Няма желание за секс

• 15 421
  • 518
  •   1
Отговори
# 45
Да не ме прочете някоя свека само, но мога да отправя съвет към мъжете - преди брака още - щитовидни хормони на булката,  и системни контроли, да си знаете кво ви чака. Шегата настрана, но много голяма е честотата на автоимунния тиреоидит при млади жени, като се подмладява тенденциозно. Не е оправдание, в масовия случай, когато е медикаментозно  компенсиран.Wink
В този казус, жената има сили да ревнува обаче, значи може да положи усилия да си помогне сама малко.

# 46
Що за човек ще си , ако не се интересуваш и сещаш за човека до себе си...
Толкова си скапан, че елементарните дейности ти изстискват всичките сили, мислиш само как да избуташ деня, за друго не остава. И разбира се го отдаваш на жегите, студа, умората от детето и т.н. Вечер си казваш - утре ще положа повече усилия и ще се променя, но всичко се повтаря.
Не знам как да го опиша точно, накратко - бай, бабо, да не те стига.
Човече,ако визираш  ескстрите ,съпровождащи Хашимото,зная ги.От близо десет години съМ на Еутирокс, щитовидната ми дефакто я няма- изсъхнала е. Наясно съм с всички съпровождащи симптоми,които си изброила.Плюс още няколко,които не си .Но тук според мен  проблема е , че момичето си я карара ей така-пет за четири.Ако това е причината .Нещо ми подсказва обаче,че не е това.Тъй или иначе, как така ще подлага на това човека до себе си. Споделих с ММ , той дори хвърли поглед върху коментарите.Е,реакцията му беше , че се плясна по челото.А коментара, че ако той е в такава ситуация ,до сега да си е събрал багажа.Няма нормален човек , да търпи без секс .

# 47
Тя щитовидната жлеза е виновна за всички женски проблеми и грешки - секс, килограми, каквото се сетиш.
Няма лошо, здравословен проблем, може и да има, но мозъкът й явно продължава да функционира, ако се случваше нещо, което не разбира, щеше да сподели с него и да търсят решение.
Тя решение не търси, само оправдания.

За мен, просто не го иска вече, но не може да го каже, защото ще е виновна, а и разбира се, как така собственоръчно ще даде зелена светлина за нова жена в животът му?!

# 48
Elunaria, мислех по същия начин като теб преди да се разболея.
За съжаление нещата далеч не са толкова прости.

Все пак дано жената да си е здрава. Просто давам насока, която да провери, още повече, че има наследствен фактор.

# 49
Elunaria,абсолютно съм съгласна ,казах го няколко пъти същото ,но с други думи.Проблема е другаде , не е здравословен .

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 20:04 от котана

# 50
  • София
Да не ме прочете някоя свека само, но мога да отправя съвет към мъжете - преди брака още - щитовидни хормони на булката,  и системни контроли, да си знаете кво ви чака. Шегата настрана, но много голяма е честотата на автоимунния тиреоидит при млади жени, като се подмладява тенденциозно. Не е оправдание, в масовия случай, когато е медикаментозно  компенсиран.Wink
В този казус, жената има сили да ревнува обаче, значи може да положи усилия да си помогне сама малко.

Права си, трябва да тръгнат малко по доктори, за да стане ясно има ли причина да я обвинява в нежелание.
мисля си, че ревността ѝ идва от това, че не иска да си разваля семейството, но и не може да се насилва.

# 51
Elunaria,абсолютно съм съгласна ,казах го няколко пъти същото ,но с други думи.Проблема е другаде , не е здравословен .
Много е опасна тази увереност, без въобще да познавате жената, без да са правени изследвания и с майка, която е със заболяване.
Както казах и нагоре, аз също смятах, че нямам здравословен проблем, имам силна воля и се борих доста години. За съжаление единственото, което спечелих е усложнение на проблема. Голям праз, че съм полагала усилия и съм вярвала, прблемът не е здравословен.
Да излязат резултатите, пък после я нареждайте.

# 52
Аз не казвам, че няма здравословен проблем, а че дори да има, отношението й към човекът до нея не е хубаво. Най-малкото може да му каже "виж, не знам какво става с мен, но разбирам, че не е нормално".
А тя 2 години (~730 дни) се оправдава с едни и същи глупости.

# 53
Пълна съм с примери от практиката - хормонално ребалансирани, субективно - без промяна. Разбирам те, Не се сърди човече, но не се съгласявам, ситуациите и хората са различни.

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 22:34 от Дренка

# 54
Жената затова ревнува, защото съзнава, че не предоставя необходимото. И е наясно, че той може да погледне встрани.

# 55
Както каза една възрастна и опитна педиатърка, по повод реакцията на 12-годишно при ваксиниране - дошло му на акъла да се нагримоса, ама реве и се дърпа от страх Simple Smile

# 56
Пълна съм с примери от практиката - хормонално ребалансирани, субективно - без промяна. Разбирам те, Не се сърди човече, но не се съгласявам, ситуациите и хората са различни.
Нищо по-различно не казвам, само давам насока, която да се провери.
Но така да правят заключения със сигурност, че няма здравословен проблем е наивно.

Elunaria, не винаги го осъзнаваш. Отдаваш го на други неща, които се опитваш да промениш, като хранене спорт и т.н. Промяна няма, но продължаваш да си мислиш, че ти не правиш нещата правилно и чакаш. 2 г. не са толкова много време. Но и не трябва да губи повече.

# 57
Тя не реагира адекватно спрямо положението си, също и това на партньора. На семейството.
Е, там е разликата. Да я завлече на лекар, как си го представяш?

# 58
Две години са напълно достатъчни за да се провали един брак. В случаят, мъжът й още се чуди, но много други, досега да са охладнели, изневерили, напуснали. И разбира се, ще са прави. Нежеланието на партньорът ти да спи с теб, без да има ясна причина, удря по самочувствие, себеуважение, увереност...
Ако сам не търсиш причините за поведението си, то кой? Никой не е длъжен да мисли вместо теб.

И при положение, че самата тя е наясно, че майка й е имала такива проблеми, две години да не си обърне внимание и да не й дойде на акъла, че е възможно да има здравословен проблем... за мен е несериозно.

# 59
  • Варна
Възможно е да е вид депресия, там анализите са в друга насока.

Общи условия

Активация на акаунт