Няма желание за секс

• 15 446
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
Офффф,кво става тука бре.Едно и също, едно и също.Тва пандемия ли е , що ли .Има толково други такива  теми , чак вече не ми се вярва да са реални .Абе, хора,как се живее без секс , щом там нещата не са в ред - нищо не е в ред.Млади хора , колкото и да сте уморени и скапани и ангажирани и ала-бала ,тва не е нормално. И аз съм била майка на две деца, и аз съм минала по тоя път , ама не сме спирали секса. Авторе, ако си реален- търси в разговор причината,ако не я виждаш с очите си  и не я усещаш сам.
Ми не усеща бе, не го интересува. Какъв секс с някой, който не му пука 2 години какво става?

А, не станало с една вечеря. Е има си хас с една вечеря да се оправя разклатен брак. Направо магическата пръчка и да отваря там краката, ама ха.

# 76
Като гледам, маи никои не е попадал в моята ситуация.......

Какво значение има, дори всички да са в твоята ситуация? Това няма да ти помогне.

Може би е време да започнеш да намекваш, че това няма как да продължава вечно, и че ще по един или друг начин, ти ще правиш секс... Може да вземе да се замисли поне, защото оставам с впечатлението, че това нея никак не я притеснява.

# 77

Имам близък приятел, който беше в такава ситуация, само дето нямаха деца все още. Жена му просто от един момент нататък спря да я вълнува секса. Има си такива хора. Иначе много се обичаха. Разведоха се. Иронията е, че сега и с втората му жена го застигна същото, само дето вече имат и дете... Засега търпи някак, но определено му тежи.

# 78
Не знам как се търпи такова нещо, при положение, че дори не искат да говорят сериозно по темата. Търпиш до едно време, после вече всеки да си сърба попарата.

# 79

Имам близък приятел, който беше в такава ситуация, само дето нямаха деца все още. Жена му просто от един момент нататък спря да я вълнува секса. Има си такива хора. Иначе много се обичаха. Разведоха се. Иронията е, че сега и с втората му жена го застигна същото, само дето вече имат и дете... Засега търпи някак, но определено му тежи.

И аз съм сигурна, че има такова нещо, да не й се прави секс вече, без никакви заболявания. Просто ниско либидо или там каквото и да е, или тя си знае защо не иска да прави. Невъзможно за всяка да я изпращате за изследвания, не може всичко и винаги да е от някакви заболявания.

# 80

Е очевидно е некадърен, факт. С всички жени - все не искат. Ха-ха.

Стига бе, в женски форум, и нито една не е виждала мъж, който не умее. Брех, брех.
Или сте виждали, и сте продължавали да се насилвате за чужд кеф, а вас кучета ви яли.
Интересно...

# 81
  • Русе
Сега ще изкарате причината у мъжа (както обикновено в тоя феминистки сайт), че сигурно му е малко достойнството. Като гледам доста българки се прехласват по разни печки или араби, на които не вярвам да казват,че не им се прави секс, точно обратното. Твърдите че мъжете гледали само физическите дадености на другия пол, но и при вас не е по-различно. Nerd

# 82
Причините може да са много, но авторът не споменава нищо. Той сигурно си знае, просто търси съвети как да я накара да правят (повече) секс.

# 83
Причините може да са много, но авторът не споменава нищо. Той сигурно си знае, просто търси съвети как да я накара да правят (повече) секс.

Знае или не знае, това няма значение, защото няма как да я накара да правят повече секс, ако жената й се прави малко... Един мъж му се прави много секс, защото толкова му е либидото, а на жената - малко, ако либидото й е малко? Изключвам здравословните причини, разсъждаваме просто.

# 84
Авторе,жив си за оплакване.Съчувствам ти, но защо две години скляпа ?Трябваше много отдавна да се изясните с жена ти.Не мисля,че нещата при вас ще се оправят.Въпрос на време е да се разпръцкате ,даже много си издържал.Казваш,че я обичаш.Значи все има още  няква искрица надежда, на теория.Ти си знаеш какво и как, има много такива теми- чети ги.Нищо по-различно не е казано там.Или се примиряваш,което едва ли е възможно или с времето ще се отдалечите още повече.Според мен това е по-вероятно.
Оф, кво значи да я накара?Насила ли, то ако не и идва отвътре и няма потребност -не става .

# 85
А, той е чел, ама се прави.

# 86
  • Русе
В пещерната епоха не са се питали много "Ама искаш ли", "Ама днес ме боли гъза..." и т.н., така че е най-добре да се върнем към корените си за да се възстанови баланса и хармонията. Природно желанието за секс е еднакво при двата пола, защото то е свързано с инстинкта за възпроизводство - основния жизнен процес.

# 87
Сега ще изкарате причината у мъжа (както обикновено в тоя феминистки сайт), че сигурно му е малко достойнството. Като гледам доста българки се прехласват по разни печки или араби, на които не вярвам да казват,че не им се прави секс, точно обратното. Твърдите че мъжете гледали само физическите дадености на другия пол, но и при вас не е по-различно. Nerd
Ооо, никакви дадености не спрягаме, а умения. И интерес.
Верно, че сме в пещерната епоха. Забравих. Е, някои със сигурност не са еволюирали. Ама иначе е хубаво в Евросъюза, нищо, че е съвременна формулировка. Кеф ни работа, кеф ни образование, само отношенията между половете да си останат в пещерната епоха.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 22:29 от Анонимен

# 88
Калоян, другият път като си помислиш, че някоя мацка не иска да бъде с теб заради парите, да знаеш, че има и други причини Wink

# 89

Е очевидно е некадърен, факт. С всички жени - все не искат. Ха-ха.

Стига бе, в женски форум, и нито една не е виждала мъж, който не умее. Брех, брех.
Или сте виждали, и сте продължавали да се насилвате за чужд кеф, а вас кучета ви яли.
Интересно...

Ами не, не е некадърен Wink

А с първата му жена, като говорили, просто си му казала, че не ѝ е толкова важно и така, не ѝ се прави често и това е. Има такива хора! И други познавам такива.

Общи условия

Активация на акаунт