Крокодил

• 105 949
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • Czech Republic
Ванче супер крокодил - ще се пробвам и аз!  bouquet Обаче уточни за маята - кубче мая тук е около 40г а те са достатъчни за 2 кила брашно. Та, колко грама е кубчето? newsm78

# 16
Ванче супер крокодил - ще се пробвам и аз!  bouquet Обаче уточни за маята - кубче мая тук е около 40г а те са достатъчни за 2 кила брашно. Та, колко грама е кубчето? newsm78
Нат,кубчето е 40 г.И на мен ми се видя много  Shocked,но така е по рецепта.
Цитат
  Тесто - 0.5 кг муки, 250 мл молока, 2 ст. ложки растительного масла, 40 грамм дрожжей, 1 яйцо, соль, сахар 
Ако искаш пробвай с по-малко мая,аз не посмях. Rolling Eyes
 Не се чудете, newsm78а го направете! Heart Eyes

# 17
А дали няма да стане с бутер тесто newsm78
С каква плънка е твоя Ванче?Страхотен е!Браво!  bouquet

# 18
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Тази рецепта съм си я копирала и смятам да правя звяра за рождения ден на Мели.Поздравления за твоя чаровен кроки   bouquet

# 19
И аз съм се наточила, но събирам сили и смелост.

# 20
Ванче, страшно весело се е получило  thumbsup направо ми идва да го схрускам твоя крокодил като го почна от лапките Grinning
За очички какво си ползвала, че не се ориентирам по снимката? Това маслинки забодени в тестото ли са или зрънца черен пипер?

# 21
  • София
Последен въпрос  Embarassed Колко време втасва ?

# 22
  • София
Много ми напомня на Калцоне Hug
Ванче изпълнението ти е страхотно ..... Майсторка си  chef  bouquet

Ще го пробвам непременно  smile3525

# 23
Ванчето,поздравления и от мен-супер е  bouquet

# 24
Аууу, много ми хареса, ама НИКОГА не съм месила тесто. Може ли да ми обясните след като сложа продуктите в купата какво да правя - колко време да меся, после как се втасва, пак ли се меси?!?!

# 25
  • Варна
Много красиво, много! Влюбен съм!
Ще го направя някоъ ден! Heart Eyes

# 26
Страхотно произведение на изкуството!Браво! Peace

# 27
Направо ме разби  doh
Чесно си помислих, че някой иска да готво крокодил като прочетох заглавието на темата  hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз  hahaha

Ванчето, браво! Много добре се е получил твоя крокодил!

# 28
Момичета,благодаря! HugРадвам се,че крокодила ви хареса!  bouquet
За очи използвах две зърна бахар.Плънката е от кренвирши ,варени яйца,запържени тиквички и кашкавал,всичко настъргано.
Аууу, много ми хареса, ама НИКОГА не съм месила тесто. Може ли да ми обясните след като сложа продуктите в купата какво да правя - колко време да меся, после как се втасва, пак ли се меси?!?!
Първо слагам млякото (топличко,не горещо)да втаса с маята,добавям и яйцето ,солта и захарта-по 1 щипка.Слагам и малко брашно да стане на кашичка и оставям да шупне.После доомесвам.Тестото втасва бързо.Както е на топка разточвам с точилката и действам както е дадено на снимките.Докато го направя тестото е почти втасало и като го сложа във фирната си довтасва.
А дали няма да стане с бутер тесто newsm78
  bouquet
Що не пробваш?После да кажеш каке станало bowuu

# 29
Само да кажа,че току що направих бухтички със същото тесто. Mr. GreenОт омесването до готов продукт-точно 1 час.  bowuu
Станаха божествени и наистина не преувеличавам! CrazyСъжалявам,че не мога да ги снимам в момента-нямам фото.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт