Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 17 621
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Rising Dion и Emergence не са ли с еднакъв премис? Все за дете със суперсили и проблемите с отглеждането му...
Още не съм ги гледала. Сега доглеждам един корейски с фантастичен елемент (но е основно криминален) - Психометричният човек...

# 676
  • Разпиляна във въображението
Тъй като следя много теми, фейсбуци и т.н., не съм сигурна къде видях една информация за нов сериал /уж прегледах темата малко назад/. На плаката е един се излегнал върху жълт автобус, мисля че с ръце под главата, пушката настрани, а автобуса май е заобиколен от зомбита. Върти ми се заглавие нещо като "Почивен ден", но и това не съм сигурна. Помощ?

# 677
Daybreak? https://www.imdb.com/title/tt8755226/

Не съм го гледала, не знам как е (не обичам много зомбитата...).

# 678
Благодаря

# 679
Нов трейлър на The Mandalorian:

# 680
Последни новини от снимачната площадка на Луцифер - 5 сезон ще бъде излъчен в 2 части по 8 епизода, за да спазят началния срок на излъчване като при сезон 4 през май.

# 681
По Фокс ще дават Манифест, дублиран на български. Вчера видях реклама.

Една новина, която е интересна за мен, защото обичам митология и анимации - създателите на Касълвения ще правят анимиран сериал по Рамаяна https://deadline.com/2019/10/netflix-orders-ramayana-inspired-an … -team-1202771760/
Ще е футуристично. Преди години имаше един комикс по Рамаяна (май се казваше Рама 3392), който не беше довършен (комиксите по начало се пласират трудно в днешно време, особено пък новите), също беше Рамаяна в бъдещето.

# 682
По Фокс ще дават Манифест, дублиран на български. Вчера видях реклама.

Тези дни го изтрих от харда. Гледала съм само два епизода. Ако е в подходящо време и не го забравя ще хвърлям око.

# 683
  • addicted

Така неистово ми идва отвътре да го изхейтя.
Визуално - добре.
Но тази женица е убила цялата му мистика и оригиналност. Ще гледаме клишета.

# 684
  • България
Не си недоволна само ти😔.
Гералт не беше ли описан, като много слаб, жилав. А Йенефер не предпочиташе ли да поддържа визия на много бледа, бяла жена с виолетови очи и черна коса? Мина време откакто четох книгата, може и да бъркам.
Поне Цири не са оцвъкали, но пък тя не ми беше от много интересните герои.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 15:15 от МоарейнД

# 685
На мен този Гералд ми е секси и ми харесва. Очаквам с нетърпение сериала, а какво ще излезе...не знам...

# 686
  • addicted
Така е описана Йенефер, вярно е, но на мен и тази ми харесва - привлекателна е.
Това което се вижда от бойните сцени също ми харесва. Притеснява ме липсата на джуджета, но да речем, че в трейлъра не може да има всичко. Те са ми много любима част от историята, елфите също.
Надявам се, че всичко няма да се сведе до магия, избраното дете и неговия пазител. Щото създателката изглежда като да е зарязала страхотния build up, който има историята с Цирила и връзката и с Гералт, и просто хвърля всичко като готови факти. Ето това ме газира. Но пак - наясно съм, че правя изводи само от един трейлър..

# 687
Може би така сценарият е по традиционен. Основна сюжетна линия с тях двете, а в отделните епизоди отделни приключения?

# 688
Аз изгледах първите две серии на Война на световете на FOX. Ми все същата история, само че този път от френска гледна точка. Joy ама бива де. И без това нямам нищо за гледане. Изгледах първите два сезона на Stranger Things с превъртане. Третия не знам дали ще го гледам.

Задава се минисериал Дракула. Политкоректност отново. Добре, че Дракула е бял. Не си падам по вампирски истории и едва ли ще го гледам.

# 689
Не можах да гледам сериала по Фокс, заради Игри на волята... Скоро ще го потърся, но още не съм изгледала английския.

Общи условия

Активация на акаунт