Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 17 948
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Адам Драйвър е страхотен и много талантлив, аз лично го харесвам.
Не ми харесва каста на Властелина и не очаквам почти нищо от това шоу, не че няма да го гледам, напротив. Но нито го очаквам, нито имам някаква тръпка. Аз още си тъгувам по финала на Троновете и някак си не мога да си представя вече да я няма тази влудяваща музика по време на шапката и любимите ни герои.  Peace

# 646
 Същият композитор пише музиката на Западен свят, наистина е много добър Simple Smile
Адам Драйвър като актьор е добър, но не харесвам сюжета на новите МВ, нито героя му, нито предполагаемата свалка с Рей.

# 647
  • Разпиляна във въображението
Последното, което ми хареса от Междузвездни войни бе Роуг 1. За мен имаше духа на първите епизоди и направи много добър преход с тях.

# 648
И на мен този филм ми хареса, но беше по-трагичен, отколкото очаквах...

Още една новина за кастинг на сериал, който сме споменавали преди в темата: Лий Пейс (Трандуил от Хобитът) и Джаред Харис ще участват във Фондацията. Сериалът ще е адаптация на книгите на Азимов и се прави от Епъл тв + (и това е нова стрийминг платформа). Ще има 10 епизода. Изпълнителен продуцент и шоурънър е Дейвид Гойър, който последно се занимаваше с Криптон. 

# 649
И на мен този филм ми хареса, но беше по-трагичен, отколкото очаквах...

Още една новина за кастинг на сериал, който сме споменавали преди в темата: Лий Пейс (Трандуил от Хобитът) и Джаред Харис ще участват във Фондацията. Сериалът ще е адаптация на книгите на Азимов и се прави от Епъл тв + (и това е нова стрийминг платформа). Ще има 10 епизода. Изпълнителен продуцент и шоурънър е Дейвид Гойър, който последно се занимаваше с Криптон. 
Тези наистина ще снимат Фондацията... Joy Според мен не трябва да пипат тази поредица, не трябваааааааа! Иначе избраникът за ролята е добър.

Последното, което ми хареса от Междузвездни войни бе Роуг 1. За мен имаше духа на първите епизоди и направи много добър преход с тях.
Абсолютно съм съгласна. Единственият филм от новите, който има дух, близък до старите.

# 650
  • София
10 епизода за Фондацията, сериозно? Няма да стигнат.
Книги като Фондацията, Дюн и Хиперион не са за каквото и да било филмиране, не ги закачайте.  ooooh!

# 651
И мен ме изненадаха 10-те епизода, но може би са само за 1-ви сезон.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Върлува някаква ужасна творческа сценарийна немощ.

# 653
  • София
и за 1 сезон е малко. Ами ако рейтингите не са добри и го канселират тогава какво? подигравка.
за такъв сериал трябват много пари, голям размах и подсигурени в аванс няколко сезона, а не да се изгаврят с шедьовъра на Азимов.
Но ще видим де, аз ще гледам на 100% защото ми е любимият роман, пък да видим.

# 654
И на мен ми е любима поредицата на Азимов и той ми е любим изобщо с всичко, което е написал. Не знам дали ще го гледам аз. Достатъчно ми е това, което си представям. Joy Пък и някак не става за филмиране според мен.

Върлува някаква ужасна творческа сценарийна немощ.

Да, така е. И това е от години така. Има някакви проблясъци понякога, но те са много малко.

# 655
Предполагам, че ще е само първи сезон и при всички случаи сюжетът ще е орязан много.
Харесвам Гойър, но това е труден проект и сигурно ще се провали. Предишният шоурънър е бил Джонатан Нолан, но това е било по времето, когато правата са били в НВО. След като собственикът се е сменил, са сменили и водещите фигури. Нолан и Гойър имат подобен философски подход, при всички случаи крайният резултат сигурно би бил скучен за масовия зрител.

Сега попаднах на една по-подробна статия (пак от снощи), в която прочетох нещо странно: Harris will star as Hari Seldon, a mathematical genius who predicts the demise of the empire. Pace will star as Brother Day, the current Emperor of the Galaxy.

Джаред Харис ще е Хари Селдън, а Лий Пейс - императорът на Галактиката
... Е, значи няма да е съвсем по книгата - ако броим по-късните предистории, Селдън започва сагата като млад човек...

# 656
Аз обожавам Азимов, но не и Фондацията. За мен би бил интересен сериала,може пък да ме грабне и да погледна с други очи Stuck Out Tongue Winking Eye
Хиперион също ми се струва подходящ за филмиране Simple Smile
Дюн...там не знам. Иска ми се да го видя филмиран- елегантно и студено където трябва, много сурово и първично на други. Също става за филмиране, просто са некадърни. Simple Smile

# 657
И аз ще гледам тези (уж) високопрофилни сериали, но кой нае дали ще ме грабнат.
Още се чудя каква е връзката между Уочмен и расизмът и защо това е основната тема на новия сериал. Изглежда в американското общество нещата са много по-зле, отколкото можем да си представим и затова са вложили такова послание?
Та така и с тези - мислим, че ще гледаме сериал за Фондацията, Властелина или Дюн, а накрая току виж се окаже, че е за нещо съвсем друго...

Отдавна има нещо като проект за сериал по Илион и Олимп на Симънс, но както писах в темата за книгите, не смятам, че ще излезе нещо добро.

# 658
  • Чужбина
Гледах 1-ви епизод на Уочмен ...

И се чудя, дали да гледам 2-ри.

# 659
  • Пазарджик/Лондон
Аз изгледах 5 минути и бях дотам..

Общи условия

Активация на акаунт