е липса на любов. Ми да се грижи за тая жена, че тя да го обича. Човек от хубавото не бяга.

# 99
И откъде накъде пък сега стана така че и не се грижа за нея?

# 100
Неумеел секс да прави, ххахахах опасни сте ей

# 101
  • Варна
Авторе, секса си е вид емпатия и взаимна форма на любов. Дълго няма да издържиш. Може би си я травмирал психически и ти е обидена, а може би е комплексирана от тялото си, след раждането. Нейната фригидност не е нормална. Ако е депресирана, трябва медикаментозна терапия . Депресираните не изпитват удоволствие .
 Тя би трябвало да оцени грижите и старанието ти за положителна промяна .

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:23 от Viviana91

# 102
Каквато и да е причината, в моите очи тя не е жертва, както я изкарват много хора тук. Нараненият човек, този, на който му пука, поне прави опит да говори, да обясни, да изрази себе си. Такъв опит, аз не виждам тук, освен, ако автора не пропуска нещо.

Тя се е пуснала по течението, не дава обяснения, не прави опити, но накрая, има и наглостта да ревнува.

От какъв зор той ще я води по лекари и ще я натиска да се погрижи за себе си? Човек сам носи отговорност за себе си, освен, ако не е психично болен.

# 103
Вчера в едно такси шофьорът /с вид на Гру от миньоните и възраст над 42/ се похвали, че има бебе.
Честитих!
После се оплака, че жена му все още била дебела след раждането и нали съм разбирала .....
Изрепчих се, че не се отслабва лесно след раждане! Като мине време ще се възстанови.
Че, колко време още ДА ЧАКАЛ! Вече месец било минало от раждането.

Хора, като ги говорите тия тъпоумия мислете дали този насреща е добре с нервите и задръжките! Щото аз не съм! На косъм се размина да слушате за мен в новините - за брутално убийство на таксиметров шофьор от клиентка и то без хладно оръжие, а само с маникюр /с един счупен нокът/ и зъби /пълен комплект - 2 мъдретци/.

От подобни мъжаги се погнусявам!

# 104
Съгласна съм, Дорис, но това какво общо има с темата? Авторът къде е споменал, че жена му е дебела и това е голям проблем за него? Или, че не е привлечен от нея?
Тя не е привлечена към него, това е проблема. И не ще да говори по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт