Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 17 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Това, което се случва в началото, е по истински случай. Добре, че в България нямаме такива проблеми.

# 661
  • Пазарджик/Лондон
Петя, сигурно е по истински случай, не споря, но в повече ми идва насилието. То е ясно какви ужаси са преживели, но не ми се гледат така прилижно онагледени и натуралистично заснети. Не че не съм гледала и по-шокиращи сцени ама нещо много съм се изнежила нароследък, и вторият сезон на Westworld не можах да изгледам:(.

# 662
И на мен не ми допада. А по-натам в епизода има една много гадна сцена с крави, по-добре да не разказвам... И това е само една от причините, заради която също не ми се иска да продължа да гледам сезона.

# 663
  • Чужбина
С кравите е много гадно. Направо все едно ти се случва на теб.

# 664
  • Пазарджик/Лондон
Ох, добре че съм спряла на време.....

Изгледах Тimeless, много ми хареса. И I-land изгледах, не беше лош.

# 665
  • UK
Някой по назад беше споменал,че е гледал Война на световете ,къде го има. Търсих но този сериал, който ще дават по Фокс не го намирам никъде.

# 666
  • Вестерос
Излезли са 3 серии от втори сезон на Касъл Рок юпи!

Уочмен дирекшън го пропускам.

# 667
Война на световете, който ще дават по Фокс, го няма по торентите. Има само 2 серии от минисериала със същото име.

# 668
  • UK
Този английският мини сериал ли, те са различни така ли?
Видях му рекламата по ТВто и търсих инфо, но нищо не намирам.

# 669
Ето информация за двата в ИМДБ, различни са:
https://www.imdb.com/title/tt8001226/
https://www.imdb.com/title/tt9686194/

# 670
  • София
Някой по назад беше споменал,че е гледал Война на световете ,къде го има. Търсих но този сериал, който ще дават по Фокс не го намирам никъде.

На 31.10 тръгва шоуто по Фокс. Но не минисериала, а другият. Виж линковете на Петя.

# 671
  • UK
Ориентирах се, балгодаря.

Timeless ми харесва,зарибих се покрай мъжът ми, но последния сезон не сме го гледали все още.
Сега гледаме Raising Dion, на мен в началото ми беше скучен, нещо детето не ми е симпатично, но по-натам става интересно.
Преди месец почнах  Carnival Row, но го зарязах, нещо не ме грабна, но ше му дам втори шанс след мнението по-назад.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 09:04 от GreenP

# 672
Инфото, което пуснах за кросоувер между Флаш и Луцифер не било вярно. Ще има кросоувер, но без Константин и Луцифер.
Опровержението излезе от самия Том Елис.

# 673
  • Berlin
Моят господин изгледа RIsing Dion набързо, аз се загледах по последните 2 епизода, колкото да хвана историята. Simple Smile Сега гледа The Unlisted, а скоро изгледа и Creeped Out, изобщо и той се зарибява с детските сериали.

# 674
Ние вчера загледахме някаква простотия с 404 в заглавието, всеки епизод е с различен сюжет
Добре се посмях

Общи условия

Активация на акаунт