Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 17 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
коментирали ли сте този сериал вече , някой има ли мнение ?

Става дума за постапокалиптичната драма „See“, в която човечеството е загубило способността си да вижда и е трябвало да намери нови начини да общува, да строи, да ловува и да оцелява. Всичко това е поставено на изпитание, когато се раждат близнаци, притежаващи зрение. В главната роля влиза Джейсън Момоа – той е племенният вожд Баба Вос, който заедно със съпругата си Магра (Хера Хилмар) трябва на всяка цена да защити своите зрящи деца от могъща зла кралица (Силвия Хукс), която иска да ги унищожи.   

# 691
Спомням си, че преди някой беше писал за новия сериал на Момоа. Кога започваше той?

# 692
1еп вече го има в замунда, чудя се дали да го започвам
последно гледахме ,,хранилище 13,, сега привършваме ,,еврика,, някой ги беше споменал в темата , благодаря за което

# 693
Тези двата са приятни, леки сериали. Кръв и съкровища (върви от понеделник до сряда по Фокс) малко ми напомня за Хранилището(но няма фантастичен елемент) - мисля, че е от същите създатели.
И аз се чудя дали да започвам този с Момоа - още не съм изгледала сериалът с Пол Ръд, който си изтеглих, както и Война на световете, а скоро ще излезе и Човекът във високия замък...

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:39 от Petia Kageyama

# 694
О, излязъл ли е? Ще го пробвам , ама на мен Момоа може да ми продаде всичко Wink
Еврика в супер Hug

# 695
  • София
коментирали ли сте този сериал вече , някой има ли мнение ?

Става дума за постапокалиптичната драма „See“, ....  

Гледах първа серия, интересна идея, хареса ми.
Има какво да се желае и куп въпроси, като например
Скрит текст:
как се ориентират толкова добре, особено в битките?!
То ясно, че като няма едно сетиво другите се развиват по-добре, ама чак пък толкова?
И как така като не виждат, имат татуировки, кой ги е рисувал???
А, да, и Момоа не съблече нито веднъж  Sad
Отивам да видя дали ще се съблече във втората.

# 696
Е не, казвай, дали да се хабя да гледам Joy

# 697
Къде го има онлайн?
Намирам само 3 епизода в Замундата..

# 698
Тази седмица са три епизода накуп, а от следващата продължават с по един седмично.

# 699
Най-накрая го изгледахме,  имахме проблем със субтитрите....
определено е постапокалиптичен , има неща който ме издразниха ,
 не искам да избързвам с преценката и ще му дам шанс след 1-2 месеца  , защото
Скрит текст:
   няколко неща ме ококориха , но молитвата направо ми скри веждите в косата

# 700
И ние тъй, че го гледах и с детето...ама бива иначе. Ама аз гледах два епизода ... трябва да търся третия, не съм го видяла

# 701
Молитвата и на мен ми скри топката,ама ..Все си мисля,че древните жрици/весталки и подобни,именно така са се изпълнявали своите "молитви"..

# 702
  • София
Watchmen става все по-добър и по-добър с всеки изминал епизод. Simple Smile

# 703
Тези дни гледах трите излезли епизода на For all mankind. Първите 5 минути са ужасно шовинистични. Като изключим това, ми хареса. Ще го следя. Все пак, се чувствам подведена - два епизода за едни герои и в трети превключват към нови основни персонажи - пак всичко да е за жените... В този случай силните жени са представени адекватно, което ми харесва, но историята е хаотична - ще видим дали и нататък ще е така.
В Замунда е излязла първа серия на Златния компас, още не съм гледала. Ще остане за по-нататък.
Прочетох резюме на Уочмен - явно наистина се подобрява след премиерата, но ще изчакам още малко. По-натам може да ги гледам накуп Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 18:11 от Petia Kageyama

# 704
Аз снощи загледах в хбо  1 епизод на Тъмните му материи Wink Не е зле
Днес ще си го догледам
На мен ми харесва, досадното е, че вече сме го гледали в Златния компас Wink Ако може директно 2 сезон да почне Hug

Общи условия

Активация на акаунт