Няма желание за секс

• 15 432
  • 518
  •   1
Отговори
# 60
В същата.

# 61
Тя не реагира адекватно спрямо положението си, също и това на партньора. На семейството.
Е, там е разликата. Да я завлече на лекар, как си го представяш?
Много знаем ние как реагира Simple Smile
Като ходят за профилактични изследвания да вземе направления от личната и за тези хормони. Ако покажат проблем, тогава ще мислят за доктор.
Но нищо не се знае, може и да се ентусиазира сама, ако разбере, че може да се реши проблема ѝ. Със сигурност и на нея ѝ тежи.

# 62
Никак не реагира. Възрастен индивид. Мъжът ѝ се жали из форумите.
Личният не дава направления на кило, още по-малко, за хормони, щото в бг мама така са казали. Дава за специалист, ако, и за какъвто прецени.

# 63
Минавам само да кажа браво на автора, че още не е изневерил.

# 64
  • Варна
Лабораториите редовно пускат ваучери или правят кампании за различни пакети изследвания на промоция. Аз си правя каквото реша сама без да занимавам личната. Така че и без направление да отидат, нито някой ще им откаже, нито кой знае колко скъпо ще излезе.

Авторът да намине да каже как е минал опитът вчера.

# 65
  • Русе
Тази направо те връзва на джуфка и си търси всякакви оправдания. Кажи й че ако продължава така може да си го получиш и от друго място, да видим как ще реагира. Ще каже човек, че е някаква лелка вече, а и двамата сте млади хора... Rolling Eyes

# 66
Тази направо те връзва на джуфка и си търси всякакви оправдания. Кажи й че ако продължава така може да си го получиш и от друго място, да видим как ще реагира. Ще каже човек, че е някаква лелка вече, а и двамата сте млади хора... Rolling Eyes
Хаха, моля да формулираш разбирането си за понятието лелка ?И внимавай,кво ще отговориш Smirk

# 67
Сещам се за филма The Escape.
Авторе, изгледай го, ако искаш. Wink

# 68
  • Русе
Хаха, моля да формулираш разбирането си за понятието лелка ?И внимавай,кво ще отговориш Smirk
Изразих се евфемистично, за да не изполвам по-груби и директни изрази, че после пак ще ме нападнат като лавина разни ... минали 50така, на които целия свят им е крив. Stuck Out Tongue

# 69
Ами какво да ви кажа, нещата са същите, до смислен разговор нестигнахме , от вечерята нямаше полза явно, а относно това че не съм изневерил, мисля че е правилно засега, макар че напоследък виждам във всяка жена сескуален обект, представям си вече колко съм превартял, в смисъл че крастата винаги мога да я начеша, а и едвали ще ми помогне тва за семейството., но не мисля че е здравословен проблема тъй като повдигнах темата за жлезата и ми каза че преди 2 или 3 год си е правила изследвания по настояване на маика и,

# 70
Е, въпросът е сега след раждането да си направи пак изследвания. Много промени настъпват при бременност и след раждане.

# 71
  • Варна
А по твое настояване сега не би ли си направила?

# 72
Не мисля, че е болест, явно просто... не й се прави. Съчувствам ти.

# 73
Като гледам, маи никои не е попадал в моята ситуация.......

# 74
  Познавам двойки с деца на тази възраст, които са така, просто и двамата са скапани и не им пречи. Като поотрасне детето се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт